Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli jediný styk od poslední ms byl ten pred 9 dny, je na test ještě brzo. Pockala bych aspon na těch 12 dni, prukazne potom na 14, 15 dni po styku a zopakovala bych jeste 18 dni po styku pro pripad, ze by ovulace probehla hodne pozdě.
Ahoj holky
S dovolením se vetřu do diskuze
Měla bych dotaz, nevím, zda už tady diskuze k problému je.
Před 14 dny jsem byla u své obvodní doktorky, kde mi z moči bylo zjištěno vyšší množství bakterií (při prvním odběru přes 2200), takže asi zánět močáku. Nasadila mi Urifos a za týden jsem šla na kontrolní odběr moči, kde jsem měla výsledek bakterií více než 1700. Doktorka mi řekla, že už je to lepší a po močové stránce bych měla být v pořádku. V ten den, to bylo 12.8., jsem měla dostat MS, cítila jsem i typické bolesti, až jsem si říkala, abych ráno stihla odběr, než ze mě poteče červená, ale do dnešního dne nepřišla.. Může to být ještě vlivem té nemoci? Takové zpoždění běžně nemívám, vždy tak +- dva dny max. Moje gyndařka má bohužel do konce srpna dovolenou.
Díky moc za názory ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holkyS dovolením se vetřu do diskuze
Měla bych dotaz, nevím, zda už tady diskuze k problému je.
Před 14 dny jsem byla u své obvodní doktorky, kde mi z moči bylo zjištěno vyšší množství bakterií (při prvním odběru přes 2200), takže asi zánět močáku. Nasadila mi Urifos a za týden jsem šla na kontrolní odběr moči, kde jsem měla výsledek bakterií více než 1700. Doktorka mi řekla, že už je to lepší a po močové stránce bych měla být v pořádku. V ten den, to bylo 12.8., jsem měla dostat MS, cítila jsem i typické bolesti, až jsem si říkala, abych ráno stihla odběr, než ze mě poteče červená, ale do dnešního dne nepřišla.. Může to být ještě vlivem té nemoci? Takové zpoždění běžně nemívám, vždy tak +- dva dny max. Moje gyndařka má bohužel do konce srpna dovolenou.
Díky moc za názory
Tak jestli je možný těhotenství tak si udělej test. Jestli ne, tak je možný že ti rozhodily cyklus léky.
@JancaS84 Moc děkuji za odpověď
ten Urifos byly antibiotika, ale jednorázové, nějaký sáček, co se rozpustí ve vodě a vypije se na noc.. Těhotenství možné je, ale dnes jsem si dělala Pepino desítkový a nic. Respektive jakási divná ryska nebo co to bylo.. nikdy mi test nic takového neudělal. Přikládám foto ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84 Moc děkuji za odpověďten Urifos byly antibiotika, ale jednorázové, nějaký sáček, co se rozpustí ve vodě a vypije se na noc.. Těhotenství možné je, ale dnes jsem si dělala Pepino desítkový a nic. Respektive jakási divná ryska nebo co to bylo.. nikdy mi test nic takového neudělal. Přikládám foto
Test je negativní, takže to asi spíš bude tou nemoci. Můžeš zkusit ještě za pár dní znovu a pokud pořád nic tak bych pak zašla na gyndu až tam doktorka bude.
Ahoj menstruace mi mešká 3 dní a mám biely výtok.
Sex bol pred 9.dny. kdy si mám udělat test?