Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
8.11.05 08:26

Ahoj holky,

musíme se trochu nad to povznést. Poslední dobou, jelikož mám krátce po svatbě, tak se nás také každý ptá na potomka, ale já vždy řeknu, že je ještě čas, už jsem se to naučila, protože když řeknu, že se snažíme, tak každý bude sledovat, kdy se to povede, když zase řeknu, že to jen tak nejde, tak to lidé nafouknou a takový řeči jsou pak nepříjemný. Takže my říkáme, že je ještě čas. No a pak prostě najednou budu mít břicho :P , ať pak všichni koukají! (Tak snad se prostě zadaří).

Děvčata, jen se vás chci zeptat, jak se tvářil váš přítel-manžel na vyšetření spermiogramu? Pokud tedy byl? Ten můj to včera nějak moc nepobral. Docela mě naštval. A poslední dobou mě štve nějak dost. :evil:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.11.05 10:29

Ahoj holky,
Dnes mám náladu už o mnoho lepší. Možná je to tím, že vykouklo sluníčko a nebo tím, že mi ji včera manžel dokázal spravit. Včera jsem si koupila speciální med s pylem a mateří kašičkou. Mateří kašička prý pomáhá narůst sliznici. Takže beru cca 4 lžičky denně. Nikdo mě do toho ale nemusí nutit, protože med s pylem miluju.

Lioness - můj manža absolvoval SPG vcelku v pohodě. Trochu jsem mu to usnadnila tím, že jsem mu přinesla kelímek a on mohl provést „odběr vzorku" v pohodlí domova a pak to jen cca do půl hodiny odnést na příslušná místa. Byl dopředu domluvený, kdy to tam má přinést, takže vše proběhlo bez problémů. Ale nervózní byl, to ano. Jestli se tvé drahé polovičce do toho moc nechce, tak zkus nějak diplomaticky vysvětlit, co všechno musíš podstoupit ty a co on, třeba to zabere. Jinak s tím týdenním čekáním je to asi dobrý nápor na nervy, ale třeba se to vyřeší dřív.

Mirule - já jsem taky odhodlaná to nikomu neříct, ale když si to představím, tak se budu určitě tlemit jak blbeček na celý svět, takže to určit na mě všichni poznají.

Hezký sluníčkový den. Květina

• Citovat
  • Upravit
242
8.11.05 11:21

Ahoj Holky,
vidím že všechny Snažilky mají opravdu stejné starosti :( A moc dobře to znám,hlavně to okolí.O nás s manžou to věděl celý CAR a někdy to bylo opravdu k nevydržení :? No ale teď jsme jim konečně všem vytřeli zrak 8O a čekáme vytoužené dvojčátka :lol: Včera jsem byla na UTZ a už jsme poprvé viděli jak těm našim cvrčkům-7mm tlučou srdíčka :D Bylo to fakt úžasné :! :!
Moc vám to všem přeju, co nejdříve a depky budou ty tam :wink:

Nevolnostma zatím netrpím,ale jsem poslední dobou děsně unavená,tak mě omluvte že nereaguju na vaše příspěvky :( Já se snad brzy polepším :D

Všem vám držím palečky pro // na testu :wink:
Mějte se krásně.Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
8.11.05 11:34

Ahoj holkýýý :)

Medka - Jak dnes je? Už se depka vytrácí?

Květi - to jsem ráda, že Ti je dnes líp :D Mě je dnes tak nějak všelijak, včera mi trhali zub a dost jsem si užila, mám prý hrozně dlouhý a zahnutý kořeny, takže to bylo úúúžasný :cry: Dnes je to lepší, ale mám nějak ztuhlou pusu po těch injekcích, asi se trefil kam neměl :roll:

Co se týká toho NEtěhulkovství. V práci to ví má šéfka a asi 2 mě nejbližší kolegyňky. Ono to moc utajit nešlo, protože jsem každou chvíli někde po DR. a mám propustky potvrzené CARem :? Naštěstí jsou holky v práci soudné a na nic se nevyptávají. Hned jsem jim řekla, že až něco bude, dozví se to co nejdřív. Bohužel s lidmi mimo práci je to horší, takže mě jejich vyptávání taky dost deptá :evil: Já nevím, že jim prostě nedochází, jak je to pro nás stresující, ale rádoby vtipné poznámky nebo rady jak na to si prostě neodpustí :twisted:

Ještě ke všemu naši sousedi mají asi roční holčičku po 2.měsíčním snažení :cry: a chodí nám každou chvilku ukazovat, jaké dělá malá pokroky. Já je chápu, že se chtějí pochlubit, protože malá je opravdu roztomilá a šikovná, ale nám to na náladě bohužel moc nepřidává. A taky mě pěkně vytáčí ta reklama v televizi „Miláčku budeme mít miminko“ na nějaké černé pečivo. Jó kdyby mi pomohlo k mimi, budu ho jíst na tuny :)

Lioness - jsem na tebe moc zvědavá, jak to tedy s tebou je 8O Ale ten krevní test ti měl udělat. Aspoň bys věděla na 100% zda těhu ano nebo ne. To čekání je asi hrozný, viď?
Když měl jít partner na 1. SPM, byl s toho trochu vykulený, ale vzal to v pohodě a ty další bral už jako nutnost a ani neprotestoval. Stejně by mu to nebylo nic platné :D .

U nás jinak nic nového. Tento měsíc jsme měli povinnou pauzu kvůli tomu zánětu. To je snad vpořádku, MS mám mít koncem týdne a pak hurá do 2. IUI s braním lentilek.

Hezký den vám všem, šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.05 11:59

Ahoj holky,
tak dneska je o neco lepe, ale ne zase o tolik.. :( . Mam PMS jak vysity, takze ve Ct NEcekam mrchu. Mozna se mi to zase o tri dny zpozdi, takze budu mit zkazeny vikend, ale co… dalsi mesic pred nami, takze se z listopadoveho neuspechu nezblaznim, ze?

Je dobre, ze Vam vsem je lepe.
Ja se tedka na St a Ct odmlcim, jelikoz jedu na sluzebni cestu, tak aspon nebudu mit moc casu se zabyvat priznakama ci PMS, ikdyz pokud mne mrcha zastihne presne na den (CT) a v plne krase, tak to si se mnou asi kolegyne uzijou. Mam docela nekdy prvni den hodne spatny, nekdy se valim v krecich po zemi, tak snad mne to nechytne nekde na druhym konci republiky 8O .

Tak se holcicky mejte krasne a hezky se tulte - Kveti - ty jsi nekde uprostred ne?
Lioness - tobe preju, at ten testik uz konecne ukaze to co ma!!
Selmi - at mrcha prijde vcas, at muzete zacit druhe kolo s lentilkama.
Zuzi - gratulace k fazolkam, musi to byt nadhera :!

Tak zatim papa
Medka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.11.05 12:41

Ahoj holky,

Zuzi: gratuluji k cvrčkům, musí to být nádhera!

Šelmi a Medko: tu krev mi vzít měl, ale ještě počkám. I když dnes mám taky pocit, že jde na mě PMS, jsem pěkně podrážděná a nevím, co to se mnou je. Takhle jsem to nikdy nepociťovala. Začala mě bolet hlava, to většinou bývá příznak PMS, tak vás budu informovat. Ono to s těma // nebude tak horký :evil: . Jinak zítra už jsem mohla pelášit na spermiogram odnést vzorek, jenže jsem nevěděla, že předtím musí být 3 - 4 dny bez pohl. styku nebo ejakulace 8O , ale je to asi logický, kvůli kvalitě a počtu spermií. Takže vzorek ponesu až 30.11. U nás to dělají jen 2× do měsíce.
Přeju vám, když nás už tedy dostává ta mrcha červená, ať je PMS co nejméně znatelný!!! Ale raději ať nepřichází. (I když u mě, pokud to nejsou //, tak ať raději přijde). To čekání mě ničí. Jsem asi žena bez menstruace :lol: . Poslední dobou mě napadá, jestli nemám přibrat. (Za poslední půlrok jsem shodila cca 7 kg ani nevím jak - stresem), ale teď už jsem v klidu a mám už 2 kg nahoře.
Přeji pevné nervy. A mám pocit, že zítra zahlásím červenou mrchu. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.11.05 13:02

Ahoj holky,

Květinko : píšeš, že užíváš mateří kašičku v medu, kde se to dá koupit? já taky kromě PCO nemám v pořádku sliznici, mám ji moc nízkou, teď jsem začala užívat sarapis, už jednou mi pomohl, ale tu kašičku bych zkusila taky. Co myslíš? Abych se nepředávkovala. :) :lol:

Zuzi : jsem ráda, že nás navštěvuješ, strašně moc mi dodáváš sílu a tvé optimistické zprávičky jak by smet Moc gratuluji k srdíčkům :D :D :D
Lioness : jsme na tom podobně, já taky nemám „přírodní" MS, pouze po Agolutinu nebo když užívám Clostilbegyt, tak chodila pravidelně, ale teď už ho neužívám (prý když tři čtvrtě roku nezabere, dále už to nemá smysl) a MS prostě sama nepřijde. Teď jsem čekala přes 50 dní, tt negativní (dělám si je radši doma) a pak už jsem to nevydržela a zašla na injekci, to bych pak třeba čekala do Vánoc. S tím přibráním - kolik vážíš? Já myslím, že to nebude tím. Když jsem vypustila HA, vážila jsem 53 kg, a MS nechodila, až po půl roce přišla. Teď mám 56 kg a MS stejně bez hormonů nepřijde. Podle Dr to váhou není, taky už jsem se ptala. :?
S tím říkáním/neříkáním o snaženíčku : u nás to ví jen moji rodiče, jednou už jsem těhu byla a nikomu nic neříkala, nikdo nic nevěděl, a když se po roce zadařilo, tak jsem čekala až budu ve 12tt a že to slavnostně oznámím a udělala jsem dobře, protože jsem asi v 5tt potratila a proto NIKDO NIC NEVÍ - nikdo nic neřeší, nevyčítá..ale až to podruhé vyjde, asi to řeknu všem a budu se více radovat a né se jen bát, stejně ten strach nepomohl. :twisted: :twisted: :twisted:

Mějte krásný den,
Daria

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.11.05 13:14

Dario, já koupila ten med v prodejně zdravé výživy, 250 g za 95,– Kč. Je dost drahý, ale moc dobrý. Mateří kašičky je tam 1,5% a pylu 5%. Mateří kašičky by se mělo brát až 500mg denně. Já jsem taky dost dlouho užívala Sarapis. Poslední 2 měsíce jsem přestala, jelikož mi už nepomáhal utlumovat mé PMS a teď zkouším ten med. Říkám si, že třeba je v tom medu mateří kašička čerstvější a ne sušená jako v Sarapisu.

Květina

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.11.05 16:09

KVĚTINKO
Děkuji za rychlou odpověď. Mě se ten med nezdá drahý, za Sarapis jsem dala o hodně víc, mám to velké balení a vyšlo mě to na skoro 400Kč. Ale nelituji toho. Já asi počkám, až doberu Sarapis a pak si koupím ten med. Já totiž med užívám i tak, ten obyčejný, někdy od včelaře, dávám si ho do čaje :D
Daria :P

• Citovat
  • Upravit
60
8.11.05 18:23

Čauky holčiny,

Pro Lioness a Daria:S tou délkou MC jsem na tom stejně,když to zprůměruju,tak mi trvá tak 45-50 dní,a to už rok,co jsem přestala brát HA.Ale dostala jsem recept na čaj dle Mojžíšové,sice ho piju teprve 1.měsíc,ale mrcha tentokrát přišla po 35 dnech,tak nevím,zda to je tím čajem,ale možná působí :) Uvídím příští měsíc.O té mateří kašičce jsem slyšela,že nejlepší je čerstvá od včelařů,ale zatím jsem v Praze nenašla obchod pro včelaře,chci ji také zkusit.

K tomu SPG, my jsem se tomu s manželem hrozně nasmáli a bylo dobré,že to tam stačilo do 2 hodin odvézt.Ale když viděl v ordinaci lékaře ty všechny gynekologický vyšetřovací nástroje a ,,kozu",tak se lekl,že to je připravený na něj :lol: Kdyby se odběr měl uskutečnit na místě,asi by takový hrdina nebyl.Ale samozřejmě ,že se taky zkoušel cukat.To jsem hned začala popisovat,co všechno ještě třeba čeká mě,tak už neprotestoval.

Mějte se krásně snažilky ať jsem brzy těkulky :! mirule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.11.05 18:26

OPRaVA:
Ať JSME brzy těhulky :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
8.11.05 21:17

Ahoj *

To je bezva, že je tady už dnes lepčejší :lol: náladička!!!

Tak se šéfem: to máme asi všechny dost podobné. Vše se mu musí předem hlásit!!! V mém případě naznačil,–jakoby mi to měl-neměl dovolit 8O .......
Pracuju navíc v jedné nejmenované vesnici, kde pár dnů po svatbě všichni viděli, jak mi roste bříško,– přece ZÁKONITĚ je dáno, že miminko přichází po svatbě,ne???
hihihi
To jo :! Hlavně to probíraly takové ty babky povídalky v krámě!!!
Tehdy jsem až tak o těhu neuvažovala.

Jinak , co se týká reklamy:
Miláčku, budeme mít miminko? :roll: .......to mě sice až tak nevytáčí, ale.........prostě ji nemusím :!

Zuzi,– zdravím tvé 2 koblížky :) :) Začátek těhu jsem prožívala s tebou o pár příspěvků zpátky. tak hlavně zdravíčku a pohodu !!!

Lioness,– tvá návštěva gyndaře byla dle popisu víc než zvláštní,ale nebuď smutná :wink: , jsme s tebou a třeba se // ukážou později, když je teď někde mimčo schované. Hlavně nestresuj a kila moc neshazuj""""Spíš naopak!!!!!!!!!

Jinak v práci u mě kolegyně(ové)…o mém snaženíčku nic nevědí. Kolektiv sice není špatný, ale rozneslo by se to veeeeeeeelikou rychlostí. Josu tam i „roznášečky klepů“,…vždyť to znáte, ty jsou VŠUDE :!

Vy jste jediná zlatíčka :wink: , která to vědí a chápou, protože všechny jedeme ve „stejném vlaku“.
Holky, co tak v příští stanici přestoupit do „těhu vagónků“??? :?:
Doufám, že brzy přestoupíme všechny.

tak papa a hezký večer Karotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
9.11.05 08:19

Ahoj holčinky,

Karotko - hezky napsané - do těhuvagónků - myslíš, tak jak jsou ve vlaku vagóny pro rodiče s dětmi, že bychom jenom přešli za „jízdy"? Jinak v práci máme taky jednu expertku na zaručené zprávy. Když jsem byla loni na laparoskopii, tak si vymyslela, že jsem na umělém. A když mi potom „umělém" nerostlo břicho, tak všude rozhlašuje, že jsem byla na potratu. Ale říkám si, že je to o moc lepší, než kdyby věděla pravdu. Mimochodem Karotko, jak jsi na tom ty a DC, neblížíš se už k finále?

Mirule - já taky četla, že nejlepší je čerstvá. A dnes jsem propásla ranní trh, kde včelaři prodávají med, abych se jich poptala. Můj bratr má sice pár včelstev, ale nevěnuje se tomu tolik, aby měl i jiné produkty, kromě medu. Takže musím shánět někde jinde.

Dario - to je pravda, že v přepočtu vychází Sarapis o moc dráž, než tohle balení medu. A navíc je medík s pylem moc dobrý. A pokud si mám vybrat, tak raději přírodní produkt, než vyrobený preparát.

Lioness -a co ty? Pořád vše při starém?

Jinak reklamu „Budeme mít miminko"… taky moc nemusím. Přijde mi, že je to jedna velká křeč, co se hlavně výkonu „herců" týká.

Tento cyklus jsem se rozhodla, že nepůjdu na kontrolní UTZ. Růst tam asi něco poroste a jestli se to nepovede, tak stejně není důležité, kolik folíků a jakých. Pokud bych měla nějaké potíže, tak samozřejmě k dr. naklušu.

Květina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.05 09:27

Ahojte holčiny,

tak co je nového? Pište, pište :! :! :!

Já stále čekám na mrchu a stále mám BT 37,3 stupňů C (už asi 6 - 7 dní), tak nevím, ale je fakt, že tomu měření moc nerozumím. :x

Květina:
ten med s mateří kašičkou, to je dobrý nápad! Rozhodně levnější forma než Sarapis a také víc přírodnější. A je to dobré jen na PMS nebo i na upravení cyklu? :?:

Mirule:
kdepak se dá sehnat ten čaj podle Mojžíšové? Nemáš nějakou radu? 8O

Daria:
já ale ani po Clostilu nemám bohužel pravidelnou MS :evil: , tak to buď ráda, že aspoň po Clostilu to trochu poslouchalo :wink: . Taky si dělám radějí těhu testy doma, ale Dr. jinak nedal, tak jsem si ho u něj i pěkně zaplatila. Ale fakt mě naštval, že mi radši nevzal krev. Jinak já vážím 50 kg při 163 cm. Ale uspokojila jsi mě, že váhou by to být němělo.

Hasmandka:
u mě zatím bohužel vše při starém, ale budu vás dále informovat. Třeba se jen mimi někde schovalo nebo je ještě brzy (kéž by), ale nesázím na to. :wink:

Karotka:
neboj, kila určitě schazovat nebudu. Cpu se teď jak blázen. :o

Přeji všem, ať jim přijde to, co si momentálně nejvíc přejí, takže kdo chce MS, ať má MS, kdo chce OVU, ať má OVU, kdo chce mimi (nepochybuji, že každá), ať ho má. Máme prostě jen trochu trnitější cestu. Bude líp :wink:

• Citovat
  • Upravit
60
9.11.05 11:03

Ahojky holčiny,
naprosto souhlasím s Květinkou,že v reklamě na pečivo Delta (,,Budeme mít miminko..) jsou herci jak křečový žíly :evil: . Taky jí nemusím.

Lioness: K tomu čaji,já ho mám převzatý od jiných holek a má se jednat o čaj na otěhotnění dle Mojžíšové,který doporučují rehábky při cvičení Mojžíšové. Tu sice ještě necvičím :( ,ale čaj jsem vyzkoušela. Jeho složení: 70g třezalka,70g řebříček,70g heřmánek,50g měsíček zahradní, 20g hluchavka bílá. 2 vrchovaté lžíce do 1 l vody,převařit a louhovat 30 min,pít po dávkách 4× denně před jídlem.Já to piju 2× po půl litru a do každého dám 2 rovné lžíce. Nechala jsem si ho namíchat v bylinkářství.
Odkaz na další čaj,asi podobný je na www.volný.cz/novacka

Tak ať nám pomůže :wink:

Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest