Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamkam píše:
@J.Holas ukončení studia to být může.
Myslíš? Ale školu mám od té pošty asi 2,5km… ofiko jsem jí neukončil, pouze jsem přestal chodit… tak nevím jestli by mi to přišlo pouze do mých ruk..
Samozřejmě, že to škola bude posílat přes depo, nebo myslíš, že s každým dopisem chodí do fronty k okýnku.
Ty jsi vysokoškolák? A nechápeš, že instituce mají hromadné podání své korespondence.
A do jakých rukou by to asi posílali, jsi snad dospělý, tak asi ne tvé mamince.
Začni se chovat a přemýšlet jako dospělý a nedělej vědu z vyzvednutí dopisu, chlape.
@J.Holas já ji taky neukončila sama. Nechala jsem si ukončit studium tím, že jsem neudělala predzapis a šel mi dopis s modrým pruhem. Takže může být. I když osobně to studium neukončíš, tak ti ho s nějakým odůvodněním ukončí škola. Nemůže to zůstat neukončený. 2 a půl kilaku je dost, ale třeba to tam hodila nějaká referentka cestou domů nebo podobně. A nebo… Je to něco jinýho.
Ale škola to být může.
@mado píše:
Samozřejmě, že to škola bude posílat přes depo, nebo myslíš, že s každým dopisem chodí do fronty k okýnku.Ty jsi vysokoškolák? A nechápeš, že instituce mají hromadné podání své korespondence.
A do jakých rukou by to asi posílali, jsi snad dospělý, tak asi ne tvé mamince.
Začni se chovat a přemýšlet jako dospělý a nedělej vědu z vyzvednutí dopisu, chlape.
Nedělám, jen že by mi to poslali až teď na konci srpna? Nesedí mi, že by kvůli tomu jeli na depo.. když to mohou poslat kdekoliv jinde.. pochybuji, že tohle posílají dalším 100× lidem.
@Kamkam píše:
@J.Holas já ji taky neukončila sama. Nechala jsem si ukončit studium tím, že jsem neudělala predzapis a šel mi dopis s modrým pruhem. Takže může být. I když osobně to studium neukončíš, tak ti ho s nějakým odůvodněním ukončí škola. Nemůže to zůstat neukončený. 2 a půl kilaku je dost, ale třeba to tam hodila nějaká referentka cestou domů nebo podobně. A nebo… Je to něco jinýho.Ale škola to být může.
A kdy ti to tak příšlo? Já na hodiny nechodím asi od května… příjde mi to celkem pozdě? Nebo se pletu?
@J.Holas nevím, jak je to velká škola, ale posílá různou poštu, takže 100 denně klidně. Byly prázdniny, školy začínají pracovat až teď. Pro poštu velké instituce nikam nechodí, mají často domluvený svoz a odvoz pošty. To jde většinou přes depo nebo hlavní poštu.
Ani když je maminky u policie, tak pokud s tebou mají nějaké řešení, tak to fakt nebudou řešit přes maminku, když už jsi plnoletý, ale pošlou ti to oficiální, doložitelnou cestou, pokud to není stanice o dvou lidech.
Tedy mezi námi, chlap, který se ptá na emiminu, co s výzvou k vyzvednutí dopisu, ten by mi neimponoval.
Být to můj dospělý syn, tak se sebe ptám, kde jsem udělala chybu ve výchově, že musí zakládat diskusi kvuli takovému elementárnímu dotazu.
@mado píše:
@J.Holas nevím, jak je to velká škola, ale posílá různou poštu, takže 100 denně klidně. Byly prázdniny, školy začínají pracovat až teď. Pro poštu velké instituce nikam nechodí, mají často domluvený svoz a odvoz pošty. To jde většinou přes depo nebo hlavní poštu.Ani když je maminky u policie, tak pokud s tebou mají nějaké řešení, tak to fakt nebudou řešit přes maminku, když už jsi plnoletý, ale pošlou ti to oficiální, doložitelnou cestou, pokud to není stanice o dvou lidech.
Tedy mezi námi, chlap, který se ptá na emiminu, co s výzvou k vyzvednutí dopisu, ten by mi neimponoval.
Být to můj dospělý syn, tak se sebe ptám, kde jsem udělala chybu ve výchově, že musí zakládat diskusi kvuli takovému elementárnímu dotazu.
Nemyslím si, že škola má nějaký svoz nebo cokoliv.. ![]()
@J.Holas tak asi to musíš vědět líp, já pracovala na poště i ve škole.
ale když myslíš.
@mado píše:
@J.Holas tak asi to musíš vědět líp, já pracovala na poště i ve škole.ale když myslíš.
Tak nevím, třeba nějaká to tak má.. ta škola má 2 budovy je to možné.. zítra uvidíme ![]()
@J.Holas píše:
A kdy ti to tak příšlo? Já na hodiny nechodím asi od května… příjde mi to celkem pozdě? Nebo se pletu?
Studium se ukončuje koncem akademického roku, což bude teď. Velké školy mívají často odnos nebo box, je to pro ně pohodlnější.
Teda doufám, že se takhle detailně nezabýváš i nákupem rohlíku, kdo ho do prodejny dovezl, jak a proč, v kolik a tak dále.
@J.Holas píše:
Zdravím, dnes mi do schránky přišel lístek o vyzvednutí dopisu. Jde o dopis pouze do vlastních ruk dodejky ekonom standard. Otázka zní, není zde napsaný odesílatel a je odeslán z mého města. Co by to mohlo být? Je možné, že je to od policie? Či od policie je vždy adresa uvedena?
Nikdy tam neni odesilatel..maxim si muzes vygooglit PSC odkud to je, alecsni to nemusi nic rici, protoze nektete instituce maji centraly v Pha..budrs muset pockat do vyzvednuti.
@AnnieTRoj píše:
Studium se ukončuje koncem akademického roku, což bude teď. Velké školy mívají často odnos nebo box, je to pro ně pohodlnější.
Takže možnost, že je to škola je veliká? ![]()
Asi si myslím, že to bude škola..