Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je jednoduchý.. Sedíš, říkáš si, že curas.. A ono ne..
@Svetluska55 píše:
Tak to je jednoduchý.. Sedíš, říkáš si, že curas.. A ono ne..
Asi tak ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den předem se omlouvám za anonym. Ale beru antikoncepci a chci vědět jak poznám že mám řidkou stolici. Možná se teď smějete a říkáte si co je to za blbecka. Ale opravdu to potřebuji vědět abych náhodou mohla použít i kondom a být si jistá že jsem opravdu chráněna. Žádné negativní komentáře prosím a děkuji.
Prostě to z tebe teče, to poznáš i po hlase ![]()
Až budeš mít řídkou stolici, tak to neomylně poznáš, věř mi. Neříkej mi, že máš celý život jen tuhé bobky.
@annali píše:
Až budeš mít řídkou stolici, tak to neomylně poznáš, věř mi. Neříkej mi, že máš celý život jen tuhé bobky.
Taky se mi tomu nechce věřit
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den předem se omlouvám za anonym. Ale beru antikoncepci a chci vědět jak poznám že mám řidkou stolici. Možná se teď smějete a říkáte si co je to za blbecka. Ale opravdu to potřebuji vědět abych náhodou mohla použít i kondom a být si jistá že jsem opravdu chráněna. Žádné negativní komentáře prosím a děkuji.
Jakoze by se snizila ucinnost atk? To by musel byt fakt extrem, ze jsi fakt prutokovy ohřívač, neboj.