Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DanielaD píše:
ty máš vlastní město? A datovku nemáš
Vtipné ![]()
@DanielaD píše:
@J.Holasnebo nikam nechoď za 10 dní ti ho hodí do schránky
Nepsal, jestli má na výzvě poznámku 1 nebo 2. Pokud jedničku, dopis se po 10 (15, 3, 7) dnech vrátí odesílateli. A hlavně by to asi nevydržel
.
@AnnieTRoj píše:
Nepsal, jestli má na výzvě poznámku 1 nebo 2. Pokud jedničku, dopis se po 10 (15, 3, 7) dnech vrátí odesílateli. A hlavně by to asi nevydržel.
aha, tam jsou ještě poznámky a čísla
pošta, to je záhadný podnik
jsou to nervy, to ti povím ![]()
@AnnieTRoj píše:
Nepsal, jestli má na výzvě poznámku 1 nebo 2. Pokud jedničku, dopis se po 10 (15, 3, 7) dnech vrátí odesílateli. A hlavně by to asi nevydržel.
10 dní ![]()
@DanielaD píše:
aha, tam jsou ještě poznámky a číslapošta, to je záhadný podnikjsou to nervy, to ti povím
Na druhé straně výzvy jsou poznámky vysvětleny, že to čte minimum lidí je jiná věc
.
Jak dopis odesílatel pošle je na něm, s tím pošta nic neudělá. Ale bylo by nerozumné nabízet pouze jednu službu, aby se to nepletlo, ne?
Jo, ještě existují dopisy se zeleným pruhem s římským číslem lll, ty jsou buď do vlastních rukou, nebo v případě nezastižení rovnou do schránky
. Soudy, to tak často posílají.
@AnnieTRoj
to ti povím, kdo se v tom vyzná, je šikulka jako ty ![]()
@J.Holas Ono, pokud máte lístek k vyzvednutí i s kódem, je možné si přes Track and Trace zjistit dle čísla zásilky, většinou tam odesílatel bývá napsaný.
@DanielaD píše:
@AnnieTRoj
to ti povím, kdo se v tom vyzná, je šikulka jako ty
Mám zkušenosti z brigády
.
Ale v pozici adresáta stačí ve velké většině případů číst, vysvětlení bývají srozumitelná
.
@J.Holas píše:
Právě, že jsem nic neudělal, ale bůhví co se děje..
Klidně to muze byt ze stavebniho uradu, ze sousedi zadaji o stavebni povolení…
@Kat007 píše:
@J.Holas Ono, pokud máte lístek k vyzvednutí i s kódem, je možné si přes Track and Trace zjistit dle čísla zásilky, většinou tam odesílatel bývá napsaný.
to už jsem tady psala a odesílatel tam není napsaný, jen podací pošta
a už je mě to jedno.
Přeji všem pěkný večer
@j.a.n.i1 píše:
Klidně to muze byt ze stavebniho uradu, ze sousedi zadaji o stavebni povolení…
To asi ne.. bylo to odeslané z depa u nás ve městě, což je na druhé straně kde skoro nic není, ani policejní stanice a ani soud.. a nemyslím si, že police pojede to poslat z depa který je skoro 3km, když poštu mají 500m.. Myslel jsem, že by to mohlo býz z vysoké o ukončení studia, ale to asi těžko. Nebo tarif, ale to asi taky ne..
@AnnieTRoj píše:
Na druhé straně výzvy jsou poznámky vysvětleny, že to čte minimum lidí je jiná věc.
Jak dopis odesílatel pošle je na něm, s tím pošta nic neudělá. Ale bylo by nerozumné nabízet pouze jednu službu, aby se to nepletlo, ne?
Jo, ještě existují dopisy se zeleným pruhem s římským číslem lll, ty jsou buď do vlastních rukou, nebo v případě nezastižení rovnou do schránky. Soudy, to tak často posílají.
Jsem z toho celkem vedle..
To asi ne.. bylo to odeslané z depa u nás ve městě, což je na druhé straně kde skoro nic není, ani policejní stanice a ani soud.. a nemyslím si, že police pojede to poslat z depa který je skoro 3km, když poštu mají 500m.. Myslel jsem, že by to mohlo býz z vysoké o ukončení studia, ale to asi těžko. Nebo tarif, ale to asi taky ne..
@Kat007 píše:
Není právě… pouze pošta kde bylo podáno…
@J.Holas píše:
Jsem z toho celkem vedle..
Ta škola je možná, to chodí do vlastních rukou a většinou nebývá na dopise poučení (proto není ve schránce).