Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
24.10.05 17:31

Ahojky holky,

Zuzi fakt velká gratulace, to je super, že hned napoprvé se to povedlo.
Jinak já si v neděli dělala ještě jeden kvalitnější testík a byli tam holky fakt // tlustice, pořád se mi tomu nechce věřit, že by to mohla být pravda, po takové době. Zítra chci jet na gyndu, myslíte, že už by tam mohlo být něco vidět? Budu 36 DC.
Zatím papa Lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.10.05 20:47

ahoj Zuzi,
taky jsem pasivně sledovala tvojí cestu a moc gratuluju, teď už jsem teda vlastně poslední z nás starých clostilgebytek, co ještě nic…moc ti to přeju, že to vyšlo hned na poprvý když sis tolik vytrpěla ale samozřejmě na druhou stranu ti moc závidím…
je fajn vidět že to za ty starosti aspoň stojí, já teď čekám na mrchu a zkusíme tu druhou inseminaci, sice mám problém po těch 3 měs. do toho manžu zase dostat a přemluvit páč se mu to bezstarostí taky začlo líbit a nechce aby se do mě zas rvali hormóny, ale když už ty léky tady mám tak to chci ještě zkusit, kdo ví…spíš mě děsí že pak nevím co bude dál, protože na umělý se mi fakt ještě nechce, nejsem na to připravená to celý absolvovat protože vím, že standardně to není tak jednoduchý jako jsi to měla díky tvýmu super manžovi…už inseminace byla opruz jako myslím na čas, nepříjemno a tak…
hodnoty máš teda pořádný to bude školka panečku…
tak zatím papa a neuteč nám prosím jako evík…vím že máte jiný starosti, ale já už nemám tolik síly na další diskuze…
myslete na mě…budu vás info až se bude něco dít..
papa Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
242
25.10.05 11:43

Čau Holky,
tak už jsem se z toho včerejšího šoku vyspinkala do růžova :oops: a teď už mi to pomalu dochází :! Člověk se tak dlouho snaží,že tomu potom ani nemůže uvěřit :lol: Ale ono to půjde :wink: Teď už se zase budu strachovat aby bylo vše v pořádku 8O

Medko,já jsem záměrně nechtěla psát název CARu,kde manža pracuje,ale to bylo na začátku,kdy jsem nevěděla že sami půjdem do IVF.Protože jsem nechtěla aby nás všichni řešili :( Jenže tomu se stejně vyhnout nedalo 8) a tak jsme byli pod těžkým drobnohledem.Hodně lidí nechápalo,že si na to manža troufá a jde se svojí kůží na trh :? Ale on je profík a nikomu jinému bych ani tolik nemohla věřit :D Takže pro nás jiná volba nebyla a naštěstí to vyšlo :wink: Proto ti teď klidně prozradím,že jde o PRONATAL :D Nechci jim dělat reklamu,ale je to (aspoň pro mě) centrum s profes.přístupem a skvělými výsledky :lol: Jenže každému vyhovuje něco jiného a určitě se chyby dají najít v kterémkoliv CARu.Rozhodně mají velkou poptávku a tak bývá na recepci skoro vždy plno lidí :) To někomu může vadit,ale já bych zase nešla do centra s prázdnou čekárnou,protože to svědčí o kvalitě :wink:

Selmi,gratuluji ti k nabídce k sňatku :D Chlapy jsou v tomto směru opravdu pomalejší a někdy je potřeba je popostrčit :lol: Přeji vám oběma pevné nervy a hodně štestíčka ve společném životě :wink: A samozřejmě taky brzy vytouženého mimíska :P

Dario,tobě budu taky držet pěsti,aby vše probíhalo v pohodě,bez nervíků a na konci s // :lol:

Mějte se krásně.Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
25.10.05 12:00

Leni,
tak vidíš :lol: za chvíli tomu budeš muset uvěřit jako já :D .Já jsem byla v den UTZ 29.DC a byla už vidět 1dutinka :lol: .Proto si myslím že u tebe by to mělo být už taky rozpoznatalné :lol: Ale taky to záleží na délce cyklu a kdy došlo k ovulaci a oplodnění :wink: Tak se těš,maminko :D

Lucko,já vím že ty nervy jsou na tom to nejhorší :cry: Taky jsem si užila :( :!
A proto jsem radši šla hned na IVF,než se opakovaně trápit při IUI :( Je to razantnější metoda,ale teď toho vůbec nelituju.Naopak jsme si s manžou mockrát v průběhu IVF říkali,jak dobře jsme se rozhodli :wink: Protože pokud by to nevyšlo,měli jsme ještě 15 mrazáčků :wink: Možná časem k tomuto rozhodnutí s manžou taky dojdete,ale neber to jako koněčnou :( Musíš k tomu přistupovat že je to další skvělá příležitost jak mít mimčo :D A je nás opravdu hodně,co IVF podstupují a taky se rodí hodně miminek po IVF 8) Takže na tebe budu myslet ať ti další IUI výjde :D ,ale kdyby náhodou…Tak není třeba se IVF tolik obávat :wink:

Mějte se všechny Snažilky i Těhulky báječně.
Moc vám děkuju za gratulace a posílám velký
TĚHU PRRRRRRRRSSSSSSKKKKAAAANNNNEEECCCCC :lol: :wink: Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.10.05 12:24

Zuzi - diky, ze jsi mi to prozradila 8) . Kdyz jsem si tak v duchu rikala, ze kdyz by doslo na to, ktere CAR zvolit (tajne doufam, ze se nam to povede i bez pomoci Caru :o ), tak jsem se priklanela prave k tomuhle :D , aniz bych to o Tobe vedela.
Minuly tyden jsem tady psala o kamaradovi, co se tri roky sami snazili o mimco, nakonec jim pak prisli na to, ze nemaji spermijky, takze je odnekud „vystourali“ a provedli umele, ktere TAKE NAPOPRVE // !!!!! A bylo to hadej, kde? :D :lol: Samozrejme v Pronatalu :)

Takze holky, taky nechci delat reklamu, ale tohle myslim mluvi za vse :! :!

Tak se mej Zuzi krasne a setrete se!!

pa

Medka

• Citovat
  • Upravit
324
25.10.05 12:39

LUCKO 01
Nejsi sama, jsem taky Clostilka a stále ještě snažilka, psala jsem pravidelně do diskuze Clostilbegyt I a pak už méně do pokračování číslo II, to je tato diskuze, ale jsme na tom stejně, Clost. beru už rok, samozřejmě s přestávkama, ale pořád ještě nic. :(
Příští týden jdeme s manžou na 1.konzultaci do CARu do Ostravy. :D :D :D Škoda, že bydlíme tak daleko od Prahy, jinak bychom taky šli do Pronatalu. Jenže bydlíme na východu republiky.. :(
Pevné nervíky všem snažilkám i těhulkám
přeje
Daria :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
25.10.05 16:47

Ahojky holky,
tak počínaje dneškem tomu už začínám věřit, že se budu řadit mezi těhulky. Byla jsem totiž na gyndě, dělali mi ultrazvuk a vážně tam byla taková ta tečka, pidi, už mám i obrázek. Sice mi to pořád nedochází, ale jsem hrozně šťastná.
Zuzi do jakých deníčků píšeš? A neporadíš mi jaký vitamíny bych mohla jíst nebo spíš, co by se v těhu nemělo jíst?
Holky všem držím palečky, aby Vám to taky vyšlo a posílám obrovský těhuprrrrrrrrrrrrrrrrrrrskavec
papa Lenča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
25.10.05 19:06

Ahoj Lenčo,
moc ti gratuluji :D :! :D :! :D Určitě to musí být skvělý pocit, tak si to užívej.
A ty jsi otěhotněla po Clostilbegytu? Mám tady v tom trošku guláš :?
 Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
26.10.05 08:55

Zuzi, můžu mít na tebe jednu prosbičku? Je možné se dozvědět ceník nadstandardních výkonů u vás v pronatalu? Tedy jen pokud to není proti nějakým vašim nařízení. My jsme sice zapsaní v ISCARE, ale ten ceník který nám předložili pro IVF je dost úděsný. A bohužel na netu jsem nikde nenašla pro porovnání ceny z jiných center. Zřejmě se to tají :( Kvůli miminku jsme ochotni sáhnout hluboko do kapsy, ale moc ráda bych měla nějaké srovnání. Bohužel nejsme žádní milionáři, aby nám byla finanční stránka úplně jedno. V porovnání úspěšnosti jsou všechna známá centra přibližně na stejné úrovni, alespoň podle toho co uvádějí na svých www stránkách ale korunky všichni tají :?

Děkuji za jakoukoliv zprávičku. šelmina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
26.10.05 10:25

Ahoj holky,
Zuzko a Leni - teď už oficiálně oběma móóóóóóóóóć gratuluji. Musí to být super pocit po všech těch zklamáních.
Já už bych si taky tak moc přála…, ale jsem dost skeptická. Myslím si, že MS dorazí jakmile spolknu poslední tabletku Duphastonu. Čím dál silněji mě pobolívá v podbřišku na mrchu. Když se podívám zpátky na všechna ta naše neúspěšná snažení a představím si, kolik mě jich třeba ještě čeká, tak mi není moc do skoku. Zkrátka depka si u mě udělala hnízdo. Nejraději bych začala hned brečet - ale v práci to moc nejde a doma před manželem je mi to už taky trapné. Přijde mi, že bulím na jeho rameni pořád a přitom vím, že jeho to taky trápí, ale nedává to moc najevo. Ale snad to do jara nějak vydržím a potom se vrhneme taky na IVF nebo něco podobného. Kdysi jsem četla takovou pohádku o člověku, který dostal tu moc a všechny nepříjemné okamžiky svého života mohl přeskočit. Bylo to fajn, jen mu život doslova utekl pod rukama a na konci života zjistil, jak ho měl krátký (tedy ten život :) ). Nicméně i přes ponaučení plynoucí z té pohádky bych nejradši přeskočila všechna období marného snažení a ocitla se v okamžiku, kdy na testu uvidím //.

Květina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.10.05 13:41

Květinko, přesně vím co cítíš, prožívám to samé. Moje depka (podle Vlada z vyvolených) věrná kamarádka, má úplně stejný průběh. Brečet v práci je těžké a doma před manželem ještě težší, protože se tím trápí ještě víc. Ale mě vždycky hodně pomůže, když se můžu vybrečet. Kdyby to šlo, tak bychom se někde hromadně sešly, pobrečely si a pak bychom se zase jen usmívaly:o))
Přeji den bez slziček… (kdyby to byly aspoň perly:o))))

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.10.05 14:38

Jééé fetus tak ti můžu gratulovat!!!! Já sem občas nakouknu a sledovala jsem vlastně tebe od začátku, přišlo mi hrozně hezký, jak si manžel sám v laborce „vyrábí“ vaše děťátka :-)). Já jsem z Pronatalu přijela právě teď po OPU (byla jsem poprvé 1.9. a bohužel se nepovedlo, dnes po měsíční pauze druhý pokus IVF). Vyřiď manžílkovi, ať se mi o embryjka hezky stará :-))). Možná jsme s ním i dnes mluvila, konzultovala jsem tam s doktorkou a embryologem dlouze PK. Protože mám opět jenom10 oocytů, budu umírat strachy, kolik přežije. Po telefonu mi nic neřeknou :-(, to mě strašně mrzí.
Tak ještě jednou moc moc gratuluju, je to nádherný, manžel je prostě profík!!!
Pajdule od matýsků

• Citovat
  • Upravit
659
26.10.05 14:54

Zuzi poslala jsem ti SZ :-))
Pajdule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
26.10.05 17:05