Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopliko Tak to je fajn jestli na mě nebude Femara zabírat a bude ji mít více cyklů tak jí řeknu,že chci taky clostyl
.S ovulací taky nemám problém nikdy
.
@dixisa spravne by mel jen ten dominantnejsi, ale rikam: muzou i oba a pak je i moznost dvojcat:)
Ahoj holky, tak se zas po delší době hlásím, pořád vás sleduju, ale Nemám vůbec čas sem psát
dneska mám volno, tak jsem si řekla, že se k vám zas přidám, je na mě to čekání už moc dlouhý
jsem dneska 12 DPO a ráno teplota 37.3 tak uvidíme co z toho bude, zatím se nechci moc radovat, že by nám to napoprvé s Clostilem vyšlo
takže čekám co bude. Jinak holky moc držím palce nám všem ať si dáme pod stromeček ten nejkrásnější dárek ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak se zas po delší době hlásím, pořád vás sleduju, ale Nemám vůbec čas sem psátdneska mám volno, tak jsem si řekla, že se k vám zas přidám, je na mě to čekání už moc dlouhý
jsem dneska 12 DPO a ráno teplota 37.3 tak uvidíme co z toho bude, zatím se nechci moc radovat, že by nám to napoprvé s Clostilem vyšlo
takže čekám co bude. Jinak holky moc držím palce nám všem ať si dáme pod stromeček ten nejkrásnější dárek
Já jsem 11DPO a měla jsem to dnes dostat a zatím nic. Tak čekám. S testem zatím vyčkáváš? Já to nevydržela a dělala ale až poledne a nic…
@kiwicek11 s testem čekám, raději doma žádný nemám, abych vydržela..
řekla jsem, že počkám do soboty
, to mě mrzí, ale může se teprve objevit, přece jenom je na test 11 DPO brzy
![]()
@zuz1206 ach jo, tak to me mrzi, ze to nevydrzelo..
doufam, ze v tom caru se na tebe uz poradne podivaji a vysledek bude urcite pozitivni
Kdyz uz to jde tak musis jen cekat…
Jinak holky ja mela ovulaci s clostilem pri velikosti foliku 29mm 19.Dc
takze ja uz se nicemu nedivim.. a doktor mi rikal, ze se mu i stalo ze holky zareagovaly prehnane a mely normalne 9 cm ty foliky!! Strasny, ja myslela, ze mi praskne bricho, ale co pak ony…?
@dixisa nemela, jenom tam bylo hodne tekutiny, ze ktery me pak jeden den bolelo bricho, ze jsem nemohla ani chodit.. nakonec to spravily brufeny.. a tenhle cyklus nez mi pichl ten ovitrell jsem mela na obou stranach foliky 28 mm, takze ja mam asi nejaky giganty ???? tentokrat v nich ale nebylo tolik tekutiny, protoze jsem mela jen jeden prasek misto dvou a ostatnich malych foliku bylo ted min..
@LeBre To byla určitě ta volná tekutina co z ni vzniká žluté tělísko.Nebrala bych Brufeny,protože někde jsem četla,že brzdí pak ovulaci :nevim.To si krásně zareagovala na jeden prášek denně
.Teď už aby to vyšlo,že? ![]()
@dixisa no ono uz to bylo urcite po ovulaci a rekl mi to gyndar, tak jsem to podle nej udelala
no modlim se, ale znas to.. ![]()
@LeBre Aha tak super
.Jinak co jsem četla prý před ovulací je dobrý ACC Long
i pro chlapa
,nevím zda to funguje,ale na hlen prý parádně a naředí sperma a tak se těm plavcům lépe pluje
.Znám to
,ale budu ti držet palce
.
@LeBre ty jo 29mm je moc! Ale dobre ze praskne! 9cm uz je cysta a vajicko ma stale stejnou vel a jak rikas to je ta tekutina pak :/ tak snad se ti taky brzo zadari ![]()