Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Len123l píše:
A co když je nuda, netajima ho co chce partnerka, je to duvod k rozchodu?
určitě
Nemít roky sex, ani jiné fyzično, dvě děti byly vyloženě z jednoho sexu za půl roku, úplná haluz. Nebyl naprosto ochoten o tom mluvit.
To byl náš dovůd k rozvodu po dvaceti letech. Zdá se to jako blbost, ale vycházíme spolu dobře a nelituji.
@Julča001 spis to bylo mineno ze prave ze se kazdej zabavi sam. K cemu to pak je.
@Julča001 a to ze ho neco nezajima byla mysleno ignorace aby neco nedelal a dela to porad
@Len123l píše:
@Julča001 spis to bylo mineno ze prave ze se kazdej zabavi sam. K cemu to pak je.
No pokud máš pocit, že už nic nesdílíte, tak to chápu a pokud ignoruje, že ti něco vadí a nemá ani minimální snahu to změnit, tak taky, no…
Kdyby mě jen využíval, choval se sobecky, bezohledně, nechtěl se mnou trávit čas, měli jsme úplně jinou představu o budoucnosti.
@Len123l píše:
A co když je nuda, netajima ho co chce partnerka, je to duvod k rozchodu?
Pro mě ano
@Russet píše:
A když mu řekneš, ať to aspoň před tebou nedělá? Je to nechutný, ale jestli to je jen jedna věc, přijde mi divný se hned rozejít. Spíš kdyby mě ignoroval a naschvál přede mnou plival.
Tak nevíte, na koho plival ![]()
Jakýkoliv diskomfort ve vztahu, který by nešel řešit: od nevěry přes opadlou přitažlivost po nudu.
Jen u každýho důvodu by to asi trvalo jinak dlouho (něco lze řešit, nebo to alespoň zkusit, někde by to byl rychlej proces)