Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klariiss takove zpravy hledam, vsude ctu jen hruzy a uz moc nedoufam
Ahoj,
Já mám clostík ted první cyklus, teď jsem 8 DC, takže zítra ho doberu a budu čekat na ovulaci. Na folikulometrii půjdu v pondělí, to budu 12 DC. Už jsem celá natěšená jestli to vyjde. Já věřím, že ano, i když já bez prášku ani neovuluji a ani nemenstruuji. Manžel má špatné spermio. Chodíme do IVF do Podolí a doporučili nám ICSI, ale já to napřed chtěla zkusit takhle, tak moc moc doufám, že to klapne. Kolikátý den cyklu jste měly holky ovulaci?
@Lilikaspi
Tak jak to dopadlo, povedlo se? ![]()
@Pučmeloun Ahoj, moc držím palce
Já dostala Closík letos v únoru po roce snažení. Bez jakýchkoliv vyšetření mně nebo manžela a hned první cyklus se zadařilo
Brala jsem ještě po ovulaci Utrogestan, ale když jsem si udělala 3 dny před očekávanou MS test a byl nrgativní a já začala špinit, tak jsem ho vyřadila, aby mi ho zbylo dost na další cyklus
Jenže špinění bylo jen ten den a pak už nic a dva dny na to, když jsem to měla dostat a ono se nic nedělo, udělala jsem si další test a byl tam mini pidi duch
Takže to bylo zřejmě uhnízdění 11. DPO
Ovu test jsem si dělala jen 14. DC a byl krásně pozitivní. Pak už jsem netestovala
Teď jsem 8. týden a včera na ultrazvuku mu nebo jí krásně bilo srdíčko
Tfuj Tfuj, ať Vám to vyjde hned ![]()
@Lumíkovec
Tak to gratuluji, že to tak krásně vyšlo
.Takže ovu byla 14, nebo 15 DC. No já jdu na folikulometrii až 12DC a mám pořád obavu aby už nebylo po ovu, tak čůrám už ted na ovuláky, ale zatím nic - no logicky - jsem 8 DC
. Ale pro mě je vzrůšo už jen to, že budu mít s největší pravděpodobností konečně ovulaci a tím padem bude šance na mimíse. Já se tak moooc těším
![]()
@Pučmeloun No já myslím, že byla až 15. DC
a ten Utrogestan jsem začala brát až 17. DC, protože jsem se dočetla, že může zamezit ovulaci
12. DC bych se nebála, to ještě určitě nebude po, jestli máš cyklus 28 dní
Určitě testuj, ať jsi v klidu
Moc Vám to přeju!
@Pučmeloun dopadlo to tak ze po prvnim baleni clostiku //,dve mimca, ale v 8tt syndrom mizejiciho dvojcete, a ted jsem 11+1tt
@Lumíkovec
Já právě nikdy neměla pravidelné cykly, vlastně jsem spíš nemenstruovala skoro vůbec. Ted byla MS po vyvolávačce a tak vůbec nevím, kdy by mohla být ovu - pro to mám strach abych to nepropásla.
@Lilikaspi
Tak to je fajn, že se hned zadařilo
. Co to je syndrom mizejícího dvojčete? To znamená, že jedno miminko zaniká a zůstane jen jedno prosperující? Druhé miminko tedy není v ohrožení? Tak přeju aby mimísek hezky uzrál a narodil se zdravý človíček
![]()
Ahojte..narazila jsem na tutu diskuzi a chtela bych se vas zeptat. Clostilbegyt jste dostali proto, ze i vy jste mely nejaky problem? Ja dostala clostil a gynprodyl a to jsem v poradku a vsechno u me funguje, akorat partner ma horsi spermiogram. Zajima me jestli je tady nektera s necim podobny a presto se poveflo a otehotnela. ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, snažíme se o miminko cca půl roku, právě jsem dobrala druhé balení a začalo další snažení o mimčo, teď čekám, zda se zadařilo, ale jde o to, že mám vysoký věk, je mi 42 let a partnerovi 44. Je tu někdo takový, komu se v tomto věku takový zázrak povedl? Moc bych si to přála, ale obávám se toho věku ![]()
Ahoj holky, druhé balení pravděpodobně zabralo. Menstruaci jsem nedostala už 4 den a těhotenský test má dvě čárky. Na gynekologii půjdu příští týden, pak podám přesné info ![]()
Ahoj holky, taky přidám svou zkušenost. Barala jsem clostik 3. - 7. DC. 10. DC byla folikulometrie měla jsem dva foliky (18 mm a 20 mm). V ten den mi aplikovali Pregnyl. Snažení bylo v ten den 1× a druhý den 2×. Nyní čekáme dvojcatka
![]()
@Lumíkovec děkuji moc. Tobě resp. vám se taky podařilo díky Clostíku?
@Míšek89 gratuluju, i když těch dvojčátek se trochu děsím, ve středu se dozvím výsledek, jinak musím říct, že je asi Clostík jeden velký zázrak.