Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, taky jsem měla Clostík, a podle všeho zabral hned napoprvééé
…
A frekvence milování??? Na rovinu asi 3× za celý měsíc, nějak se nám nedařilo být pořádně spolu… každopádně 15tý den od prvního dne MS jsem šla na kontrolu a řekl mi že právě ovuluji a že by byl ideální den k otěhotnění. S přítelem jsme na to vlítli na druhý den, a podle všeho se to povedlo… ![]()
Mam prvni cyklus s clostikem, jsem 23dc,8dpo, cykly mam 25dni, a cekam jak do dopadlo, ale nacetla sem spoustu nazoru ze nepomohl, spis uskodil(cysty).jak ste na tom vy, povedlo se nekomu napoprve?
Poprvé jsem měla 6 vajíček, takže jsme meli zákaz kvůli možnosti vícerčat a teď čekáme na výsledky prvního IUI s clostíkem…
Zapomela sem dodat ze spermio je v norme, hormonalni profil take v norme, pred rokem a pul potrat ve 13tt, a v listopadu zamlkle tehu
@Lilikaspi měla jsem to podobně, před dvěma lety v 8tt zamlklé těhotenství a v prosinci předešlého roku samovolný potrat. Pak v červnu první měsíc clostik a hned se povedlo a za měsíc a půl nás čeká porod
, všechny jiné vyšetření jsem měli ok. Těhotenství ukázkové a i špinění a krvácení se mi na začátku vyhlo narozdil od těch předešlých těhotenství