Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
14.4.05 17:32

Ahoj Zuzi,
tak jsme v pondělí byli v Caru a už si to píchám. Docela jsem se toho bála, jak to budu zvládat sama, ale opravdu to nic není.
V sobotu jedeme zase na utrazvuk a když to bude dobře vypadat a bude hodně folíků tak bych na to měla příští týden jít......No uvidíme.
Určitě Ti pak dám vědět, jak jsem dopadla. Už se moc těšim až to budu mít za sebou a hlavně na výsledek!!!! Snad pozitivní!!!!
A jak pokračujete vy?Laparka Ti dopadla dobře tak vzhůru do toho!!!
Držim Ti moc moc palečky!!!! :D :D :D Měj se moc hezky a zase se budu těšit až mi napíšeš. Ahojky Janča

• Citovat
  • Upravit
242
14.4.05 19:53

Čau Janči,
tak to vidíš jaká jsi šikulka!Já jsem věděla že to zvládneš :D Určitě ti porostou jak houby po dešti :lol: Hlavně buď v pohodě,víš přece jak je veselá mysl důležitá :lol: Punkce určitě dobře dopadne a budeš mít i eskymáčky.Ale ty otěhotníš už z prvního transferu a pro eskymáčky si příjdeš za 2roky,co říkáš!Asi začnu předpovídat budoucnost!!! :D
Měj se krásně a dej vědět jak pokračuješ.My se budem snažit :oops: nejspíš příští čtvrtek.Tak to na sebe možná budeme myslet zároveň :D
Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.05 14:07

Ahojky Zuzi,
kéž by se Tvoje předpověd vyplnila!!!Zítra jedeme na ten ultrazvuk a snad už budeme vědět víc. Eskymáčči by se hodili, kdyby to nevyšlo na poprvé…a když ano, tak se třeba budou hodit někdy jindy.
Jak dlouho asi tak vydřží?
Ve čtvrtek na Tebe budu myslet!!! :D
Brzy se zase ozvu a napíši, jak pokračujeme.
Měj se moc hezky a hezký víkend!!! Ahojky Janča

• Citovat
  • Upravit
242
18.4.05 06:23

Ahoj Janči a Luci,
doufám že jde vše podle plánu :D

Janči,ti Eskamáčci mají neomezenou trvanlivost :lol: Důležité je jak zvládnou zmražení a rozmražení.Všichni to nemusí přežít :( Ale jak už jsem psala ty určitě otěhotníš z prvního transferu :D

Luci,snad už je ti lépe a plánuješ lepší budoucnost :D Hlavně to nevzdávejte!!!

My sme s manžou trochu nachlazení,ale neztrácíme (alespoň zatím)naději :D Takže ve středu jdu na UTZ a tipuju že čtvrtek bude snažící :oops:

Mějte se holky hezky.Pa pa Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.4.05 17:47

ahoj Zuzi,
já jdu až ve středu na kontrolu, už je mi dobře, steh už mi vypadl o víkendu, teď se mi hojí rána, trochu mi to hnisá, ale jen na povrch, tak to ošetřuju, na kontrolu jdu ve středu tak snad už to bude v pořádku i ta tekutina. jiná holčina co dělá v motole mi říkala, že při zánětu se běžně tvoří tahle tekutina pač se tam nějak přemísťují krvinky či co, tak snad se to už vstřebalo a bude to ok. pak čekám na ms, ve čtvrtek by měla dorazit ,ale nevím po tom zákroku jestli to bude na čas, no a pak už půjdu taky na další testy z krve 2DC a pak 10DC na ultrazvuk a na převedení do Caru…a tam se to snad už brzo všechno vyřeší, zase se ozvu..
papa Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
242
19.4.05 21:22

Ahoj Luci,

určitě už budeš mít vše brzy v pořádku :D A pak se do toho s chutí a novým elánem pustíte :lol:
Myslím na vás holky,rozhodně v tom nejsme samy.A snad nás štěstí neopustí.Jednou nám to klapne všem :D
Držte se, bojovnice :D
Pa pa Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.4.05 16:04

Ahoj holčinky,
tak jsem zase tu, v mezičase, v neděli totiž zase odlétám :lol: Mám teď toooolik práce, že na nějaké miminko ani nevzdechnu :lol: Ale možná je to tak lepší, než když člověk pořád přemýšlí o tom, proč to nejde… Mrcha mě dohnala minulou středu, potvůrka, takže jsem 8.DC a v pátek jdu na UTZ. Pokud bude folík aspoň 18 mm, nechám si píchnout Pregnyl a v sobotu bude snažení :oops: (poslední před odletem do Finska.) Ale moc nadějně to nevidím, budu v sobotu přeci jen teprve 11.DC…No uvidím. Za pokus to stojí :lol: :lol:

Luci, četla jsem tu Tvé trápení po laparce a je mi to moc líto :cry: . I z těchto důvodů mi zatím můj dr. laparku dělat nechce, prý čím míň zásahů, tím lépe. Spíš půjdu na to HSG, to je o něco šetrnější, a teprve až zjistí nějaký problém, bude laparka.

Zuzi, máš pravdu, že je to teď na jaře všechno optimističtější a určitě se brzy dočkáme!! :lol: Musíme jen vydržet. Držím Ti palečky na UTZ!!

Jančo, tak vidím, že už jsi na prahu těhu, stejně jako Zuzi myslím, že se Ti zadaří hned napoprvé a budeš mít konečně klidnější dušičku :D
Myslím na Tebe, piš, jak pokračujete.

Pápáááááá

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.4.05 16:07

ahojky Zuzi,
tak už mě propopustil z neschopenky v břiše už nic nemám a moč už má taky skoro ok, ale ne úplně, což má pocit zase dneska trochu cítím, a nebo už blbnu z toho jak normálně nejsem zvyklá tolik pít a jak teď kvůli tomu se snažím pít hodně tak furt lítám na záchod…tak jsem si koupila ten urinal s brusinkama, to je i preventivní aby se mi to úplně zpravilo, kontrolu moči mám mít za 2 měs, ale to už budu chodit ke svý a možná i s mímem..:o)), kéž bych to už zítra dostala tak jak mám, zatím se tak necítím, spíš naopak, boleli mě bradavky a ode dneška i celý prsa a pořádně, ale těhule nemám být z čeho, asi by to bylo obrovská náhoda i po lapárce i když před ní jsme se tulili…a ještě s těma mýma vajíčkama…
tak snad už to brzo MS přijde a půjdu na krev, pak k mý doktorce a pak hurá do Caru..jinak nakonec mi prý ten kousek vzorku z dělohy nebrali, mám ten jen info, že mi rozrušovali asi 2cm srůstu vedle pupku…
papa L.

• Citovat
  • Upravit
242
20.4.05 18:33

Ahoj Kočky,

Evíku,to máš fakt náročné :( Mezi dvěma cestovkama si dát ještě snaženíčko.Ale třeba to zrovna klapne :D Alespoň to musíme pokoušet,tu štěstěnu,no ne?Určitě se zase ozvi až se vrátíš.A přeju ti šťastnou cestu :lol:

Luci,tak se pěkně vyleč.My s manžou teď zápasíme s rýmou,ale snad už jsme z nejhoršího venku. :) Jen doufám že to neohrozilo manžovi bičíkovce :( Cpu do něj vše možné-od vit.C,E,listovky,Zn.Tak uvidíme :)
Na ochranu močových cest je dobrý přípravek VITAL BUCHU-přírodní lék.Doporučuji.Akorát pak není vhodný v těhotenství.Ale do té doby bych ho být tebou brala,ať se ti to upraví :)

Já jsem dnes byla na UTZ a neklaplo to jak jsem si plánovala.Pregnyl si mám píchnout až zítra a tak tuli,tuli :oops: bude až v pátek večer-sobota ráno.V pátek má manža sraz se svojí 18.letou dcerou(která mě samozřejmě nesnáší) a v sobotu máme vyrazit za příbuzenstvem na Slovensko.Takže to bude fakt náročné abysme se trefili :D Ale dostala jsem i utrogestan na podporu event.uhnízdění embrya tak děláme co můžeme!

Tak se mějte fajn.Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.4.05 11:21

Ahoj Evíku,
tak šťastnou cestu, a vidíš, že to ještě zvládnete mezitím a jak na to nebudeš myslet, určitě se to zrovna povede. JOJO, měla jsem s tím trápení, ale jít nejdřív na HCG a teprve pak na lapárku, to bych taky nechtěla pač mít 2 trápení místo jednoho, to jsem si to radši odbyla najednou. jak říká Zuzi, při ní hned zasahují, takže to máš na jednou a ušetříš i čas, protože to nemusí být jen o neprůchodnosti vejcovodů u lapárky viděj všechno…po druhý bych to nechtěla absolvovat, ale kdybych se měla poprvý znovu rozhodovat, šla by do lapárky…
jsem totiž u doktorků kor teď radši míň než víc…a jak se znám a svojí smůlu i u HCG by mě čekala nějaká infekce močáku a podobně…
neboj, ty určitě nebudeš nakonec muset absolvovat ani jedno…

ahoj Zuzi,
já jsem si koupila ten urinal jako potrav. doplněk s výtažkem z brusinek, bere se to i prevenčně 1× a nebo při potížích víc dávek…vím, že to brávala moje kámoška, která na záněty trpěla hodně, tak jednou za 2 měs a s tímhle se jí to dost vyřešilo, tak to zkusím, snad tím zlikviduju i ten zbytek a taky budu hodně pít, ale je to strašně psychický, furt si uvědomuju, jestli to cítím normálně nebo ne a tak..i proto jsem šla radši do práce, pač na to spíš zapomenu a přejde to…
kdyby to nezabralo, zkusím to tebou doporučené, zase do sebe nechci cpát horu věcí…
to můj manža byl nejedl žádný prášky, raději by nic neměl, to tvýho docela obdivuju…
jinak dírku už mám skoro celou krásně zahojenou, tak se jen snažím být v teple a víc pít…mám jen strach, aby jsem na to nezačla trpět chronicky, mám pocit že když tohle jednou máš, tak se to opakuje..no nevím..snad ne..to by mi asi hráblo…

zatím mě ms nenavštívila a ani nic necítím, tak to budu mít asi trochu rozhozený…
jinak ty si pícháš i pregnyl sama?já myslela že na to se musí jen docházet…
no zjevně už jsi dál…snad tě brzo doženu…
papa Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
242
21.4.05 19:14

Čau Luci,
taky jsem ráda že je manžel tak snaživý a poslušný :D U něj je to navíc strach z toho aby si nemusel dělat ICSI u vlastních spermií :lol: A aby si z něj v práci neutahovali,takže je dvojnásobně motivovaný!Ale opravdu to pomáhá(myslím vitamíny)a tak se uvidí!

Já už mám rány taky pěkně zahojené a jsem fakt ráda že jsem do toho šla. :D Tobě se brzo vše upraví a bude fajn.

Pregnyl mi píchá manžel,já mu to připravím,naznačím kam má bodnout a je to!!!Do zadku bych si fakt sama nepíchala :( Ale manža je šikula :D

Tak se opatruj a pookřívej :P Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.05 14:24

Ahoj holčinky,
dnes jsem byla na UTZ, mám zhruba 6 folíků, ale zatím jsou mrňavé, největší má 15mm (taky jsem jen 10.DC :) ). Nemělo teda smysl píchat Pregnyl, ovu přijde až za pár dní a asi nám to teď nevyjde, protože budeme tulit dnes a zítra a pak už odlétám do zahr. No ale nijak výrazně mě to nemrzí, hlavně si přeju být v pohodě a nemyslet na to tolik. Řekla jsem dr., že tímto s Clost. končím a necháme to chvíli na přírodě, souhlasil. A pokud do půl roku neotěhotním, zkusíme asi IUI. A v červnu bych šla na to HSG.

Luci, nejsi Ty nakonec těhu? ? :lol:

Holčinky, moc Vám držím palečky, až dorazím, zase se ozvu :lol:
Pápáááá

• Citovat
  • Upravit
242
22.4.05 16:48

Čau Holky,
tak máme konečně piatoček :D a víkend před sebou!!

Evíku,držím pěsti :D Spermijky jsou dobří plavci a můžou si na tvé vajíčko počkat i 3dny!!!Ale máš pravdu,že nejdůležitější je být v klidu :lol: Tak ti přeju ať ho máš vrchovatě :D

Mějte se kočky krásně :D A snad už nás ten těhu bacil osloví :D Chce to aby někdo začal a pak to bude řetězová reakce,uvidíte!!!Já se přinejmenším jako těhu budu cítit po tom utrogestanu :D Doufám že neusnu vestoje :D

Tak pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.4.05 13:04

Ahojky Eviku,
no tak to fakt nejsem, v patek jsem to dostala, takze me to laparka nerozhodila, dneska jsem 3DC a tak jsem zacla s clostilem, v pondeli si dojdu na ty posledni krevni testy a 10DC hura na ultrazvuk a na predani do CARU, snad stihneme uz tenhle cyklus neco vic zaridit a mit tak konecne poradnou sanci …tak se zas ozvu, papa Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.4.05 15:45

Ahoj holky,

vpadam vam sem do debaty ciste nahodou, ale jak vidim, absolvovaly jste tu jak laparoskopii tak i hysterokopii, coz je muj pripad, ja na tom byla pred deviti dny a chtela jsem se jen zeptat ohledne tuleni. Doktor vam doporucil vyckat s tulenim 3 tydny po zakroku?
Diky za odpoved
 Andrea

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital