Clostík Říjen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10474
21.11.18 14:23

@kopliko Tak to je fajn jestli na mě nebude Femara zabírat a bude ji mít více cyklů tak jí řeknu,že chci taky clostyl :mrgreen:.S ovulací taky nemám problém nikdy :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
21.11.18 14:24

@dixisa spravne by mel jen ten dominantnejsi, ale rikam: muzou i oba a pak je i moznost dvojcat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.18 14:41

Ahoj holky, tak se zas po delší době hlásím, pořád vás sleduju, ale Nemám vůbec čas sem psát :D dneska mám volno, tak jsem si řekla, že se k vám zas přidám, je na mě to čekání už moc dlouhý :D jsem dneska 12 DPO a ráno teplota 37.3 tak uvidíme co z toho bude, zatím se nechci moc radovat, že by nám to napoprvé s Clostilem vyšlo :) takže čekám co bude. Jinak holky moc držím palce nám všem ať si dáme pod stromeček ten nejkrásnější dárek :hug:

• Citovat
  • Upravit
10474
21.11.18 14:45

@zuz1206 Mě by to bylo jedno :lol: klidně dvojčata beru :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
21.11.18 15:02

@Anonymni Tak odpočívej :palec:.Držím ti moc palce :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
21.11.18 15:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak se zas po delší době hlásím, pořád vás sleduju, ale Nemám vůbec čas sem psát :D dneska mám volno, tak jsem si řekla, že se k vám zas přidám, je na mě to čekání už moc dlouhý :D jsem dneska 12 DPO a ráno teplota 37.3 tak uvidíme co z toho bude, zatím se nechci moc radovat, že by nám to napoprvé s Clostilem vyšlo :) takže čekám co bude. Jinak holky moc držím palce nám všem ať si dáme pod stromeček ten nejkrásnější dárek :hug:

Já jsem 11DPO a měla jsem to dnes dostat a zatím nic. Tak čekám. S testem zatím vyčkáváš? Já to nevydržela a dělala ale až poledne a nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.18 16:36

@kiwicek11 s testem čekám, raději doma žádný nemám, abych vydržela.. :lol: řekla jsem, že počkám do soboty :lol:, to mě mrzí, ale může se teprve objevit, přece jenom je na test 11 DPO brzy :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
96
21.11.18 16:58

@zuz1206 ach jo, tak to me mrzi, ze to nevydrzelo.. :,( doufam, ze v tom caru se na tebe uz poradne podivaji a vysledek bude urcite pozitivni :srdce: Kdyz uz to jde tak musis jen cekat…
Jinak holky ja mela ovulaci s clostilem pri velikosti foliku 29mm 19.Dc 8o takze ja uz se nicemu nedivim.. a doktor mi rikal, ze se mu i stalo ze holky zareagovaly prehnane a mely normalne 9 cm ty foliky!! Strasny, ja myslela, ze mi praskne bricho, ale co pak ony…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
21.11.18 17:02

@LeBre Ty brďo 8o cože a neměla jsi spíš z něho pak cystu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.11.18 17:06

@dixisa nemela, jenom tam bylo hodne tekutiny, ze ktery me pak jeden den bolelo bricho, ze jsem nemohla ani chodit.. nakonec to spravily brufeny.. a tenhle cyklus nez mi pichl ten ovitrell jsem mela na obou stranach foliky 28 mm, takze ja mam asi nejaky giganty ???? tentokrat v nich ale nebylo tolik tekutiny, protoze jsem mela jen jeden prasek misto dvou a ostatnich malych foliku bylo ted min..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
21.11.18 17:43

@LeBre To byla určitě ta volná tekutina co z ni vzniká žluté tělísko.Nebrala bych Brufeny,protože někde jsem četla,že brzdí pak ovulaci :nevim.To si krásně zareagovala na jeden prášek denně :palec:.Teď už aby to vyšlo,že? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.11.18 19:05

@dixisa no ono uz to bylo urcite po ovulaci a rekl mi to gyndar, tak jsem to podle nej udelala :nevim: no modlim se, ale znas to.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
21.11.18 19:13

@LeBre Aha tak super :).Jinak co jsem četla prý před ovulací je dobrý ACC Long :lol: i pro chlapa :lol:,nevím zda to funguje,ale na hlen prý parádně a naředí sperma a tak se těm plavcům lépe pluje :lol: :palec:.Znám to :hug:,ale budu ti držet palce :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
21.11.18 19:16

@LeBre ty jo 29mm je moc! Ale dobre ze praskne! 9cm uz je cysta a vajicko ma stale stejnou vel a jak rikas to je ta tekutina pak :/ tak snad se ti taky brzo zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
21.11.18 19:17

@dixisa s tim acc jsem to tez cetla :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie