Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
1.6.05 07:02

Čau Kočky,
já jsem pořád bez léčby a už se dostávám snad i do pohody.Pomáhá mi v tom manža a hlavně přípravy na blížící se dovču.Od 15.6 do 30.6 jsme v Řecku.Jupíííí :D Už se nemůžu dočkat!!! 8) Už to oba moc potřebujeme.

Evi,folča 2cm to zní nadějně :) Toho HSG se neboj aspoň budeš mít jistotu že jsi v pořádku a taky se to odrazí na tvé psychice.No a pak se uvidí :oops:

Luci, IUI je fakt dobrá a nejméně zatěžující metoda a budu Ti držet pěsti ať to klapne na poprvé.Ale i kdyby ne, je fakt lepší ji zkoušet vícekrát :) a nespěchat hned na IVF,které je navíc o dost dražší :(

Holky,myslím na vás a věřím že už to brzy klapne :wink:
Mějte se krásně.Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.6.05 16:31

Ahojte holčinky,
mám pořád tolik práce, že nemám vůbec čas sem chodit…Ale ono je to asi tak lepší, aspoň na mimíse tolik nemyslím :)

Luci, ta IUI Vám určitě pomůže a v červenci už se nám budeš chlubit pozitivními těhu testy :D Musíš mi pak popsat, jak to probíhalo.
Jak jsi psala, že mě měl dr. nechat tento měsíc bez hromonů (bez Pregnylu), tak ono to bohužel nešlo, protože s přítelem nebydlím, přes týden se v podstatě nevidíme a kdybych čekala, až folikul praskne sám, asi bychom to prošvihli… :lol: Jó, je to těžký.. :lol: :lol:

Zuzi, to je dobře, že už jsi zase v pohodě, uvidíš, že dovča Ti pomůže k naprostému klidu a pak se už určitě zadaří :lol: Já bych na dovču taky jela, okamžitě, mám toho v práci už plný zuby a ke všemu to vypadá, že se jen tak někam nepodívám, protože si budu zařizovat byteček a nebudu mít penízky. Ach jo :? Ale tohle mě zase až tak nemrzí, jeden rok to přežiju a pak už snad budu mít zase našetřeno…Anebo mimíse v bříšku … :wink:

Co janča? Dlouho tu nebyla…

Mějte se moc krásně a zase napište!!
Pááááááá

• Citovat
  • Upravit
242
6.6.05 06:59

Ahoj Evi a Luci,
tak máme další víkend za sebou :( Mě to vždycky tak neskutečně uteče!Ale tentokrát je to vlastně dobře,protože se mi tím přiblíží termín dovčy :) Už začínám stříhat metr 8)

A co vy?Nějaké novinky :oops:

Evíku,myslím si že jakmile se přestěhuješ za svou drahou polovičkou,tak to klapne na 100%Teď to máte pořád ve stresu a spěchu :( Tak ať jste brzy spolu :D

Luci,doufám že se taky dostáváš do pohody a na IUI už budeš klidná jak želva :D a jen pozitivně naladěná :wink:

Držím všem snažilkám palce!
Mějte se rády a mimískové si nás najdou :D Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.05 20:38

ahojky holciny,
tak zitra jdeme pro injekce tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat když tady apolináře tak pomlouvají…jinak dneska jsem asi 21DC tak jsem zvědavá, jak to tentokrát dopadne, dost jsme na to totiž pekli, prostě jsme se milovali když jsme chtěli a tak s tím ani nepočítám…ale byla by to psina…
tak se zítra ozvu a pak jak pokračuju, papa
 Lucka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
9.6.05 17:28

tak už mám vše, zítra dojdu do lékárny a příští středu to mám dostat tak od čtvrtka začínám píchat, jsem na to fakt zvědavá…ozvu se kdyby náhodou zcela náhodou mrcha nedorazila, ale spíš až s pocitama jak na mě zapůsobily injekce, prej je pak hodně folikulů, ale když je jich až moc tak 10-15 tak pak většinou je riziko mnohočetnýho těhu a pak embryika odebírají…
papa L. jo a byli na nás docela hodní, normálně…

• Citovat
  • Upravit
242
10.6.05 11:07

Čau Holky,

tak konečně víkend před náma :)

Luci,budu držet pěsti,ať to klapne :lol:

Na Evíka taky myslím,jak se má?

Mějte se hezky 8) Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.05 17:34

Ahojky holčiny,
tak jen cvičně, abychom spolu neztratili kontakt, zkuste se aspoň čas od času ozvat jak Vaše naděje pokračuje.
Já teď čekám na ms, už jsem psala dotazy na jiná fóra, pač jsem začla týden před ms špinit a špiním až doteď, dneska jsem to měla dostat, ale zatím pořád jen stejně špiním.
tak dumám, jestil je to tím že mi přestal už úplně působit clostil, pač bez něj jsem vždy týden před ms špinila, nebo jestli se konečně nezadařilo a nezačlo se uhnízďovat a teď tělo bojuje s udržením..no uvidím, když nezačnu normálně krvácet ještě zítra, udělám si test, stejně tam nic nebude ale když teď čekám i na tu MS kvůli těm injekcím a stimulaci, tak mi to štve, buď ať jsem, nebo ať mě to zbytečně neprodlužuje…acho jo..takže já mám dilema pořád…
co vy? nevíte co by to špinění zas mohlo být?
no asi to ale zítra normálně dostanu, ono se to rozjede jako vždy…pač nic jinýho necítím, jen se mi trochu motá škeble a jsem unavená a je mi trochu nedobře na žaludku, ale to je z toho počasí…
tak zatím papa Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.6.05 12:37

Ahoj Luci a Zuzi,

jdu zítra na průchodnost pomocí HSG, tak mi držte palečky, ať pak nemusím ještě na laparku :lol: .

Luci, co Ty? Přišla mrcha? Já jsem ze špinění taky nešťastná, tentokrát jsem před mrchou špinila asi 8 dní a myslím, že takto se zárodek nikdy neuhnízdí… :cry: Dr. taky neví, co s tím, podle kultivace jsem v pořádku, hematom v děloze není, tak nevím… Taky jsem si tentokrát myslela, že se zárodek začíná hnízdit - začala jsem špinit už 7.DPO a pak to asi na 2 dny přestalo, tak jsem si začínala myslet, že to už vyšlo…a ono nic :?
No ale jednou se dočkáme, určitě. Beru tento měsíc zase Clostil., dr. říkal, že když jsem po něm moc nešpinila, budu ho brát dál.

A co Ty, Zuzi?
A co Janča, už tu strašně dlouho nebyla… Snad jí to tentokrát vyjde…

Mějte se krásně, příští týden napíšu, jak dopadlo to mé vyšetření :)

pa pa

• Citovat
  • Upravit
343
16.6.05 13:02

Ahoj Luckopik,

tvůj dotaz ohledně špinění jsem už četla i na jiné diskuzi, tak mi to nedá abych neragovala…
Minulý cyklus jsem poprvé brala Clostil. (3-7DC, 2× denně), OVU proběhla 16DC, od 20-29 jsem brala Duphaston (2× denně) a přesto jsem od 25-31DC (9-15DPO) špinila :-(, pak dorazila MS :-(.
Ty bereš Duphast. nebo Utrogestan?
Tento měsíc už Clost. ani Duphaston nemám - Dr. řekla, že tělo bývá nastrartované (?), OVU byla 20DC a 6DPO jsem zaše špinila, ale jen malinko a zase to zmizelo… Dneska jsem 8DPO a mám „čisto“.
Takže si nevybereš - ať do sebe ládujeme hormony nebo ne naše těla si s námi stejně dělají co chtějí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.05 15:05

Viki,
a nejsi náhodou těhulka?? :lol: To, co popisuješ, je typické nidační špinění… Těhotenství by korespondovalo i s tím, že už nešpiníš…Ozvi se pak, jak to s Tebou vypadá :lol: Držím palečky 8)

• Citovat
  • Upravit
242
16.6.05 17:06

Čau Luci a Evíku :D
Zítra letíme s manželem do Řecka 8) a tak se chvíli nebudu ozývat. Zatím to pořád necháváme na přírodě,protože jak víte měli bysme být oba v pořádku a hormony mi nedělaly dobře :(
Jen tlačíme spoustu vitamínů-E,C,selen,zinek,kys.listovou,já navíc Sarapis.A snažíme se hodit do klidu. Ikdyž mě se to vůbec nedaří,díky manželovým dětem(z předchoz.manželství),které mě v poslední době dost vytáčí-vypadá to že nás chtějí rozeštvat :( Moc doufám že se jim to nepovede!Ale kvůli nim se mi moc nedaří být v klidu a myslím že u mě je ta psychika ted na prvním místě :?
Snad se nam to povede být aspon na dovolené v pohodě :D Jinak jsem dnes 14DC a myslím že ovu už proběhla.Takže snaženíčko u moře už asi neklapne :( Ale i tak se na Řecko těším 8) No a po návratu se uvidí :)
Tak se tu opatrujte :D

Evíku,držím ti pěsti at je vše O.K a nemusíš na LPSK-ikdyž i to se dalo vydržet. A aspon vím že sem v pořádku.Ale i ty budeš,uvidíš :lol:

Luci,chápu že je to pro tebe už na palici,to neustále špinění :( Ale je to těžké pro všechny Snažilky,kterým se opakovaně nedaří.Snad už ti v CARu naordinují tu správnou léčbu a bude líp :D

Já se uklidnuju tím že by mohlo být i hůř.Protože horší varianta mi připadá otěhotnět a pak potratit :( To si radši ještě počkám at je to těhotenství opravdu v pohodě :D Snad nám to všem klapne a budeme mít jenom zdravé mimísky v bříšku :D
Mějte se krásně 8) I tady prý budou vedra :wink: Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
17.6.05 12:13

Ahoj Evíku27,

to že se by se mohlo jednat o zahnizďování je možné, ale už jednou se mi to jednou stalo a pak po 3 dnech přišla MS, takže raději moc nedoufám …
Ale určitě se ozvu :D
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.05 15:29

Ahojky :lol:
Před chvíli jsem přišla z porodnice, dělali mi to HSG. Nebylo to vůbec nic příjemného, spíš naopak - snad největší bolest bříška, co jsem zažila. Mám prý malinkej čípek, takže se jim nedařilo zacvaknout na něj kleštičky a poté, kdy se to konečně povedlo (málem jsem u toho porodila :lol: ) a zavedli kanylu, to celé museli zopakovat, protože se jim ty kleště uvolnily. No a nejhorší byl ten roztok, to bolelo tak, že jsem dr. prosila, ať už mě pustí, že už žádný vyšetření nechci :lol: No ale hlavní je, že oba vejcovody jsou naprosto průchodné (což už mě v tu chvíli ani nezajímalo) a že se máme od příštího týdne snažit. Takže na to vlítnem a uvidí se :lol:
V pátek jdu na UTZ na folíky, tak dám vědět, jak jsem dopadla.

Zuzi, měj se tam moc krásně a odpočiň si :lol: A jen tak mimochodem, třeba už tam jedeš jakožto těhulka.. :lol:

Luci, a jak to vypadá s Tebou?

Viki, držím palečky, napiš!!

Pápááááá!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.05 15:41

Čau Evi,
tak to sis pospíšila, jsem myslela že teď odpočíváš a na tohle půjdeš až někdy přes léto. no hlavně že ti to dobře dopadlo, jsem o to radši že jsem podstoupila lapárku, vím že mám v pohodě všechno i dělohu, srůsty mimo,cysty či endometriózu a nebolelo to vůbec, spali jsme jak princezny a možná i na psychiku to pak bylo lepší.
tak vidíš, jsme všechny v pořádku a furt nic ach jo…
no já jsem na tom tak, že stále jen špiním a mrcha ne a ne se rozject, začla jsem týden před plánovanou ms a až doteď jen špiním vůbec nekrvácím, spíš tak hnědě špiním, někdy trochu červeně s něčím. normálně i když to mám málo tak aspoň ráno to ze mě kape, teď ani ráno a papír mám vždycky čistej, tak nevím co se to se mnou zas děje a štve mi to pač čekám a čekám kvůli začátku se stimulací a inseminací. tak mám hroznej strach, že se to posune až na léto nebo nedejbože na naši dovolenou.
test jsem si včera dělala vlastně druhý den po termínu ms a samo nic…
tak jsme zkusila volat do caru, jestli by mi tak doktorka neporadila jestli i přesto, že jen špiním mám začít píchat nebo jestli mám třeba přijít na vyvolávačku, ale to se mi nikdy nestalo, nikdy jsem jí nepotřebovala, tak je to fakt divný…ale mám strach začít pač ta sliznice stará přeci musí odejít…
no a jak na potvoru tam bude doktorka až v pondělí a tak mi nikdo neporadí a musím čekat…
kdyby mi tak někdo dokázal pomoct a říct co to asi může být, nebo jestli nemůžu být přesto těhu jen se ještě nic neukázalo a tak…ale proč bych tak špinila potom, no nevím…
tak papa ozvu se v pondělí co je nového…
Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.05 16:31

Luci,
to je mi moc líto, že máš pořád takové trápení… Já si s tím špiněním taky nevím rady, ale snad budeme moct otěhotnět i tak… :) Držím Ti palečky, ať se buď mrcha rozjede, nebo ať už minimálně 9 měsíců nechodí. :lol:
V pondělí napiš!!
 Pápá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital