Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
1.3.05 17:01

Čau Holky,myslím na vás a taky se strachuju jestli to opět nevyšlo.Dovím se to sice až za týden,ale mám opět tušení že to neklaplo! :( Takže s tebou fakt Luci soucítím-je to fakt na palici a furt dokola-jenže my ženské sme fakt nezmaři! :) Uvidíš že až v tobě začne růst folča zase se ti zvedne nálada a půjdeš opět do toho!Horší je že žádný chlap to nemůže pochopit,myslím to zklamání-je to stejné jako s těhotenstvím.Taky to nikdy nepochopí protože to nikdy nezažijou-je to totiž nepřenosná zkušenost! :) Ale my holky to určitě prožijeme :lol: Musíme tomu věřit-psychika je hodně důležitá.Takže neklesejme na mysli a ono to klapne :D
Evíku,doufám že se brzy vyléčíš a vrátíš se do klubu snažilek :D .U nás v práci je taky jen polovina lidí a já se jen bojím aby mě ta chřipka nezkolila.Cpu se Actimelem a kiwi,dělám co můžu :) Tak toho bacila odrovnej a hurá na mimíska :D Ikdyž třeba se to přece jen povedlo a už se nebudeš muset trápit.Ale lepší by fakt bylo abys byla zdravá,ikdyž první měsíc platí zá:,–(a-všechno nebo nic-tzn.že se mimčo buď ubrání negat.vlivům a nebo se potratí,ale k vadám nedochází.

Moc na vás myslím a přeju si aby už na někoho ten těhu bacil vlezl a mohl se šířit vesele dál.Pa pa Z. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.3.05 12:01

Ahojky Fetus,
držim Ti palečky, aby Ti to vyšlo a mohla nás nakazit těhulovským bacilem!!!! Určitě se ozvi, jak pokračuješ. Jak já jsem už psala, čeká nás Car, tak snad to taky dobře dopadne. Hlavně musíme být všichni v pohodě a nestresovat se!!!! Ahoj a měj se moc prima a písni. Janča

• Citovat
  • Upravit
242
2.3.05 18:30

Čau Jani, taky Ti přeju aby vše v CARu vyšlo a dočkala jsi se toho vytouženého mimča. :) Můj manža je embryolog a tak vím jak svou práci miluje a dělá vše proto aby bylo co nejvíce šťastných těhulek :) Možná i já budu muset jednou využít jeho služeb,ale vím že on pro to udělá maximum a to mě možná uklidnuje :) Horší je že by o tom věděl v práci každý,ale i to se dá přežít.A ten krásný uzlíček za to stojí,že jo!Tohle centrum moc neznám,ale snad i tam jsou šikovní a vše klapne :)
Mějte se holky krásně a nezapomeňte se hodně usmívat :D :D :D Čau Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.3.05 20:00

Lucka 01

Ahojky,
tak jsem se dnes dozvěděla, že další 2 páry jak my čekají mimča a ještě jsem potkala klientku překvapivě s bříškem, tý je teda 31 takže to jsem ještě v poho se svýma 26 ale taky prý se jeden měsíc rozhodli a hned to bylo, takový mám nejradši, holky mě už nejde se usmívat, jsem z toho šíleně nešťastná.
Tak papa a držte se líp než já
 Luca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
3.3.05 08:34

Čau Lucko,já vím že to není žádná legrace být nad věcí a usmívat se,hlavně když jde o tak osobní věc :( Ale jetli si připadáš tak na dně ,tak proč už nenavštívíš specializované centrum asist.reprodukce?Určitě ti tam neublíží,ale naopak se vám budou snažit pomoci.Já nebudu čekat ani ten 1rok který se uvádí jako hranice,protože se obávám té neprůchodnosti vejcovodů.Takže po létě půjdu do toho! :D Ale zatím musím vydržet a doufat.Ale myslím že ty už bys o tom měla vážně uvažovat.Takže nevěš hlavu a věř že to dobře dopadne,ikdyž třeba s odbornou pomocí-spousta dětí se rodí za pomoci AR.
Měj se hezky.Pa pa Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.3.05 09:05

Ahojky Fetus,
děkuji, žes mi napsala…do Caru jedeme zas příští pondělí, snad budeme vědět víc a už se nemůžu dočkat až půjdu na zákrok, ale hlavně, aby to vyšlo, protože to zklámání…ani na to nechci myslet.
Hodně holčin píše, že se jim to hned na poprvé nepovedlo…a já mám z toho strach, protože procento úspěšnosti se mi zdá dost nízko…
My to také zatim tajíme a nechceme, aby to nikdo veděl, to by byly samé otázky a pak bych byla jen z toho ve stresu…už bychom to chtěli mít všechno za sebou…moc se těším až mi poroste bříško,ale budu si muset ještě počkat…snad ne dlouho. Holky, přeji si at se konečně nám všem splní ten nejkrásnější sen a budou z nás ty nejštastnější mamči!!!
Moc na vás myslim!!!

Lucko,netrap se, vím, že je to dost těžké také jsem z toho neštastná, tak Ti strašně moc rozumím, ale musíme se snažit být v pohodě, protože to také hodně závisí na psychice…Držim Ti palečky!!!! A určitě se ozvi. Ahojky Janča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.3.05 11:38

[color=red]Prosím o radu[/color]

Ahojky holčiny,
Prosím o radu!!!
Už jsem tady jednou psala, že jsem dostala Clomhexal a potom Pregnyl na uvolnění vajíčka. Všechno to proběhlo OK a teď mi doktor řekl, že pojišťovna se nebude na další hlídání tvářit dobře a že ať ten Clomhexal doberu (ještě jeden cyklus) na Pregnyl že ať nechodím a potom budeme zkoumat průchodnost vejcovodů v CAR, že mi tam převede kartu. Není to nějak málo, vyzkoušet jeden cyklus a potom jít do CAR?
Docela mě to překvapilo, nehezky. Na to že platím 500 kč každé 3 měsíce si myslím, že by se měl doktor asi starat trochu víc.
Myslíte si, že je postup doktora v pořádku? Na sledování ovulace jsem chodila asi 3 cykly, ne až moc často a tam se poznalo, že vlastně žádnou ovulaci nemám.
Děkuji moc za odpověď
Kočulka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.3.05 12:58

Ahojky Kočulko,
já jsem brala Clostilbegyt dva cykly a oba byly neúspěšné tak jsme se rozhodli, že se objednáme do Caru.A ted jsme už tam a zatím nám dělají potřebná vyšetření.Jsem ráda, že jsme se takto rozhodli, protože se mi už nechce čekat a už bychom chtěli vedět na čem jsme. Zkus si se svým doktorem o tom promluvit.Mě tam dokt. poslal hned po těch 2 cyklech.
Tak hodně štestíčka určitě se ozvi.Pápá Janča

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.3.05 10:31

Ahojky Evíku a Fetus,
tak jak pokračujete? něco nového pozorujete, už mamkujete? ozvěte se jak jste na tom…
já jsem po MS a dobrala clostil a v pondělí jdu na první ultrazvuk…tak se zase ozvu…
papa Lucka 01.

Jani, a to ti nereagovali vaječníky ani na clostil, že jste skončili tak brzo? to mám naštěstí v pohodě, s clostilem ovuluju, ale stejně jsme se ještě nedočkali a za měsíc končíme a taky jdeme do specializovaného, pač už ho beru 5tý měsíc…
ahoj, držím palce

• Citovat
  • Upravit
242
5.3.05 11:13

Čau holky,
já mám mít MS až příští týden a tak zatím nevím.Jenže nejspíš to opět nevyšlo protože si manža udělal SPG a bylo jasné že prodělal zánět-vysoké množství leukocytů.Takže by to byl asi zázrak :) Alespoň už víme co máme léčit.Spermiogeneze trvá 75dní a tak si na ty zdravé kluky chvíli počkáme,ale snad se pak dočkáme//.Pokud není ještě chyby u mě :( Ale zatím musíme být optimisti a doufat,že to klapne :D

Kočulko,pokud je ten tvůj doktor takto neochotný tak být tebou jdu buď k jinému nebo opravdu do centra AR.Udělají vám tam všechna potřebná vyšetření(SPG,folikulometrii,imunologii,průchodnost vejcovodů atd) a budete vědět na čem jste. :) Pak už záleží jen na vás jestli se rozhodnete respektovat možnosti léčby-podpora ovulace +folikulometrie -snaženíčko,inseminace,IVF apod. Ale v těchto centrech jsou opravdu nejlépe vybaveni aby pomáhali párům k vytouženému mimču :) Tak ti držím pěsti a s chutí do toho.

Čau Jančo,věřím že se ti zdá uspěšnost IVF nízká,ale při spontánním cyklu je to asi jen 25%.A většina center AR má úspěšnost nad 30% a některé i 40%Takže je to vlastně hodně!Tak se hlavně nestresuj,protože až půjdeš na transfer embryí(přenos do dělohy),tak musíš být hodně v pohodě :) Protože pokud jsi v křeči tak i děloha bude stažená a embryo se může hůře uchytit..Proto při transferu mysli na něco moc pěkného a hlavně po transferu už jsi těhotná(embryo je v cílové stanici a musí se jen zavrtat do pěřinky kterou mu nachystáš) a mimču se u tebe bude určitě hodně líbit pokud se budeš celou dobu usmívat a těšit se z něj,než když se budeš třást jak sulc.Taky ti držím pěstičky a dej nám pak vědět :D

Takže Snažilky moc na vás na všechny myslím a rozhodně to ještě vydržíme ne?Určitě to pak bude stát zato.Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.3.05 19:44

Ahojky Fetus
no víš, já jsem se před necelým rokem dohodla s doktorkou jak budeme postupovat, začli jsme Duphastonem přes krevní testy s mírně zvýšeným prolaktinem, pak dostinexem čímž se mi prolaktin srovnal a pak folikulometrie a pak clostilbegyt a spermiogram. teď jsem dobrala předposlední clostilbegyt, ještě jeden měsíc to se mnou zkusí a když neuspějeme, teprve poté mě pošle do centra k apolináři na zbytek vyšetření atd…což bude vlastně po roce neotěhotnění. takže už to holt měsíc vydržím a pak tam stejně dopadnu.
co je SPG, spermiogram? jím se dá zjistit i tohle? nám vyšel v nejlepším pořádku, tak se jen chci ujistit, že je vše ok…

no a evíku, co ty, jak pokračuješ?
Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.3.05 19:45

Ahojky Fetus
no víš, já jsem se před necelým rokem dohodla s doktorkou jak budeme postupovat, začli jsme Duphastonem přes krevní testy s mírně zvýšeným prolaktinem, pak dostinexem čímž se mi prolaktin srovnal a pak folikulometrie a pak clostilbegyt a spermiogram. teď jsem dobrala předposlední clostilbegyt, ještě jeden měsíc to se mnou zkusí a když neuspějeme, teprve poté mě pošle do centra k apolináři na zbytek vyšetření atd…což bude vlastně po roce neotěhotnění. takže už to holt měsíc vydržím a pak tam stejně dopadnu.
co je SPG, spermiogram? jím se dá zjistit i tohle? nám vyšel v nejlepším pořádku, tak se jen chci ujistit, že je vše ok…

Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.3.05 19:46

Ahojky Fetus

Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.3.05 08:29

Ahoj holčinky,
tak vás opět po týdnu zdravím :lol: . Jsem 27.DC, 13. den po ovu, ale těhu určitě nejsem, nemám žádné příznaky, naopak mě pobolívá břicho na mrchu. No co se dá dělat, ale ani jsem v to radši nedoufala. Tak příště :lol: Jak to vlastně na začátku vypadá, když je člověk těhu? Pořád si myslím, že bych to musela nějak vycítit, nebo by mě aspoň hodně bolela prsa nebo tak něco :lol: Zatím mám fakt pocit, že se opět nezadařilo, ale už se to snažím moc neřešit, spíš se soustředím na další snažení :wink:
Moc vám všem držím palečky, včera rodila má kamarádka, tak bychom už měly kruci taky, ne?!!! :lol: :lol:
Tak pá a brzy se zase ozvu.

Evík 27

• Citovat
  • Upravit
225
7.3.05 08:46

Ahoj Jančo,

Ahoj Jančo,
děkuji moc za odpověď. Včera jsem začala špinit, takže to vypadá, že se nepovedlo.
Byla jsem spíš překvapené, že doktor začal tak najednou spěchat a ještě před pár týdny byl v klídku. Moc se mi do CAR nechce, mámz toho docela velké obavy, ale jestli to jinak nepůjde…
Zdraví
Kočulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí