Clostilbegyt II

23
22.2.05 17:54

Clostilbegyt II

Čau Eviku
nějak se nám ta diskuze sekla tak vytvářím novou, honem holčiny, jaké máte novinky, jak to s Vámi vypadá?
já na Vás furt myslím ale nechtělo mi to do diskuze pustit, ozvěte se, já čekám na mS…
papa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
242
23.2.05 14:16

Čau Lucko a Evíku,taky se mi nedařilo odepsat,ale myslím na vás jak válčíte!Já sem byla v po na UTZ a byl tam :D folča 18mm a tak sem dostala Pregnyl a s manžou děláme co můžeme!Takže sme to nakonec stihli než odletí(zítra) a možná tentokrát…No uvidíme.A co Vy?Evíku taky Ti narostl pěkný kopačák a už jste to pojistili?Doufám že jo a držím pěstičky :D
Mějte se krásně a napiště co nového.Pa pa Zuzi(FETUS)-nějak neklaplo připojení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.2.05 14:57

Lucka 01

Čau Fetus,
tak to máš taky docela dobrýho doktora, že ti už u 18mm píchnul pregnyl, standardně má totiž dorůst aspoň do 2cm a ukázkově má být při prasknutí až přes 3. mě s pregnylem zatím doktorka nechtěla zatěžovat, asi si je jistá, že mi praská sám, snad…říkala že pregnyl nechá až na specializovaném centrum, že to není jen tak píchat další hormóny, že musím být pod special dohledem.
já jak jsem psala - v sobotu to mám dostat tak jsem zvědavá, zatím nic, ani mě nebolí prsa a bradavky jako vždycky tak týden před, ale to jsem to vždycky dostala, tak možná že právě když nebolí tak…ale radši na to nemyslím, minule jsem to dostala o 4 dny pozdějš, měla všechny příznaky jako zvýšenou teplotu, prsa a tak, a pak mě to strašně zasáhlo., protože jsem si zase ten 3/4 rok před tím říkala, že až teprve když to nedostanu, tak bude šance, žádný málo, nebo jen špinění, to už je jasný že nic…no a vidíš..

taky jsem na Evíka zvědavá ale nehlásí se…tak se snažte, mi už to máme za sebou…držím Vám palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
24.2.05 07:10

Čau Lucko,já ale chodím na spec.pracoviště-do centra asist.reprodukce, kde pracuje manžel.Boužel sem riskovala že to budou všichni jeho i mí spolupracovníci vědět,ale už to teď neřeším-nejdůležitější je aby se to povedlo! :D A ten Pregnyl dostávám protože se mi samy ty folikuly neuvolňují.Zrovna tato paní doktorka má mojí plnou důvěru a zatím mě zbytečně jiné léky nedává.Budeme to asi do léta zkoušet na spont.cykly s kontrolou UTZ a pak …bych kdyžtak šla na vyšetř.průchodnosti.
Držím Ti pěsti,třeba to zrovna teď klaplo :D Ahoj Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.05 09:19

Ahoj holčinky,
píšu až teď, nějak jsem se nedostala tento týden na net :)
V pondělí jsem měla folík 2,7 cm, takže jsem dostala Pregnyl a v úterý ráno i večer jsme na to vlítli :lol: Od středy mám vyšší teplotu, tak snad jsme to trefili. Ale myslím, že se zase nezadařilo, už tomu nějak nevěřím :lol: Každopádně mě uklidňuje, že jsme tentokrát pro to udělali maximum…Teď jsem pěkně nachcíplá (že by už těhu chřipka?? :lol: :lol: ), ach jo.

Luci, tak jak to vypadá, ještě nic? Doufám, že Ti mrcha už nepřijde, těším se, jak budeme spolu vozit :lol:

Zuzi, vidím, že jsme se snažili asi zhruba ve stejnou dobu :) Mooc Ti budu držet palečky!!

Evík 27

Tak pápáááá a ozvěte se zase!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.2.05 09:22

Nějak se mi nedaří psát pod svým jménem, píše mi to, že uživetalské jméno obsahuje nepovolené znaky, tak nevím… :)
Pápááá
 Evík

• Citovat
  • Upravit
23
25.2.05 11:09

Lucka 01

Ahojky Evíku,
super že jsi se ozvala, taky mám pocit že poslední měsíce jsem pro to udělali maximum, tak jsem zvědavá. zatím jak říkám akorát nepozoruju nic, zítra to mám dostat a normálně mě vždy už týden před boleli prsa a teď ani nic, tak nějaká změna určitě nastala…ale bůh ví jaká.....
no zítra se určitě ozvu, bojím bojím…
papa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.2.05 15:42

Luci,
a kdy jsi měla ovu? Moc bych Ti to přála, konečně… :lol: Tak zatím potichu držím palce, ať to nezakřiknu a Ty se určitě ozvi :lol:
Evík 27

• Citovat
  • Upravit
242
25.2.05 17:14

Čau Holky,no to je dobře že už ses Evíku ozvala a neházej zatím flintu do žita.Určitě jste pro to udělali maximum a teď to chce to pozit.myšlení :D Já jsem doma sama,manža je na konferenci a tak se budu ladit při sledování romant.komedií-vybrala sem 1/2půjčovny :D Naštěstí máme Megy(jorkšír.teriér) a ta mě pořád rozptyluje.Ona je fakt zlatíčko,ale mimčo nenahradí.
Luci,dej nám brzy vědět-ale doufám že uslyšíme jen dobré zprávy :D
Mějte se holky krásně a hodně se usmívejte :D .Pa pa Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.2.05 18:50

Lucka 01

čauky holčiny,
no Evíku tipla bych si že se nám to podařilo z původního asi 19 dne posunout na ten 15-16, přesně to samo nevím, nepíchají mi pregnyl …no uvidíme dneska mi jen docela slušně píchá v podbřišku, ale bůh ví, byli jsme totiž včera s prací v hospůdce a já už to z depky nevydržela a pořádně se něčeho napila, dopadla jsem v poho, jen prostě nechci plašit i když vím, že pít by se nemělo…

Fetus - určitě se ozvu, ale taky nemám moc pozitivní myšlení, spíš myslím, že se mi to možná jen zase trochu opozdí…
tak papa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.2.05 11:35

Lucka 01

čau holky,
tak asi nemám dobré zprávy zase, v sobotu jsem začla špinit a v neděli sem to asi dostala, píšu asi, pač to mám zase strašně málo a nic necítím jako normálně 3den ms, břicho ani záda ale dneska už jsem si měla a musela vzít další clostil …pochybuju že se uchytilo, akorát mě štve, že se mi to pořádně nerozjede, to to zas budu mít bůh ví jak dlouho a to mám výstavu a frmol v práci, že se mi to fakt nehodí…

jo a teprve v den špinění mi začli mírně bolet bradavky…no prostě každý cyklus mám úplně jiný pocity, příznaky a tak, nevím, kdo se v tom má vyznat… řeknu vám jen jedno, probrečela jsem zase celý víkend, s manželem jsem se pohádali, myslí že jen blbnu z rozmaru či co, vůbec nemohl pochopit jak to bolí, jaký je to pocit, že to není jen moje nedočkavost..
no a osobně už ztrácím všechnu naději, že se tímhle způsobem někdy k mimku doberem, jsem naštvaná na celý svět, že nám nedokážou najít příčinu všeho, která by se dala či nedala řešit, ale chci vědět čím to je a na co se mám zlobit!
asi bych nejradši už řekla doktorce ať už mě převede na centrum, tohle fakt nemá smysl, furt je to dokola, už nemůžu. jedinou příčinou bylo že jsem neměla ovu, to je teď vyrešený a stejně nic, vše ostatní máme ok, teda krom těch special vyšetření co dělaj až v centru, to ještě nevím…

nevíte ještě někdo, jesli i bez clostilu budeme mít ovu, jestli se to jako nastartovalo, nebo když ho vy:,–(íme zase smůla?

a nevíte, jestli clostil může ublížit mimi, kdyby náhodou…
tak pa a piště jak jste na tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.2.05 11:36

