Clostík Říjen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
6.11.18 20:37

@dixisa musi se porad doufat no.. tak snad uz to ted klapne :) ja mam misto miminka zas pejska, aspon se mame komu venovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
6.11.18 21:03

@LeBre no právě člověk musí doufat,ale nevím jak dlouho ještě vydržím :nevim:.Tak to je super,že máš taky zvíře :hug:.Já přemýšlím zda není i problém,že já dělám na tři směnný provoz :nevim: a dneska mě čeká noční 8o.Delam to už 3,5 roku :lol: a celkem se mi dneska nikam nechce :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.11.18 07:04

@dixisa tak to docela chapu, snad jsi to na dnesek nejak dala :hug: ja si to neumim prrdstavit, jak je to asi narocny, ja bych to na smeny nedavala..
ja myslim ale, ze hodne lidi dela takhle a povede se to, tim se nesmis nechat rozhodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.18 09:16

Holky a zkoušely jste některá u Clostilbegytu měřit i teplotu?.. Zkouším to prvně, včera dopoledne jsem měla pozitivní ovulační test, k večeru už byl zas slabší, ale ta teplota je pořád kolem 36,6 takže ani pokles ani vzestup, tak nevím.. :nevim: vždycky dostanu nápad něco zkusit a pak toho lituju :lol:

• Citovat
  • Upravit
57
7.11.18 10:14

Anonymní. Já jsem teď brala první měsíc Clostilbegyt a měřila jsem si u toho i tu teplotu, pozitivní ovu test jsem měla 16.DC a teplota se mi zvedla 17.DC viz graf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.11.18 10:30
@Anonymní píše:
Holky a zkoušely jste některá u Clostilbegytu měřit i teplotu?.. Zkouším to prvně, včera dopoledne jsem měla pozitivní ovulační test, k večeru už byl zas slabší, ale ta teplota je pořád kolem 36,6 takže ani pokles ani vzestup, tak nevím.. :nevim: vždycky dostanu nápad něco zkusit a pak toho lituju :lol:

Ja jsem teplotu nikdy nemerila, na to jsem moc lenoch ???? podle me to ale takhle od pulky neni moc vypovidajici? ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
7.11.18 14:10

@LeBre děkuji dala jsem to docela dobře :lol: a práce bylo dost :mrgreen:.Jasně,že to hodně lidí dělá na směny.Ja dělám ve fabrice prostě automobilce :mrgreen:.Jsem zvědavá zda mi ms dorazí v neděli nebo jak :think: 8o.Rozhodit se nenechám vím,že se to povede,prostě musí :hug:.Jen někdy člověku už dochází síly,ale jsme holky silné a zvládneme to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.11.18 15:15

@dixisa presne, nedej se :mrgreen: tak jsem zvedava, hod info, jak to dopadlo.. to jsou nervy co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
7.11.18 16:35

@LeBre já právě se nějak nenervuji od posledně co se stalo :nevim:.Jsem v klidu docela :).Už jsem poučená,že vyčkám déle než tři dny při zpoždění ms :).A nevím jestli jsem se ptala.Tobe je kolik? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
7.11.18 17:01

@dixisa je lepsi pockat, ale vydrz to :mrgreen: ja jsem se ted taky celkem uklidnila, jenze jak se ta ms vic blizi, zacinam na to zas myslet vic :think: :lol: me uz bude 30, takze asi nejvyssi cas.. a tobe? Kdy ocekavas ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
7.11.18 18:16

@LeBre vydržet vydržím,ale předtím jsem nějak doufala,že to vyjde no nijak se na to neupínám :),přijít to musí :).Já nějak na to nemyslím moc a to má přijít v neděli ms :lol:,tak jsem zvědavá :mrgreen:.Asi zase začnu cvičit,protože jsem prý přibrala :lol: jsem se dozvěděla od rodičů mého přítele :lol:.Si teď připadám jak vepř a to nemám ani 60 kg :lol:.Chodila jsem dost dlouho asi sedm měsíců a v létě jsme se na to nějak s přítelem vykašlali :lol: tak teď mě to trošku žere co mi řekl přítel,že jeho táta si myslí,že jsem přibrala :nevim:.To mi dneska tak ještě chybělo :think: 8o.Tak 30 není nejhorší věk ;) přece jsi pořád mladá a děti přicházejí většinou když to člověk nejméně čeká :).Mě je 26 a příteli 32 :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
8.11.18 13:16

@dixisa ale prosim te, to urcite nebude tak hrozny, dulezity je, jak se citis ty.. hlavne to jsou teda komentare, poslouchat od “tchana”, ze mas kilo navic.. ja jsem teda taky ted pekne kaslala na cviceni, porad jsem si rikala: co kdyby v tom brise nahodou neco bylo a ja bych si ublizila.. ale ted na to taky kaslu.. co se ma stat se stane a zacala jsem cvicit ted o vikendu.. pravda je, ze se clovek odreaguje, a pak jsem sice unavena, ale citim se dobre :dance: jak si cvicila pred tim? Posilka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
8.11.18 17:33

@LeBre no tak hrozný to není mám tak 58 kg :think: :lol: a asi jsem i přišla na to,že proč mi trošku porostla pneumatička :lol: na břiše :mrgreen:.Brala jsem v kuse asi už od února pořád nějaké vitamíny a tam asi byla i B12 po,které tuším,že se probírá :mrgreen: takže asi tak :lol:.Neřekl mi to přímo on,ale chlap můj kdyz mu včera volal :lol:.Jasný já taky necvičím a maximálně doma bych zkusila pár cviků,ale asi jinam bych nešla :).Cvičila jsem tak jak jsem chtěla, některý den břicho jiný zase nohy a taky ruce záda :mrgreen: a tak :).Chodili jsme s přítelem do posilovny,protože jsme bydleli snad minutu od posilovny :mrgreen:,ale teď jsme se přestěhovali a bydlíme už měsíc jinde :lol:.Ale,ty určitě nepotřebuješ cvičit ne? :).Bez tak jsi štíhlá jako laňka :) :hug:.Já se taky cítila dobře,ale byl to nadlidský výkon třeba po ranní jít hned cvičit :mrgreen:.Uvažovala,že bych doma i cvičila Mojžíšovou nebo hormonální jógu :mrgreen:.Na YouTube je hodně videí :mrgreen:,ale zeptám se ještě doktorky jestli náhodou u nás není možnost to cvičit pod velením někoho :).Člověk si může ublížit sám omylem a nebo to dělat špatně a pak by cvičení nemělo účinek 8o.Mam za to,že i po hormonech jako je Clostilbegyt se přibírá jedna radost :mrgreen:,ale co by člověk neudělal pro miminko :hug:.Přítel má taky 30 jako ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.11.18 22:27

@dixisa no lanka, vzdycky je co zlepsovat :mrgreen: navic po tom clostilu jsem mela hrozny chute, takze jsem to zacala tim cvicenim trosku vyrovnavat.. jinak mam 60 kg a 175 cm, ale to stejne neni moc vypovidajici :lol: manzel je o rok starsi nez ja.. v patek byl na spermiogramu, tak cekam cela napnuta, jak to dopadlo.. snad dobre..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
11.11.18 09:41

@LeBre no to věřím já měřím strašně malinko jen 158 +- :mrgreen: takže možná to je i moc těch 58 kg :lol: :oops:.To jsem zvědavá jestli budu mít taky nějaké chutě 8o :lol:.A cvičíš doma nebo jak? :).To máš dobrý my jsme věkově trošku dál od sebe :),ale vůbec to ničemu nijak nevadí :).To je divný,že vám neřekli výsledek hnedka,protože my ho neděli už do 1,5h :) a pak nám řekli,že můžou udělat IUI :).Mě tak napadá,že možná to je lepší zajít a nechat si to udělat,protože spermošky nemusí překonávat čípek :).Jsem měla včera tuto zprávu rozepsanou,ale nějak jsem jí nedopsala :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí