Jak poznám řidkou stolici?

Anonymní
26.8.21 23:11

Jak poznám řidkou stolici?

Dobrý den předem se omlouvám za anonym. Ale beru antikoncepci a chci vědět jak poznám že mám řidkou stolici. Možná se teď smějete a říkáte si co je to za blbecka. Ale opravdu to potřebuji vědět abych náhodou mohla použít i kondom a být si jistá že jsem opravdu chráněna. Žádné negativní komentáře prosím a děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36133
26.8.21 23:14

Průjem tak že sotva doběhnes a co sníš tak hned leti ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
26.8.21 23:23

Tak to je jednoduchý.. Sedíš, říkáš si, že curas.. A ono ne..

• Citovat
  • Upravit
23035
26.8.21 23:51
@Svetluska55 píše:
Tak to je jednoduchý.. Sedíš, říkáš si, že curas.. A ono ne..

Asi tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23035
26.8.21 23:51
@Anonymní píše:
Dobrý den předem se omlouvám za anonym. Ale beru antikoncepci a chci vědět jak poznám že mám řidkou stolici. Možná se teď smějete a říkáte si co je to za blbecka. Ale opravdu to potřebuji vědět abych náhodou mohla použít i kondom a být si jistá že jsem opravdu chráněna. Žádné negativní komentáře prosím a děkuji.

Prostě to z tebe teče, to poznáš i po hlase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
26.8.21 23:57

Až budeš mít řídkou stolici, tak to neomylně poznáš, věř mi. Neříkej mi, že máš celý život jen tuhé bobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23035
27.8.21 00:41
@annali píše:
Až budeš mít řídkou stolici, tak to neomylně poznáš, věř mi. Neříkej mi, že máš celý život jen tuhé bobky.

Taky se mi tomu nechce věřit :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
27.8.21 06:43
@Anonymní píše:

Jakoze by se snizila ucinnost atk? To by musel byt fakt extrem, ze jsi fakt prutokovy ohřívač, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová