Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co by vám vadilo natolik abyste se rozešli s partnerem po dlouhodobém vztahu?
@Len123l píše:
Co by vám vadilo natolik abyste se rozešli s partnerem po dlouhodobém vztahu?
Kdyby si našel hubenou dvacítku.
Tak asi kdyby se změnil v zásadních věcech a názorech, které nás spojují
Zbytečné kecy, kritika, nesouhlas s tím, co dělám.
Nějaký alkohol nebo nevěry, to ani nepočítám, to je jasné.
A co když je nuda, netajima ho co chce partnerka, je to duvod k rozchodu?
Teď to řeším, to, že plive na ulici. Anonym nebo smazat, děkuji.
@Len123l píše:
To už je na rozhodnutí té partnerky. Pokud bych druhého nezajímala, nejspíše už mě nemá rád, pokud mě někdo nemá rád, pak asi nemá cenu zůstávat ve svazku. Může se to sice ještě zachránit, ale to musí chtít oba
@Anonymní píše:
A dokázala by si se kvuli tomu rozejit?
Já se rozešla po 8 letech se svou životní láskou, protože pořád chtěl žít svůj free style a já už to nechtěla, bylo mi 32 (nemyslím podvádět, ale žít sobecky, cestovat, nulová zodpovědnost…). Mám dnes tři děti, on si jede pořád to svoje a je vlastně opuštěný a sám. Dodnes mě štve, že mě nechal odejít, byli jsme si oboustranně souzeni, vím, že i jeho to mrzí. Ale nelituji, spíš se na něj zlobím. Udělala jsem dobře, mám šťastnou rodinu a nikdy bych se k němu už nevrátila. Sice jsme si strašně rozuměli, ale ten jeho život bych žít nechtěla. Bylo ale velmi těžké odejít. Anonym prosím.
Nevěra, násilí, alkoholismus, drogy, kdyby se vůbec nezajímal o rodinu a nepomáhal v domácnosti a celkově prostě se nepodílel na chodu rodiny apod. Něco z toho byly i důvody k rozchodu s mým ex, plus spousta drobností, co už to dorazily úplně, ale samostatně bych je asi přežila.
@Len123l píše:
Nudu jsem za skoro 20 let nezažila.
@Anonymní píše:
A když mu řekneš, ať to aspoň před tebou nedělá? Je to nechutný, ale jestli to je jen jedna věc, přijde mi divný se hned rozejít. Spíš kdyby mě ignoroval a naschvál přede mnou plival.
@Len123l píše:
Partner není tvůj animátor, měla bys být schopná se zabavit sama. Co se týče toho nezájmu, tak tam záleží, pokud např. chceš, aby pořád trávil čas s tebou a jeho to „nezajímá“ a dělá si svůj program, tak je to něco jiného než bezohlednost k partnerce. ![]()