Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
8.7.05 14:00

Ahoj Zuzi,
hladím Tvou dušičku a doufám, že už Ti bude brzy líp. Je hrozně těžké se nestresovat, když si člověk prochází těžkým obdobím i v dalších oblastech. Můj partner má taky děti, ale jedno z nich už je dospělé a je to neuvěřitelně úžasná holčička:))) Jsme velké kamarádky, takže tohle je naštěstí v pohodě. Ale druhé dítě je menší a kdoví, jak to bude v budoucnu… Teď se ale zase stresuju kvůli práci a hypotéce atd…No, každopádně si myslím, že až obě otěhotníme, budeme se na všechny problémy dívat s větším nadhledem (s takovým tím pocitem - jsem šťastná, budu mít miminko a to je to nejdůležitější). Ačkoli - někdo se v těhu hodně přecitlivělý a depky má stejně… :lol:
Zuzi, drž se, bojuj, soustřeď se na další snaženíčko a na to, jak to bude krásný, až se vám to někdy povede :lol:

Hezký víkend!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.7.05 14:09

Ahojky Tulipánku,
já taky myslím, že je nám líp, když si můžeme o všem „popovídat“ a nedusit to v sobě. My například snažení před svým okolím tajíme, i kvůli nemístnému vyptávání, takže si o tom nemám ani s kým promluvit, kromě přítele nebo vás :lol:
Taky se měj moc hezky a zase se ozvi :lol:
 Pá

• Citovat
  • Upravit
225
8.7.05 19:29

Evik

Hezky vecer EVIKU :lol:
Ja jsem na tom podobne, i kdyz si myslim, ze uz je vetsinou mym nejblizsim jasne, ze se nekde neco nedari. Mamka se me obcas zepta, ale nemam silu ji neco vypravet.
Jsem moc rada, ze si muzu s vami vsemi nejen povidat, ale zjistovat i moc dulezite podrobnosti ohledne dalsich postupu lecby.
Tak hezky vecer a cely vikend.
tulipanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.7.05 11:41

Holčinky :lol: , úplně se bojím o tom mluvit, abych něco nezakřikla, ale…dnes ráno jsem měla // ! Na dvou testech, jeden byl na 25, druhý na 50, na obou krásná druhá čárečka, na tom 25ti byla do minuty… Bolí mě tak zvláštně bříško, spíš tak nějak tlačí a mám pořád děsně citlivé bradavky…A vůbec nešpiním, mám jen takový hrudkovitý bílý hleník. No asi se to fakt povedlo, jen se modlím, ať je vše OK a taky, ať nemám vícečetné těhu… :lol: V pondělí jdu na krev, výsledky budou hned ten den, k dr. se objednám až tak za 14 dní (dřív by tam stejně nic neviděl..).

Jsem z toho docela mimo, hodně vyděšená i šťastná, ale zatím mi to úplně nedochází.. :lol:
Mějte se moc krásně a brzy se ozvu, jak pokračuju :lol: :lol:
Pápáááá

• Citovat
  • Upravit
242
9.7.05 12:41

Evíku,
no to je prostě úžasná ZPRÁVA :D Mooooooc Ti gratuluju a přeju ať je všechno v pořádku a ať se krásně kulatíš.Konečně někdo z nás prolomil tu smůlu!!!Jsem z toho fakt na měkko :D a hrozně ti to přeju :lol:
Doufám že se mi brzy vrátí ztracený optimismus a taky to klapne.

Tak se opatruj i mimíska a dej nám určitě vědět jak rostete :D To je SUPER!!!
A taky bys nám tu ten Těhu bacil mohla rozšířit,co říkáš?Lucka by určitě nebyla proti.

Mějte se krásně.Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.7.05 13:20

Ahoj holky,
už jsem tady byla párkrát v této diskuzi a nyní opět. Čtu, jak jste na tom vy, já asi dost podobně.
Od října loňského roku beru Clost. a ovuluji :D a pak přijde vždy skoro na den přesně MS :x Beru ten Clost. 2 nebo 3 cykly a pak mám 1 cyklus pauzu (která mě právě čeká, neboť jsem to včera zase dostala). Navíc ještě chodím na injekce Pregnylu.

Chtěla bych se zeptat, co mě asi tak čeká, když se ví, že ovulace je a přesto se nedaří otěhotnět? Už jsem jednou těhotná byla, ale bylo to zamlklé těhotenství. Takže plodná určitě jsem a partner taky.

Co mám ještě dělat, jsou silnější léky než ten Pregnyl? Přesto, že se tulíme v den OVU, tak prostě MS stejně dorazí. Kde může být problém???
Psychicky jsem na tom dobře, je mi teprve 27 let, ale mimi chci už 2 a půl roku a to čekání se mi zdá nekonečné. Pořád ale věřím, že se dočkáme.

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.7.05 21:42

HURAAAAA

Eviku, ohromna gratulaceeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:
Uplne tady slzim dojetim. Tak dlouho si tady piseme a konecne ti to vyslo. Je to skvele a musis mit uzasny pocit.
Hodne stesti v tvem krasnem tehotenstvi.
Tulipanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.7.05 13:48

Eviku,
moc ti gratuluji :! :! :!
To je skvělá zpráva.

Já jsem tento cyklus měla taky nadějný, brala jsem Clost. + celkem 3 injekce Pregnylu, navíc jsem věděla,kdy bude OVU podle ultrazvuku a tulili jsme se den před i přesně ten den. A taky jsem měla citlivá prsa a takový zvláštní hrudkovitý bílý výtok..už jsem si myslela, že mi to vyšlo, 28.DC i 29.DC nic a pak 30.DC přišla mrcha a vzala mi veškeré naděje. I když..
holky já jsem asi hrozně naivní a příliš optimistická,ale ta MS byla sice 3 dny, ale slabší, a Dr mi na ultrazvuku říkal, že folifuly jsou na pravém i levém vaječníku, tak třeba..není možné,aby jako z jedné strany to odešlo s mentruací a třeba abych byla ještě i těhotná? To je asi blbost, že :?: :!

No nesmějte se mi, už mi z toho hrabe, 2 a půl roku chceme mimi, už mám 1 samovolný potrat a k tomu pořád jsem taková optimistka.

Mějte se, hlavně ty Evíku to pořádně oslav :D

Daria

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.7.05 17:20

Ahojte holčinky,
tak hlásím- přes 900 jednotek HCG :lol: Jsem z toho úplně vedle, jen doufám, že nebudu mít vícečetné, to bych fakt nechtěla… :lol: Ačkoli - nějak by se to zvládlo i tak… Je mi už trochu špatně a cítím se celkově jak přejetá parním válcem..

Dario, těhu být můžeš, zkus si pro jistotu testík.

Moc vám všem děkuju za gratulace i za podporu. Nejsem v nijak velké euforii, spíš mě to celé najednou dočista vyděsilo, jak to všechno budu zvládat a tak podobně…Snad mi to všechno dojde později a začnu se pořádně radovat :lol:

Posílám obrovský těhu prskanec a držím palečky, ať máte taky co nejdřív tvorečka(y) v bříšku.. PPPPPPPPPPRRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!

Pápá, brzy za vámi zase přijdu :lol:

• Citovat
  • Upravit
242
12.7.05 07:10

Evíku,
to je úplně normální reakce,že máš i obavy,ale uvidíš že to ta radost brzy přemůže.Myslím že hned při prvním ultrazvuku :D Moc na tebe myslím a přeju ti ať jste ty i mimčo v pohodě :D Jsi dalším důkazem toho že i po dlouhém snažení to nakonec klapne a to nás všechny motivuje abysme to nevzdávaly :D Určitě až překonáš únavu atd. tak si to začneš užívat.Ale i kdyby to nebylo úplně ideální a bezproblémové mateřství,teď už přece víš že je to pro dobrou věc.A že se vyplatí vydržet i trochu toho nepohodlí,že jo :lol: Tak se držte a brzy napiš co je nového,teď totiž budeš naše světílko v tunelu!

A co Lucka?Nějak se neozývá :?

Tak se mějte všechny krásně.Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
12.7.05 18:56

Evíku,
a jak dlouho jste se vlastně snažili? Já už v tom mám trošku chaoz, promiň :)
My se snažíme 2 roky, po necelém roce se povedlo, ale pak samovolný potrat, aspoň víme, že jsme plodní.

Ještě jednou gratulace, už jsi oficiální těhulka :! :D :D

Daria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.7.05 11:42

Zuzi, Dario, díky holčičky :lol:
Už se cítím i psychicky trochu lépe, ten počáteční šok odezněl a začínám si to celkem užívat (než mi začne být opravdu špatně). Musela jsem to už oznámit i v práci, protože jsem měla dát výpověď a na mé místo byl vypsanej konkurz, ale naštěstí je to v pohodě, šéfka má dovoleno přibrat jednoho navíc - zůstanu tu až do porodu s tím, že se přijme teď novej člověk a budem na tu práci půl roku dva :lol: Ale když jsem to těhu oznamovala, byla jsem rudá jak rak a nebylo mi to dvakrát příjemný.. :lol:

Dario, snažili jsme se necelé dva roky, z toho půl roku na Clostilu. Můj dr. už začínal plánovat další postupy, do kterých se mi ale moc nechtělo, jako je IUI nebo IVF, tak jsem ráda, že to přišlo takto :lol:

Moc na vás myslím a držím palečky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.7.05 13:19

To Lucka01:
Ahoj Lucko, četla jsem , že jsi prodělala všechna vyšetření,vč. laparo a teď chodíš na inseminaci.Hodně mě zarazila zmínka o imunobiologii, že by měla příjít až nakonec.Podle mě je to hloupost a zavání to ekonomickou strategií gyncenter.Pokud budeš muset podstoupit umělé oplodnění ( doufám, že ne), rozhodně po absolvování imuna.Při problému s imunitou můžeš jít xkrát na umělé ( nebo inseminaci) a stejně to nevyjde, když nevyléčíš to předchozí. A jestli je to drahé, bych vůbec neřešila, nakonec platíš pojištění a rozhodně to nemůže být dražší než oplodnění. Pro informaci, na imuno se čeká v Praze cca 4 měsíce.
Hodně štěstí
 Fip

• Citovat
  • Upravit
472
13.7.05 14:47

FIP

Ahoj FIP,
myslela jsem, že záleží na tom, jaké testy imunity se provádí - jestli se jedná o imunitní reakci na spermie (lze obejít částečně IVI nebo zdlouhavějším léčením chráněný styk+ léky) a vlastní vajíčko nebo až na zárodek při zahnízdění (tento případ se týká pak IVF)?! Čeká mě IVF na podzim, takže by mě zajímalo, co všechno se při těch imuno testech zkoumá…budu vděčná, jestli by jsi mi to mohla popsat podrobněji, klidně i jako SZ.
Děkuju
 Cami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.7.05 20:18

Ahoj Cami,
obávám se,že ti moc nepomůžu,hlouběji se v imuno nevyznám, získávám poznatky podle toho, jak u mě probíhá léčba. Ten postup při léčbě neplodnosti mi řekla samozřejmě doktorka a mi to příjde být logické. Na vyšetření jsme byli 27.6. a počítám tak začátkem srpna mi příjdou výsledky, takže pak můžu reprodukovat. Jinak jsem na začátku prodělala postkoitální test, tedy cca 2 hoďky po „tom“, jestli moje prostředí neodpuzuje nebo neničí spermie, a bylo to OK. Jelikož jsem před pár měsíci prodělala miniabort , mám trochu obavy z imun. reakce při uhnízdění.Tak uvidím a pak napíšu, co jsem zjistila.
Měj se pěkně. Fip

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí