Clostilbegyt a Prednison?

418
13.10.11 09:01

clostilbegyt a prednison?

Ahoj holky, jsem strasne nastvana,mam protilatky proti spermiim,od minuleho mesice mam clostilbegyt a dr. mi rekla,ze mi ted prednison neda, ze se to s clostilem vylucuje,coz se mi nezda…pry doberu clostilbegyt,pak uz ho brat nebudu,pusobi jeste 3 mesice a az v lednu mi da prednison a jeste 3 mesice nebudu moci otehotnet,je to strasne…a to uz mam za sebou 2 potraty a 9 mesicu snazeni:/jak to mate vy?vim,ze se musi dodrzovat kondomova ochrana,ale nezda se mi,ze bych nemohla prednison spolecne s clostilem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
13.10.11 09:44

clost nefunguje po dalsi 3 mesice… v nekterych CARech davaji prednison pri IVF preventivne

jinak prednison se ma jist dlouhodobeji, ale je to fakt sajrajt

oslabuje imunitu, hodne se po nem pribira

zmen mudr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
13.10.11 09:47

uz vim, proc ti to tak rekla… aby to zabralo na spermie musis predn. jist dyl a je zbytecny pri tom diky clost. otehotnet a evnt. potratit, proste otehotneni v te dobe neni vhodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.10.11 11:58
ano,ale ja chtela pristi mesic uz vysadit clostil a brat prednison a ona rekla,ze ne,ze clostil stejne jeste bude pusobit, no nechapu…
jizvíková píše:
uz vim, proc ti to tak rekla… aby to zabralo na spermie musis predn. jist dyl a je zbytecny pri tom diky clost. otehotnet a evnt. potratit, proste otehotneni v te dobe neni vhodne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.10.11 11:59
3 mesice bez otehotneni samozrejme…ale ona ne,ze v lednu az prestane pusobit clostil :think:
bartosicka píše:
ano,ale ja chtela pristi mesic uz vysadit clostil a brat prednison a ona rekla,ze ne,ze clostil stejne jeste bude pusobit, no nechapu…
jizvíková píše:
uz vim, proc ti to tak rekla… aby to zabralo na spermie musis predn. jist dyl a je zbytecny pri tom diky clost. otehotnet a evnt. potratit, proste otehotneni v te dobe neni vhodne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí