Kde najít kamarádky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.8.21 13:11

Kde najít kamarádky?

Kde jste si našly nové kamarádky? :hug:

Zůstala jsme na home office (období covid), je už jasné, že do kanceláře se ani nevrátím. Vždy jsem byla spíš samotář, ale tohle už je i na mě moc. :pocitac:

S kamarádkama ze školy si občas napíšu, ale všechny jsou na mateřské, mají starosti samozdřejmě hlavně s dětmi…takže pak jsem akorát jejich „vrba“ co vše špatného se jim děje. Navíc jsou většinou i v jiném městě.
Nemám zatím děti, takže dětská hřiště a maminky tama by asi samotná cizí žena spíš vyděsila.

Máte kámošku se kterou zajdete prostě třeba na kafe, podrbat trochu chlapi, probrat společně co na sebe nebo o tom jen slyšíme a vlastně to vůbec neexistuje? :roll:

Jak jste přišly k nějaké kamarádce? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
176
23.8.21 13:21

Já co se tak vídám s kamarádkama pravidelně, tak to jsou holky ze základky, nebo ty, s kterýma se bavím už od 16. Nové kamarádky teda nemám :mrgreen: Ale co zkusit nějaký kurz? Třeba malování, nebo jógu - podle toho co by tě bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
23.8.21 14:14

Ja mam kamaradky ze základky, pak hlavne VŠ, no a ze zamestnani. Nejakym beznym kontaktem na ulici si ja pratele udelat neumim, spíš si hledim svyho, nez ze bych k nekomu prisedla. Ale to je povahou, manzel se sprateli lusknutim prstu s kymkoliv, obcas mu to i zavidim. Takze jestli mas taky spise uzavrenejsi povahu, tak bych zkusila nejakou pravidelnou organizovanou aktivitu. A nebo hodit ‚inzerat‘ na fb skupinu, ze hledas partaka k /dopln cinnost/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.21 16:35

Njn, tak asi budu muset počkat až budu mít ty děti…abych měla společná témata. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová