Clostík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2751
7.2.17 21:12

@klariiss takove zpravy hledam, vsude ctu jen hruzy a uz moc nedoufam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
6.4.17 13:35

Ahoj,
Já mám clostík ted první cyklus, teď jsem 8 DC, takže zítra ho doberu a budu čekat na ovulaci. Na folikulometrii půjdu v pondělí, to budu 12 DC. Už jsem celá natěšená jestli to vyjde. Já věřím, že ano, i když já bez prášku ani neovuluji a ani nemenstruuji. Manžel má špatné spermio. Chodíme do IVF do Podolí a doporučili nám ICSI, ale já to napřed chtěla zkusit takhle, tak moc moc doufám, že to klapne. Kolikátý den cyklu jste měly holky ovulaci?
@Lilikaspi
Tak jak to dopadlo, povedlo se? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
6.4.17 13:49

@Pučmeloun Ahoj, moc držím palce :) Já dostala Closík letos v únoru po roce snažení. Bez jakýchkoliv vyšetření mně nebo manžela a hned první cyklus se zadařilo :) Brala jsem ještě po ovulaci Utrogestan, ale když jsem si udělala 3 dny před očekávanou MS test a byl nrgativní a já začala špinit, tak jsem ho vyřadila, aby mi ho zbylo dost na další cyklus :) Jenže špinění bylo jen ten den a pak už nic a dva dny na to, když jsem to měla dostat a ono se nic nedělo, udělala jsem si další test a byl tam mini pidi duch :) Takže to bylo zřejmě uhnízdění 11. DPO :) Ovu test jsem si dělala jen 14. DC a byl krásně pozitivní. Pak už jsem netestovala :) Teď jsem 8. týden a včera na ultrazvuku mu nebo jí krásně bilo srdíčko :) Tfuj Tfuj, ať Vám to vyjde hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
6.4.17 14:02

@Lumíkovec
Tak to gratuluji, že to tak krásně vyšlo :srdce:.Takže ovu byla 14, nebo 15 DC. No já jdu na folikulometrii až 12DC a mám pořád obavu aby už nebylo po ovu, tak čůrám už ted na ovuláky, ale zatím nic - no logicky - jsem 8 DC :lol: :mrgreen:. Ale pro mě je vzrůšo už jen to, že budu mít s největší pravděpodobností konečně ovulaci a tím padem bude šance na mimíse. Já se tak moooc těším :dance: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
6.4.17 14:13

@Pučmeloun No já myslím, že byla až 15. DC :) a ten Utrogestan jsem začala brát až 17. DC, protože jsem se dočetla, že může zamezit ovulaci :) 12. DC bych se nebála, to ještě určitě nebude po, jestli máš cyklus 28 dní :) Určitě testuj, ať jsi v klidu ;) Moc Vám to přeju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.4.17 14:20

@Pučmeloun dopadlo to tak ze po prvnim baleni clostiku //,dve mimca, ale v 8tt syndrom mizejiciho dvojcete, a ted jsem 11+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3896
6.4.17 14:46

@Lumíkovec
Já právě nikdy neměla pravidelné cykly, vlastně jsem spíš nemenstruovala skoro vůbec. Ted byla MS po vyvolávačce a tak vůbec nevím, kdy by mohla být ovu - pro to mám strach abych to nepropásla.
@Lilikaspi
Tak to je fajn, že se hned zadařilo ;-). Co to je syndrom mizejícího dvojčete? To znamená, že jedno miminko zaniká a zůstane jen jedno prosperující? Druhé miminko tedy není v ohrožení? Tak přeju aby mimísek hezky uzrál a narodil se zdravý človíček :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
6.4.17 16:54

@Pučmeloun tak nejak, dekuji snad tentokrat dopadne dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.17 11:06

Ahojte..narazila jsem na tutu diskuzi a chtela bych se vas zeptat. Clostilbegyt jste dostali proto, ze i vy jste mely nejaky problem? Ja dostala clostil a gynprodyl a to jsem v poradku a vsechno u me funguje, akorat partner ma horsi spermiogram. Zajima me jestli je tady nektera s necim podobny a presto se poveflo a otehotnela. :)

• Citovat
  • Upravit
6
21.7.17 09:13

Clostík

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, snažíme se o miminko cca půl roku, právě jsem dobrala druhé balení a začalo další snažení o mimčo, teď čekám, zda se zadařilo, ale jde o to, že mám vysoký věk, je mi 42 let a partnerovi 44. Je tu někdo takový, komu se v tomto věku takový zázrak povedl? Moc bych si to přála, ale obávám se toho věku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.8.17 09:46

Ahoj holky, druhé balení pravděpodobně zabralo. Menstruaci jsem nedostala už 4 den a těhotenský test má dvě čárky. Na gynekologii půjdu příští týden, pak podám přesné info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
3.8.17 11:26

@Renatanov Gratulace a držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
3.8.17 19:37

Ahoj holky, taky přidám svou zkušenost. Barala jsem clostik 3. - 7. DC. 10. DC byla folikulometrie měla jsem dva foliky (18 mm a 20 mm). V ten den mi aplikovali Pregnyl. Snažení bylo v ten den 1× a druhý den 2×. Nyní čekáme dvojcatka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.8.17 08:27

@Lumíkovec děkuji moc. Tobě resp. vám se taky podařilo díky Clostíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.8.17 08:29

@Míšek89 gratuluju, i když těch dvojčátek se trochu děsím, ve středu se dozvím výsledek, jinak musím říct, že je asi Clostík jeden velký zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí