Clostík Říjen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
14.11.18 13:18

@glaubie To je mi líto s tou kamarádkou. Aspoň, že máš ostatní holky. Tak až se vám zadaří, tak už budete mít společné téma a dáte to zase dohromady :) Jsem na tom podobně. Nedávno mi taky otěhotněla nejlepší kamarádka. Ale ona je úžasná, o těhotenství nemluví dokud se já sama nezeptám atd. Ale i tak jsme hodně omezily kontakt. Nejbolestivější bylo, že se mi bála říct, že je těhotná a místo aby se veselila tak plakala. je mi hrozně líto, že nezvládám sdílet tohle její krásné období. Prostě ale vždy když ji vidím, jak je šťastná, tak o to víc mi to připomíná co já nemám. Jak velký červený neonový nápis. My se snažíme přesně 14 měsíců. Vy taky tak nějak, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 13:31

@kopliko presne tak, rok neberu antiko, takze se to za snazeni da brat :mrgreen: to je mi moc lito jak se citis… Uplne vim o cem mluvis… Ale nemuzes si to vycitat, neni to tvoje chyba.. Myslim, ze tak proste jede nejaky podprahovy vnimani a psychika, ze te to uplne srazi k zemi.. Ale zase mas partnera, nejses v tom sama. Tady kdyz vidis nektery pribehy holek, tak taky vidis, ze to nejde i ostatnim… Ale sama vim ze by bylo nejlepsi mit nekoho, s kym to budes sdilet z oci do oci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
14.11.18 13:35

@glaubie Já jsem nikdy necítila ovulační bolesti ani po injekci Ovitrelle :).Já jsem brala antikoncepci sedm let a pak jsem měla pauzu a když jsem měla jiného přítele nechala jsem si jí zase napsat a pak jsem jí tak brala a nebrala no :nevim:,ale teď už jí rok a dva měsíce neberu 8o.A ten duphaston je na co? 8o.Ne v Těšíně mám svou doktorku,ale ta mi doporučila to centrum v Ostravě :).A ty ses proč odstěhovala do Brna?Kvůli příteli nebo kvůli práce? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.11.18 13:44

@dixisa ju kotryhel na sliznici, ale to mám taky tady z diskuzí :lol: :lol: na fyzio chodím teprve něco málo přes měsíc. Začala mě bolet bedra, kostrč a celkově pánev byla taková bloknutá. Tak jsem si já blbka zase řekla, že je to určitě ten důvod, proč nemůžeme počít :roll: ale je to dobrý, i když to bolí jak čert :D a kdy jdeš na folikulometrii? Mě to čeká až v pondělí. Jee to je hezký, že tě takhle držel. Bolelo to? My IUI nezkoušeli a zatím není v plánu. přítel by asi další ,,odběr" nezvládnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.11.18 13:45

@kopliko jj beru ted druhy cyklus.. napoprve jsem mela dva clostiky.. kdyz probehla ovulace, zacalo me bolet bricho, ze jsem pomalu neudelala krok - pry volna tekutina vytekla z folikulu (mela jsem jich tam teda fakt hodne). Jeden den jsem ani nemohla do prace, byla jsem na brufenu a spala. Takze napodruhe uz mam jen jeden. Ovu musi prijit kazdym dnem, foliky mam dohromady uz “jen” tri.. takze doufam, je to tentokrat bude lepsi..
@glaubie me ted bude tricet a manzelovi 31.. dite jeste nemame.. loni jsem prave potratila v 8. tydnu.. nez se to povedlo, snazili jsme se rok.. a od potratu uz se snazime 14 mesicu a porad nic.. spermio v poradku, udajne normalne ovuluju (i kdyz nevim, jestli jsou tam vajicka nebo ne-to se da nekde zjistit testem, nevis??) :zed: uvidime co mi dnes rekne doktor, mam 16DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 13:46

@dixisa ja puvodne z Brna jsem, v Ostrave jsem studovala a pracovala ;) duphaston se bere po ovulaci na podporu otehotneni a mel by podporovat funkci zlutyho teliska… Urcite je vice vyrobcu, myslim, ze treba Utrogestan je to samy. Ja tenhle mesic necitim vubec nic… Max nejakej tlak v podbrisku a jsem nafoukla jak vzducholod, ale jinak nic. Vzdycky jsem si rikala ze az otehotnim, ze to na sobe urcite hned poznam :nevim: Kolikaty dc jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 13:49

@LeBre to vis ze jo, nakup ovulacni testy a testuj ???? ja kupuju u Maxe, myslim je jich sedm za cca neco pod stovku. Anebo se domluv s mudrem at ti kazdy mesic dela folikulometrii, prijde mi to pohodlnejsi a ony se ty testy dost prodrazi kdyz nemas ovulacni bolesti, nevis kdy zhruba prichazi, tak testujes zbytecne o dost dni vic nez kdybys vedela kdy cca bude :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
14.11.18 13:51

@glaubie Aha tak já myslela,že právě naopak jsi to měla a tím bydlením :).Takže to je jak ten Utrogestan a Gynprodyl :) chápu :).No já jsem zvědavá jak na to zareaguji já :).Mě tam něco v břiše tluče poslední dobou 8o a něčím co to je 8o.Vim,že to zní zvláštně :mrgreen:,ale nedokážu to popsat je to zvláštní :lol:.No já to poznala po tom IUI hnedka 8o,protože po sexu mě bodalo v čípku 8o a to mi nikdy nedělalo 8o.Jinak já jsem dneska 5DC :) a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
14.11.18 13:55

@kopliko Je dobré číst občas řasy diskuze,protože člověk se i něco dozví zajímavěho :).Na to chodíš fakt jen chvíli a pomáhá ti to? :).Já jdu na folikumetrii v úterý,protože tam mají déle otevřeno a já jsem v práci na ranní tudíž v pondělí to nestihnu rám zajít :),jinak jsem tam taky měla jít v pondělí :mrgreen:.No bolelo nebylo to příjemné,ale to záleží na člověku :) jak to prožije a na doktorovi :).Netuším uvidíme jestli bude další IUI :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 14:01

@dixisa jsem 20 dc, jeste me ceka 6 dni s tim Duphastonem a pak uvidime :nevim: jestli jsme se trefili, nevim presne jestli jsem totiz ovulaci mela 12 nebo 16 dc, nicmene oba dny bych mela mit pojisteny… Manzel ma pocit ze je alfasamec, tak uvidime :lol: jen trosku uz zacinam propadat panice, ze se to prirozene nepovede.. Takovej divnej pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.11.18 14:19

@glaubie chodim obden na folikulo, ty testy nejak neumim vubec vyhodnotit, porad se mi zdaly stejny, tak jsem se na to vyprdla :mrgreen:
Kdyz vas tady tak ctu :mrgreen: vsechny to necim podporujete, ja brala jen gynex pred casem asi 1/4 roku a zdalo se mi to naprd, tak nevim, jestli pro to delam dost jen s tim clostikem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.11.18 14:22

Ja prave porad tak nejak resim to, ze sice mam folikuly, ale nejsem si jista, jestli je podminka aby v nich byly vajicka, vite jak to myslim.. protoze jako jestli tam jsou, tak nechapu, ze dva roky neotehotnim :mrgreen: a to teda asi nerekne ani doktor (urcite ne z utz), jestli ty vajicka jsou a jsou ok??? Nebo existuje na tohle treba v carech nejaky test? Asi uz teda moc spekuluju, ale cloveku to fakt leze na mozek, ze ma “vsechno” ale nejde to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 14:29

@LeBre ja mela gynex taky a podle me je na nic. Pila jsem kontryhel, mela jsem diky nemu konecne ovulacni bolesti.. A fertipronu beru jen kvuli inositolu, jinak bych se na ni vyprdla taky. Taky spoliham na utz a Clostil, vzdycky jsem si rikala ze chemie je jedina co cloveku v nemoci pomuze, zadny bylinky ani vira :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
14.11.18 14:37

@glaubie Aha tak to jsem zvědavá jak ti to dopadne :).Jinak samci se cítí asi všichni :lol: když jsou tak dobře na tom a výsledky :).U mě je to divný to takové „bušení“ v břiše ještě předtím než jsem za šla brát hormony 8o :think:.Neboj to víš,že se to povede nesmíme propadat panice :hug:,tímto už jsem si taky přišla a musíme se nějak uklidit abychom se z toho nezbláznili :hug:.A co děláš za prací jestli se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 14:43

@dixisa jsem sestra, delam u novorozencu ;) to te bricho zaclo bolet jeste nez jsi zacla brat hormony uplne poprve? Ja si pamatuju kdyz jsem poprve brala ten Duphaston, bylo to sileny 8o byla jsem tak nalita ze jsem mela pocit ze prasknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí