Přisel mi dopis bez jména odesílatele...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
18.8.21 19:47
@DanielaD píše:
ty máš vlastní město? A datovku nemáš

Vtipné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
18.8.21 19:52
@DanielaD píše:
@J.Holasnebo nikam nechoď za 10 dní ti ho hodí do schránky

Nepsal, jestli má na výzvě poznámku 1 nebo 2. Pokud jedničku, dopis se po 10 (15, 3, 7) dnech vrátí odesílateli. A hlavně by to asi nevydržel :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18420
18.8.21 19:55
@AnnieTRoj píše:
Nepsal, jestli má na výzvě poznámku 1 nebo 2. Pokud jedničku, dopis se po 10 (15, 3, 7) dnech vrátí odesílateli. A hlavně by to asi nevydržel :D.

aha, tam jsou ještě poznámky a čísla :) pošta, to je záhadný podnik

jsou to nervy, to ti povím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.8.21 20:01
@AnnieTRoj píše:
Nepsal, jestli má na výzvě poznámku 1 nebo 2. Pokud jedničku, dopis se po 10 (15, 3, 7) dnech vrátí odesílateli. A hlavně by to asi nevydržel :D.

10 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
18.8.21 20:08
@DanielaD píše:
aha, tam jsou ještě poznámky a čísla :) pošta, to je záhadný podnikjsou to nervy, to ti povím :)

Na druhé straně výzvy jsou poznámky vysvětleny, že to čte minimum lidí je jiná věc :D.
Jak dopis odesílatel pošle je na něm, s tím pošta nic neudělá. Ale bylo by nerozumné nabízet pouze jednu službu, aby se to nepletlo, ne?
Jo, ještě existují dopisy se zeleným pruhem s římským číslem lll, ty jsou buď do vlastních rukou, nebo v případě nezastižení rovnou do schránky :D. Soudy, to tak často posílají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18420
18.8.21 20:14

@AnnieTRoj
to ti povím, kdo se v tom vyzná, je šikulka jako ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.8.21 20:20

@J.Holas Ono, pokud máte lístek k vyzvednutí i s kódem, je možné si přes Track and Trace zjistit dle čísla zásilky, většinou tam odesílatel bývá napsaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
18.8.21 20:21
@DanielaD píše:
@AnnieTRoj
to ti povím, kdo se v tom vyzná, je šikulka jako ty :kytka:

Mám zkušenosti z brigády :).
Ale v pozici adresáta stačí ve velké většině případů číst, vysvětlení bývají srozumitelná :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102692
18.8.21 20:26
@J.Holas píše:
Právě, že jsem nic neudělal, ale bůhví co se děje..

Klidně to muze byt ze stavebniho uradu, ze sousedi zadaji o stavebni povolení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18420
18.8.21 20:29
@Kat007 píše:
@J.Holas Ono, pokud máte lístek k vyzvednutí i s kódem, je možné si přes Track and Trace zjistit dle čísla zásilky, většinou tam odesílatel bývá napsaný.

to už jsem tady psala a odesílatel tam není napsaný, jen podací pošta :) a už je mě to jedno.

Přeji všem pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.8.21 20:35
@j.a.n.i1 píše:
Klidně to muze byt ze stavebniho uradu, ze sousedi zadaji o stavebni povolení…

To asi ne.. bylo to odeslané z depa u nás ve městě, což je na druhé straně kde skoro nic není, ani policejní stanice a ani soud.. a nemyslím si, že police pojede to poslat z depa který je skoro 3km, když poštu mají 500m.. Myslel jsem, že by to mohlo býz z vysoké o ukončení studia, ale to asi těžko. Nebo tarif, ale to asi taky ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.8.21 20:36
@AnnieTRoj píše:
Na druhé straně výzvy jsou poznámky vysvětleny, že to čte minimum lidí je jiná věc :D.
Jak dopis odesílatel pošle je na něm, s tím pošta nic neudělá. Ale bylo by nerozumné nabízet pouze jednu službu, aby se to nepletlo, ne?
Jo, ještě existují dopisy se zeleným pruhem s římským číslem lll, ty jsou buď do vlastních rukou, nebo v případě nezastižení rovnou do schránky :D. Soudy, to tak často posílají.

Jsem z toho celkem vedle..
To asi ne.. bylo to odeslané z depa u nás ve městě, což je na druhé straně kde skoro nic není, ani policejní stanice a ani soud.. a nemyslím si, že police pojede to poslat z depa který je skoro 3km, když poštu mají 500m.. Myslel jsem, že by to mohlo býz z vysoké o ukončení studia, ale to asi těžko. Nebo tarif, ale to asi taky ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
18.8.21 20:37
@Kat007 píše:

Není právě… pouze pošta kde bylo podáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
18.8.21 20:43

@J.Holas ukončení studia to být může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
18.8.21 20:44
@J.Holas píše:
Jsem z toho celkem vedle..
To asi ne.. bylo to odeslané z depa u nás ve městě, což je na druhé straně kde skoro nic není, ani policejní stanice a ani soud.. a nemyslím si, že police pojede to poslat z depa který je skoro 3km, když poštu mají 500m.. Myslel jsem, že by to mohlo býz z vysoké o ukončení studia, ale to asi těžko. Nebo tarif, ale to asi taky ne..

Ta škola je možná, to chodí do vlastních rukou a většinou nebývá na dopise poučení (proto není ve schránce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová