Clostík Říjen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101
19.11.18 19:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak jak pokračujete? :) já jsem dneska 8 DPO a našla jsem ráno takový naruzovely hlen.. Ale nepatrně, kdybych se nehlidala, určitě bych si toho nevšimla.. Tak doufám, že nemám takhle krátkou tu druhou část cyklu a že se neblizi menstruace :(. Říkám si jaká je šance když jsem ani nedostala tu injekci na spuštění ovulace, jestli jenom s Clostilem se dá otěhotnět.. Je to hrozný to čekání. A co vy? Jinak přeju krásný víkend všem :)

A nemůže to být uhnizďování? To bývá 6-10. den. To bych ti moc přála. Já taky nedostala injekci na spuštění ovu, myslím, že to doktorka pozná, teda doufám, že praskne sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 19:39

@kiwicek11 Děkuji moc :hug: snad tam budou aspoň dva :palec:,apebpospe bolesti soudím,že by to mohlo být :hug:.Držím ti palce a budu na tebe myslet :palec:.Dej vědět :kytka:.Ty příznaky znám ;),ale raději se už se nesleduji :).A cítíš jak by měla přijít ms nebo ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.11.18 19:51

@dixisa Moc děkuji :hug: . Právě necítím vůbec nic, nemám nafouklý břicho, ani žádný bolesti před menstr. Jenže ty já někdy mívám a někdy ne. TAkže těžko.. ale nafouklý břicho mívám. Tak zítra držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
19.11.18 20:59

@kiwicek11 a @dixisa dekuju vam holky.. nejak to dopadne no, budu cekat :hug:
@dixisa ty zitra hned pis jak to vypada, c kolik jdes? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 21:41

@kiwicek11 Prosím za málo :palec: :hug:.Tak uvidíš no nezbývá nic jiného než čekat :).Děkuji moc jsi hodná :hug: :srdce:.Omlouvám se za chyby 8o jsem to až teď viděla,že jsem napsala nesmyslné slovo :?.Soudím,že jsi pochopila i tak :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 21:44

@LeBre Musíme věřit :hug: naděje je vždy než příjde/nepřijde ms :palec: :hug:.Jasný napíšu hnedka :mrgreen:.Jinak jdu po práci :lol: takže cca 14:15-14:30 :) tam mám být :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
19.11.18 22:24

@kiwicek11 chodim na utz, ale ovitrelle uz mi nepise. Asi toho do me nechcr cpat tolik, mam Clostil, kontrolu, hlidam ovu papirkama a pak po ovu mam Duphaston 8o zitra beru Duph posledni, tak pevne doufam, ze uz se zadarilo… Uz mi z hormonu hrabe, jsem z toho otekla jak sud a vecne me picha nekde v brise.. 8o kolikaty cyklus jedes, prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
19.11.18 22:48

@glaubie K čemu je Duphaston? Já teď dávám první cyklus a doufám doufám, no. P. doktorka říkala , že jsem naprosto zdravá a foliků se vytvořilo dost ,snažili jsme se taky dot, jak před tak při a po. Já už děti mám, tak bych něměla mít problémy, jedině kvůli ěku, že už se netvoří tolik vajíček, ale přítel ma spermio ok. Tak snad no. A kolikáty ty? Budu ti držet pěsti. Kdy se můžeš dovědět nejdřív, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
20.11.18 10:37

Ahoj holky, tak se po pár dnech hlásím :mavam: včera jsem byla na utz a bylo 5 folikul. Doktorka byla docela překvapená, když to tam viděla :lol:
Chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaké vedlejší účinky i po dobrání? Já si vzala poslední prášek v pátek a celý víkend jsem probrečela. Do toho slabost, malátnost , žaludek na vodě, které stále trvají. Nemáte některá zkušenost?
@LeBre je mi líto těch komplikací. Nemůže být chvilku klid, viď? Ale hlavu vzhůru. Třeba na to ta antibiotika nemají vůbec vliv. Teda já osobně si myslím, že jestli se má zadařit, tak to ani nejsilnější léky nezvrátí. A už ti aspoň antibiotika zabrala?
@dixisa budu na tebe myslet. Tak nám hned odpo dej vědět, jak ti to dopadlo :)
@glaubie @kiwicek11 vy holky už tenhle cyklus budete finišovat, že? Držím palce a dejte vědět, jak se cítíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.11.18 10:51

@kopliko presne, porad se neco deje, kdyz uz to vypada nadejne, tak bum.. jj, nastesti zabrala, mam je az do soboty a rikala jsem to vcera na gynde.. doktor rikal, ze by se toho nebal, tak porad doufam :think: jinak po dobrani clostilu jsem mela “jen” nafoukle bricho, jinak nic.. Kolik si mela foliky? A kolikaty den mivas ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
20.11.18 11:24

@kopliko Ano dám pak vědět :palec: hned napíšu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
20.11.18 11:26

@LeBre aspoň, že tedy zabrala :palec: v těchto chvílích vždy hrozně závidím holkám, které tohle nemusí řešit. Hlídat ovulaci, hlídat, aby byl sex a nepropáslo se to, čekat, doufat, zoufat. Pořád dokola každý měsíc to samé.. A jakoby tohle všechno nestačilo. Stejně se nějaký další klacek pod nohama objeví. No děs :roll: A tak my to nevzdáme! Vidíš, doktor je pozitivní, tak naděje je :)
No včera 12DC byl 3× 18 mm a 2× 15 mm. Ovu mám běžně 13.,14dc a praskají při 20 mm. Takže to tak vychází, že by měla být dnes max zítra. Zítra jdu na ultrazvuk znovu. Jooo a nafouklé břicho mám tedy taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
20.11.18 13:48

Ahoj kocky, ja beru dneska posledni Duphaston a budu cekat. Nedavam tomu moc nadeji, vubec nic na sobe necitim.. Jsem jen nafoukla jak balon, mam trosku citlivy bradavky, mam porad pocit mokra v kalhotkach, posledni dny je to spis bily husty vytok, jsem uz tyden zmrzla jak rampouch a teplota se drzi vysoko, dneska 37.4 :nevim: takze si uplne nemyslim ze to klapne, teplota mi muze raz naraz spadnout. Jinak jsem 26 dc ;) ale jinak u nas hrozne krasne chumeli! :srdce:

Příspěvek upraven 20.11.18 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
20.11.18 13:53

@kiwicek11 Duphaston je neco v podstate co nahrazuje progesteron v druhe pulce cyklu, bere se na udrzeni tehotenstvi, ale taky se tim ‚leci‘ neplodnost. Ja uz koncim cyklus a cekam co bude, mam jeste jeden cyklus Clostilu a pak nas asi ceka spermio a u me pruchodnost… Ale uz se celkem tesim az si od hormonu odpocnu, mam pocit, ze jsem nasala tak 10 kilo vody za posledni dva mesice 8o 8o jak se citis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
20.11.18 13:56

@glaubie a jak dlouho si ho brala? ja za 6mes brani clostiku a i provery nemam ani kg nahore…asi stesti..ale taky jsem rada ze si ted od brani hormonu odpocinu, strasny stres z toho… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí