Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, dnes mi do schránky přišel lístek o vyzvednutí dopisu. Jde o dopis pouze do vlastních ruk dodejky ekonom standard. Otázka zní, není zde napsaný odesílatel a je odeslán z mého města. Co by to mohlo být? Je možné, že je to od policie? Či od policie je vždy adresa uvedena?
@J.Holas tyhle dotazy jsou boží
počkej, vyleštím kříšťálovou kouli a přečtu to, ale musíš napsat, na které poště dopis leží - ![]()
Snad nikdy se mi nestalo, ze by na tom listku od posty byl uveden odesilatel.
To máš oznámení ve schránce? Na tom je normálně jenom podací pošta a ne adresa když je to úřední psaní dokonce s dodejkou.
Na listku od postu nebyva odesilatel uveden. Pokud je dopis od policie apod., tak je k listku od posty prilozen jeste jeden mensi s poucenim, kdo je odesilatel a co se stane, kdyz dopis neprevezmu.
@J.Holas vyzvednutí dopis té nekousne a jestli cekas libesbrif od policie a nevyzvednes ho, najdou té jinak ![]()
Jo, múže být od policie, od soudu, z obecního ůřadu, úřadu práce, ze sociálky ap. Prostě gratulace k svátku od kamarádky nechodí s dodejkou. A tam by byla ta adresa odesílatele.
holasi, běž "sem: https://www.postaonline.cz/trackandtrace (sakra zase nejde dát odkaz)
prostě na sledování zásilek, do okýnka napiš podací číslo zásilky, která najdeš vpravo na oznámení, dlouhé číslo, pravděpodobně začíný RR…, klikni a tam se ti ukáže, podací pošta ap.
Tak ho vyzvedni, ne? Jako jestli je to lejstro úřední, tak i když ho nevyzvedneš bude považováno za doručené. A ty budeš v…, když nebudeš vědět o co šlo.
@J.Holas píše:
Zdravím, dnes mi do schránky přišel lístek o vyzvednutí dopisu. Jde o dopis pouze do vlastních ruk dodejky ekonom standard. Otázka zní, není zde napsaný odesílatel a je odeslán z mého města. Co by to mohlo být? Je možné, že je to od policie? Či od policie je vždy adresa uvedena?
Val ho vyzvednout a uvidíš.
![]()
@alun-ka píše:
To máš oznámení ve schránce? Na tom je normálně jenom podací pošta a ne adresa když je to úřední psaní dokonce s dodejkou.
podací pošta tam není, je tam jen podací číslo zásilky, podací poštu zjistí na sledování zásilek
@DanielaD píše:
podací pošta tam není, je tam jen podací číslo zásilky, podací poštu zjistí na sledování zásilek
No, tak nevím dřív mi příjde, že to od PČR to vždy bylo s adresou. Je divné, že by mi někdo posílal dopis z mého města do svých ruk a kdyby šlo o výslech, tak si myslím, že mi spíše zavolají…
@jahuhudka píše:
@DanielaD podaci pošta tam je
Ano, a ta je z mého města…