Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem strasne nastvana,mam protilatky proti spermiim,od minuleho mesice mam clostilbegyt a dr. mi rekla,ze mi ted prednison neda, ze se to s clostilem vylucuje,coz se mi nezda…pry doberu clostilbegyt,pak uz ho brat nebudu,pusobi jeste 3 mesice a az v lednu mi da prednison a jeste 3 mesice nebudu moci otehotnet,je to strasne…a to uz mam za sebou 2 potraty a 9 mesicu snazeni:/jak to mate vy?vim,ze se musi dodrzovat kondomova ochrana,ale nezda se mi,ze bych nemohla prednison spolecne s clostilem…
clost nefunguje po dalsi 3 mesice… v nekterych CARech davaji prednison pri IVF preventivne
jinak prednison se ma jist dlouhodobeji, ale je to fakt sajrajt
oslabuje imunitu, hodne se po nem pribira
zmen mudr
uz vim, proc ti to tak rekla… aby to zabralo na spermie musis predn. jist dyl a je zbytecny pri tom diky clost. otehotnet a evnt. potratit, proste otehotneni v te dobe neni vhodne
jizvíková píše:
uz vim, proc ti to tak rekla… aby to zabralo na spermie musis predn. jist dyl a je zbytecny pri tom diky clost. otehotnet a evnt. potratit, proste otehotneni v te dobe neni vhodne
bartosicka píše:
ano,ale ja chtela pristi mesic uz vysadit clostil a brat prednison a ona rekla,ze ne,ze clostil stejne jeste bude pusobit, no nechapu…jizvíková píše: