Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dnes ![]()
odporucam na plny zaludok.
ja ho beriem treti cyklus a este nie som tehotna. niekto otehotnie hned prvy. niekto vobec nezareaguje. takze ako si napisala, je to velmi individualne. ![]()
a preco Ti ho vlastne predpisal?a kolko tbl?
Ahoj Anonymní.
27 = 1DC (den cyklu), tzn., že clostík máš začít brát dneska ![]()
Nám se zadařilo při druhém cyklu s clostíkem. Moc bych ti přála ať ti zabere!!
omlouvam se ze jsem anonymni ale nerada bych aby nekdo vedel ze se snazime… doma uz jednoho prcka mame. snazime se od zari o dalsiho prcka, a ted mi predepsal clostik na podporu ovulace. napsal mi 10 tablet ted 5 a po dalsi MS 5 tablet
a dekuji za doporuceni na plny zaludek ![]()
Maja: diky, me prave dr rikal ze ho mam zacit brat zitra… nejak jsme si asi nerozumneli
diky snad zabere brzo ![]()
Dnes ho vem ![]()
Mě žádné problémy nedělal, cítila jsem se po něm úplně normálně. Zabral nám hned po prvním cyklu a výsledkem jsou dvojčátka
![]()
Přeji hodně štěstí ![]()
Jani: hned po prvnim
to je dobra zprava, teda aspon pro me, snad zabere tez brzo…
dvojcatka jsem kdysi chtela ale s timhle raubirem co mam doma nevim nevim
dnes jsem ho tedy vzala, jen me trochu rozcarovalo ze tam pisou ze ma byt poradna prohlidka u dr, a ten se dnes na me jen koukl a napsal ho ![]()
A taky je tam spooousta nežádoucých účinků
No jo, ale co by člověk pro dítko neudělal ![]()
nezadouci? neco jsem v letacku cetla, ale toho se nejak nebojim… no a i kdyby tak vysadit se to da vzdy ![]()
jeste jsem se chtela zeptat, ty co jste po clostiku otehotnely, jak jste to mely se sexem, myslim frekvenci
jestli to bylo nejak casteji a nebo jak jste byly zvykle…
Anonymní píše:
jeste jsem se chtela zeptat, ty co jste po clostiku otehotnely, jak jste to mely se sexem, myslim frekvencijestli to bylo nejak casteji a nebo jak jste byly zvykle…
Myslíš jako v těhu, nebo při tom snažení?
Při tom braní Clostíku by jsi měla chodit správně na uzv, na sledování zda rostou folikuly, tzv. folikulometrii. Dr. ti podle toho poví, kdy by měla být ovulace a pak se snažíš
Ale sex můžeš mít samo i než dojde k ovulce ![]()
Jani: myslim si ze nejaky jiny a vedlejsi ucinky nejspis nebudou a kdyz jo nevsimnu si jich ![]()
jj myslim pri tom snazeni. ja prave k dr chodit vubec nebudu, kdyz nedostanu dalsi ms mam zavolat a kdyz dostanu vzit dalsi clostik a kdyz ani druhy cyklus nepomuze mam zase dorazit, takze zadny sledovani… pry se mam od toho 10 dne snazit, ale prijde mi ze kazdy den tez nema smysl
a pak bych na to zase hodne myslela ![]()
Tak s tím ti bohužel neporadím
Já chodila právě na tu folikulometrii, tam se krásně vidělo jak to roste a kdy cca přijde ovulace. To se dívím, že na ní chodit nebudeš ![]()
Nebudu… dr tomu asi nechava volny prubeh
jen mi rekl at se kolem toho 10 dne vice snazime ![]()
ahoj,
chtela bych se Vas na neco zeptat. dnes mi muj dr napsal clostik, a rekl ze ho mam brat od 5 do 9 dne cyklu. MS jsem mela 27-29.5 a nejak jsme se spatne s dr pochopili, kdy ho mam zacit brat. je 5 den dnes a nebo zitra? a jeste jsem se chtela zeptat vim ze je to dost individualni, ale za jak dlouho od brani clostiku jste otehotnely? dekuji moc