Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já co se tak vídám s kamarádkama pravidelně, tak to jsou holky ze základky, nebo ty, s kterýma se bavím už od 16. Nové kamarádky teda nemám
Ale co zkusit nějaký kurz? Třeba malování, nebo jógu - podle toho co by tě bavilo
Ja mam kamaradky ze základky, pak hlavne VŠ, no a ze zamestnani. Nejakym beznym kontaktem na ulici si ja pratele udelat neumim, spíš si hledim svyho, nez ze bych k nekomu prisedla. Ale to je povahou, manzel se sprateli lusknutim prstu s kymkoliv, obcas mu to i zavidim. Takze jestli mas taky spise uzavrenejsi povahu, tak bych zkusila nejakou pravidelnou organizovanou aktivitu. A nebo hodit ‚inzerat‘ na fb skupinu, ze hledas partaka k /dopln cinnost/.
Njn, tak asi budu muset počkat až budu mít ty děti…abych měla společná témata. ![]()
Kde jste si našly nové kamarádky?
Zůstala jsme na home office (období covid), je už jasné, že do kanceláře se ani nevrátím. Vždy jsem byla spíš samotář, ale tohle už je i na mě moc.
S kamarádkama ze školy si občas napíšu, ale všechny jsou na mateřské, mají starosti samozdřejmě hlavně s dětmi…takže pak jsem akorát jejich „vrba“ co vše špatného se jim děje. Navíc jsou většinou i v jiném městě.
Nemám zatím děti, takže dětská hřiště a maminky tama by asi samotná cizí žena spíš vyděsila.
Máte kámošku se kterou zajdete prostě třeba na kafe, podrbat trochu chlapi, probrat společně co na sebe nebo o tom jen slyšíme a vlastně to vůbec neexistuje?
Jak jste přišly k nějaké kamarádce?