Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Veroniko,díky moc. Já mám po něm taky cystu- asi 5cm,ale prý zmizí do tří měsíců. My se pokoušeli rok a půl. po roce jsem vymněnila doktora. Jsem mojí doktorce fakt vděčná.
Já ho brala cca 4 měsíce… Úspěšně
Měla jsem dvě folikuly a mám jedno miminko ![]()
Ahoj všem, oživuji diskusi na téma Clostilbegyt. Právě jsem začala s užíváním. Najde se tu někdo, kdo také aktuálně začíná nebo zvažuje léčbu? děkuji ![]()
@mimi2017 píše:
@Eluve Přeji ať máš štěstíčko a zadaří se brzy![]()
![]()
Děkuji moc
Ve středu mě čeká kontrola, zda na ten lék vůbec reauguju, takže doufám, že bude vše ok ![]()
Já první cyklus, ovulaci jsem neměla vůbec a menzes třeba jednou za tři měsíce. A ted dle ultrazvuku clostik zabral, dominantni folikul byl, ale co to semnou delalo to jsem nechapala. Bolely mě tak strašně bradavky, ještě dnes je mam citlivý jsk blázen. a o břiše ani nemluvim, v uúterý jdu na ultrazvuk, tak jsem zvedava, jestli ta ovulace byla…
@Eluve
Dnes sem dozobala druhou dávku.
V týdnu na utz.
Mame doma sviště 4 roky a je clostikove dítě.
Přeji hodně štěstí
@Anix píše:
@Eluve
Dnes sem dozobala druhou dávku.
V týdnu na utz.
Mame doma sviště 4 roky a je clostikove dítě.
Přeji hodně štěstí
Opravdu? Tak to jste mě povzbudila
Já mám právě doma taky 4 leté dítě, ale u něj jsem otěhotněla bez Clostilu. Možná proto jsem z toho teď taková smutná, aby se vše povedlo. Vám přeju také hodně štěstí ![]()
@Eluve
Zatím není důvod smutnit… je stále ještě mnoho možností jak otěhotnět.
@Eluve Já mám po něm 4 měsíční miminko.
A jsem ráda, že něco takové na trhu je a pomůže to.
![]()
@Anix píše:
@Eluve
Zatím není důvod smutnit… je stále ještě mnoho možností jak otěhotnět.
No, já vždycky vidím trochu,,katastrofické´´ scénáře, ale budu doufat ![]()
@mimi2017 píše:
@Eluve Já mám po něm 4 měsíční miminko.![]()
![]()
A jsem ráda, že něco takové na trhu je a pomůže to.
![]()
![]()
Pááááni, no doufám, že já taky budu mít brzo miminko. Malý už chce sourozence. Nutně
A vám gratuluji ![]()