Lucka 01

čau holky,
tak asi nemám dobré zprávy zase, v sobotu jsem začla špinit a v neděli sem to asi dostala, píšu asi, pač to mám zase strašně málo a nic necítím jako normálně 3den ms, břicho ani záda ale dneska už jsem si měla a musela vzít další clostil …pochybuju že se uchytilo, akorát mě štve, že se mi to pořádně nerozjede, to to zas budu mít bůh ví jak dlouho a to mám výstavu a frmol v práci, že se mi to fakt nehodí…

jo a teprve v den špinění mi začli mírně bolet bradavky…no prostě každý cyklus mám úplně jiný pocity, příznaky a tak, nevím, kdo se v tom má vyznat… řeknu vám jen jedno, probrečela jsem zase celý víkend, s manželem jsem se pohádali, myslí že jen blbnu z rozmaru či co, vůbec nemohl pochopit jak to bolí, jaký je to pocit, že to není jen moje nedočkavost..
no a osobně už ztrácím všechnu naději, že se tímhle způsobem někdy k mimku doberem, jsem naštvaná na celý svět, že nám nedokážou najít příčinu všeho, která by se dala či nedala řešit, ale chci vědět čím to je a na co se mám zlobit!
asi bych nejradši už řekla doktorce ať už mě převede na centrum, tohle fakt nemá smysl, furt je to dokola, už nemůžu. jedinou příčinou bylo že jsem neměla ovu, to je teď vyrešený a stejně nic, vše ostatní máme ok, teda krom těch special vyšetření co dělaj až v centru, to ještě nevím…

nevíte ještě někdo, jesli i bez clostilu budeme mít ovu, jestli se to jako nastartovalo, nebo když ho vy:,–(íme zase smůla?

a nevíte, jestli clostil může ublížit mimi, kdyby náhodou…
tak pa a piště jak jste na tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.05 18:47

Ahoj Luci,
nebuď smutná. Já vím, jak Ti je, je to vždycky pád až na dno, ale musíme to ještě pár měsíců vydržet :) Já jsem teď šíleně nachcíplá a beru spoustu léků, které se samozřejmě nesmí v těhu, takže by nakonec možná bylo lepší, kdybych těhotná nebyla :oops: Vím, že prvních pár dní po případné implantaci by měl být zárodek imunní vůči vnějším vlivům, ale stejně…
Luci, budu psát až příští týden, jsem od zítřka na neschopence a doma net nemám. Moc na Tebe budu myslet, ať se Tvá dušička co nejdřív zahojí a najdeš sílu pokračovat dál. Za to miminko to stojí!! :lol:

Zuzi, moc děkuju za pozitivní zprávičku, no taky doufám, že jsme udělali maximum a tím pádem jsem v pohodě, protože vím, že zbytek už neovlivním :lol:
Držím palečky, až se vykurýruju, dám vědět, co a jak :wink:

Evík 27

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.05 18:52

Luci,
ještě k té ovu, znám pár holčin, které ovu normálně měly i po Clostilu. Prý i několik měsíců přetrvává ten efekt, takže by to mělo být v pohodě.
Clostilb. v těhu nebude asi zrovna nejlepší, ale nějak výrazně ublížit to snad taky nemůže.
Pááá
 Evík

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.3.05 09:31

Ahoj holky, vůbec jsem vás nemohla najít a už mi bylo líto, že ta diskuze skončila, ale naštěstí jsem vás našla. My jsme včera byli s přítelem poprvé v Caru, zatím dělají vyšetření atd. Příští týden tam jedeme znova. Podle vyšetření spermiogramu se pak rozhodne jestli budu muset jít na laparku.A když bude všechno v pořádku, měli bychom jít na zákrok.Jsem ráda, že jsme se takto rozhodli a jeli tam, protože už se mi nechce čekat, snažíme se téměř už dva roky a nic. Snad nám tam pomůžou.
Luci, to cos psala jsem taky prožívala, jednou mi vyšel pozitivní test a já měla radost a druhý den mrcha přišla, taky jsem probrečela celý dny.Tak Ti moc rozumím.Nakonec jsme se s přítelem domluvili, že pojedeme do Caru. Brala jsem taky Clostilbegyt a nepomohlo to.Tak uvidíme, jak to tam bude probíhat. Budu vás o všem pravidelně informovat. Všem vám moc držim palečky a nebudte smutné, když to nevýjde.Musíme si říct, že příště se to už povede a jednou určitě!!!!!!!!! Ahojky a budu moc ráda, když mi písnete. Janča

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex