Přisel mi dopis bez jména odesílatele...

26
18.8.21 18:51

Přisel mi dopis bez jména odesílatele

Zdravím, dnes mi do schránky přišel lístek o vyzvednutí dopisu. Jde o dopis pouze do vlastních ruk dodejky ekonom standard. Otázka zní, není zde napsaný odesílatel a je odeslán z mého města. Co by to mohlo být? Je možné, že je to od policie? Či od policie je vždy adresa uvedena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80103
18.8.21 18:59

@J.Holas tyhle dotazy jsou boží :zed: počkej, vyleštím kříšťálovou kouli a přečtu to, ale musíš napsat, na které poště dopis leží - ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102571
18.8.21 19:00

Snad nikdy se mi nestalo, ze by na tom listku od posty byl uveden odesilatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
18.8.21 19:02

To máš oznámení ve schránce? Na tom je normálně jenom podací pošta a ne adresa když je to úřední psaní dokonce s dodejkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
18.8.21 19:03

Na listku od postu nebyva odesilatel uveden. Pokud je dopis od policie apod., tak je k listku od posty prilozen jeste jeden mensi s poucenim, kdo je odesilatel a co se stane, kdyz dopis neprevezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.8.21 19:04

@J.Holas vyzvednutí dopis té nekousne a jestli cekas libesbrif od policie a nevyzvednes ho, najdou té jinak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1613
18.8.21 19:07

Jo, múže být od policie, od soudu, z obecního ůřadu, úřadu práce, ze sociálky ap. Prostě gratulace k svátku od kamarádky nechodí s dodejkou. A tam by byla ta adresa odesílatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18405
18.8.21 19:09

@J.Holas

holasi, běž "sem: https://www.postaonline.cz/trackandtrace (sakra zase nejde dát odkaz)

prostě na sledování zásilek, do okýnka napiš podací číslo zásilky, která najdeš vpravo na oznámení, dlouhé číslo, pravděpodobně začíný RR…, klikni a tam se ti ukáže, podací pošta ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
18.8.21 19:10

Tak ho vyzvedni, ne? Jako jestli je to lejstro úřední, tak i když ho nevyzvedneš bude považováno za doručené. A ty budeš v…, když nebudeš vědět o co šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15997
18.8.21 19:11
@J.Holas píše:
Zdravím, dnes mi do schránky přišel lístek o vyzvednutí dopisu. Jde o dopis pouze do vlastních ruk dodejky ekonom standard. Otázka zní, není zde napsaný odesílatel a je odeslán z mého města. Co by to mohlo být? Je možné, že je to od policie? Či od policie je vždy adresa uvedena?

Val ho vyzvednout a uvidíš. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18405
18.8.21 19:11
@alun-ka píše:
To máš oznámení ve schránce? Na tom je normálně jenom podací pošta a ne adresa když je to úřední psaní dokonce s dodejkou.

podací pošta tam není, je tam jen podací číslo zásilky, podací poštu zjistí na sledování zásilek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.8.21 19:13

@DanielaD podaci pošta tam je

• Citovat
  • Upravit
26
18.8.21 19:15
@stinga
@DanielaD píše:
podací pošta tam není, je tam jen podací číslo zásilky, podací poštu zjistí na sledování zásilek

No, tak nevím dřív mi příjde, že to od PČR to vždy bylo s adresou. Je divné, že by mi někdo posílal dopis z mého města do svých ruk a kdyby šlo o výslech, tak si myslím, že mi spíše zavolají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.8.21 19:15
@jahuhudka píše:
@DanielaD podaci pošta tam je

Ano, a ta je z mého města…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118511