Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
1.8.05 21:50

Luckapik

Ahoj holčiny,
odmlčela, nějak to nestíhám číst, nějak se nám tady holčiny rozmnožily…jinak zatím se opravdu odmlčuju, zjistila jsem že by mi nový snažení vyšlo na dovču a to fakt nechci kvůli tomu ještě dovču rušit, a tak si to ještě o měsíc posouvám… no a pak se uvidí, ale nebojte, budu tu na vás koukat, ještě tenhle týden přežiju v práci a pak 2 týdny dovču…super
jinak taky příští týden čekám na mrchu…kdyby náhodou něco tak se určitě ozvuu…

jo a ilče jsem chtěla že co se týče toho fostimonu, taky mě to bolelo jak pes, než mi jinej doktor řekl ať to ředíme injekční vodou, to je mnohem menší dávka a vůbec to nebolí, ta voda co je u toho je fakt hrozná…

tak papa Lucka 01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.8.05 08:19

Ahojky holčiny.
Fetus, je to dost vážný. Bez mého vědomí seknul dluh 200.000,–-.K tomu ještě splácí dluhy 4500,–- měsíčně.O těch jsem věděla,ale už jsem se těšila jak na konci roku bude po všem a my začneme s čistým štítem. Abych pravdu řekla,tak do této situace si nedovolím a ani nechci přivést miminko. Až ho budu mít,tak chci aby mělo vše co potřebuje a nemusela se rozmíšlet,jestli mu můžu koupit ty nebo ty plínky… Doufám,že mi rozumíte. A ani se mi nechce čekat dalších 5 nebo 6 let než to splatí.
Mám ho sice ráda a záleží mi na něm,ale vím,že mu nemůžu věřit a stále bych žila v obavě,kde zase něco sekne.
Je mi do breku,ale myslím,že v této situaci mi nezbývá nic jiného než být sobec a myslet na sebe.Dnes se odstěhuje a já začnu dělat ještě v druhé práci abych se vylízala z mé špatné finanční situace do které jsem se dostala díky němu.
Doufám,že mi alespoň trochu rozumíte.
Díky za to,že se vám můžu vykecat a že jste tu.
Pa Ilča :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.8.05 08:45

Ahoj Ilčo,

jsi velká bojovnice, myslím, že jsi to vzala za správný konec. Je to asi bohužel pravda, že pokud má již teď takovéto problémy, lepší to zřejmě nebude. A jsi hodně zodpovědná, že chceš mimískovi připravit ty nejlepší podmínky. Držím moc palce :D

Nevím, zda to je dobrý příklad, moje kamarádka měla 10 let přítele, on si našel ženskou, Ona mu dávala 2 roky šanci, aby se zlepšil. Jednou to bylo nahoře, jednou dole, pak se přidávaly další problémy. Roešla se s ním (musela ho vystěhovat, on nechtěl). Když pak mluvila s jeho babičkou, ta říkala, že má vnuka ráda, ale že udělala dobře. Ona žila s jeho dědečkem podobně, celý život na něho čekala, odpouštěla mu, a on s ní byl jen když ho jiná odkopla :( No a dneska moje kamarádka, která prohlásila, že si nikdy nikoho nenajde chystá svatbu :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
2.8.05 08:55

Ahoj Holčiny,
Tedy Ilčo, klobouk dolů, opravdu před tebou smekám, nevím jestli bych byla schopná se sbalit a od manžela se odstěhovat, ale rozhodně ti fandím, protože ti naprosto rozumím v tom, že pro svoje budoucí miminko chceš jen to nejlepší jako ostatně každá z nás. Takže jen držím palečky,a by to všechno dopadlo k obrazu tvému a byla jsi šťastná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.8.05 09:55

Ahojky Ilčo,

jsi moc statečná, já moc dobřé vím, o čem píšeš, něco podobného jsem zažila s mým prvním přítelem. Dělal dluhy a ještě se mu nechtělo ani chodit do práce, já s ním byla skoro pět let z toho 2 roky jsem byla nešťastná a nevěděla jak na něj aby se změnil, byl nezodpovědný, no prostě co Ti mám povídat, ty asi sama dobře víš co myslím. Asi tři měsíce byl bez práce já za něj platila nájem, živila ho a ještě utrácel moje peníze jako by nic, neměla jsem na to už sílu. Chtěla jsem chlapa, který se postará a můžu s ním beze strachu založit rodinu. Ale bývalého přítele jsem neměla sílu opustit, bylo mi ho líto, on mě vydíral ( byl trochu asociální ) Náš vztah už dlouho nefungoval až jsem potkala současného přítele, teprve pak jsem otevřela oči a zjistila, že od něj musím pryč. Rozešli jsme se ze dne na den, byla to hrozná úleva. Nyní se svým novým přítelem chystáme svatbu, jsem strašně šťastná, že ho mám, připadám si jak malá holčička, o kterou se někdo stará a váží si jí. Jestli rozumíš.
Přeju Ti moc sil a ať všechno ustojíš a v dobré se obrátí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.8.05 10:27

Všem vám moc děkuju

Katyy,vím moc dobře o čem mluvíš.Já jsem s tím mým 2 a půl roku.Je pravda,že už rok mi nedal na domácnost ani korunu a já táhla byt,platím stavební spoření a ještě jsem živila i jeho.Dokud jsme praly k výplatě ještě 100% prémií,tak jsem to zvládala,ale teď už od dubna nosím domů cca 8500,–- a to se zvládnout nedá.Celý rok jsem se snažila ho trochu změnit a donutit ho aby si uvědomil,že jsme dva a tak by se podle toho měl chovat,ale nezdařilo se.Vše mu připadá jako samozřejmost.Neváží si ničeho co udělám a asi ani mě. :(
Holky,slibuju vám,že to ustojím a zvládnu.Teď už není cesty zpět.Pravda je ta,že nemít tak velkou oporu v rodičích,tak bych to asi nezvládla.Asi ani to ho opustit.Nejhorší pro mě je to,že jsem v tuto chvíli na rodičích závislá i finančně.Jsem hrdá a paličatá a tohle mě strašně trápí. :(
Ta dušička tam někde nahoře,která jednou bude patřit mému miminku asi moc dobře ví,že se nebude jen tak vydávat na pospas takovýmu lumpovi jako by byl jeho tatínek.Šetří se na někoho lepšího. :) Jen nevím,jestli ještě nějaký normální chlapi jsou a dá mi delší dobu někomu opět uvěřit.
Děkuji za podporu a slibuju,že to zvládnu a dotáhnu do konce.
Snad mi bude líp.
 Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.8.05 10:40

Ilčo,
neboj se, už jsi poučená a víš co chceš. Určitě si najdeš někoho, kdo si Tě bude vážit a nebude Tě takto ničit. Nemysli na to, určitě si Tě nějaký princ vybere. Možná to přijde, ani nebudeš vědět jak.
To je strašně důležitý, že máš oporu ve svých nejbližších.
Já jsem na tom podobně, ale nesnáším, když přijde mamka na návštěvu a hned popadá žehličku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
2.8.05 11:16

Ilčo, už se nenech využívat jsi silná holka, je moc dobře, že Ti rodiče pomáhají, uvidíš že jim to všechno jednou vrátíš až budou potřebovat zase oni tvoji pomoc. Vůbec nemusíš mít výčitky až budeš mít svoje děti taky pro ně uděláš první poslední.
Neboj ten pravý na tebe někde čeká a potom ají to miminky příjde co nevidět, a pak si ani nevzpomeneš. Můj bývalý mi dodnes dluží 20 000,–- a půl auta, vím, že to z něj nikdy nedostanu,ale beru to jako lekci od života a taky skušenost s lidmi o to víc, si teď umím vážit férových lidí.
Držím palečky a ať je to honem za tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
3.8.05 07:16

Čau všem Snažilkám,

Luci,fakt ti přeju tu dovču :D já mám 5týdnů po a už bych jela znovu :( Hlavně si to pořádně užij a načerpej energii na další snaženíčko 8) Budu se těšit že se ozveš :D

Ilčo,jsi opravdu statečná a držím ti pěsti abys to zvládla a brzo si našla toho pravého pro tebe a mimíska :)

Dnes jsem 3DC a už mám zase dobrou náladu(je to věčný koloběh života :D )a už plánuju jak si příští týden uděláme s manžou hezký 8)
Tak se všechny opatrujte :) snad na nás Evík příjde prsknout těhu bacil a zadaří se //

Pa pa ZUZI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
3.8.05 09:19

Holky, tady opravdu probíhá těhu infekce. Tak snad nás nové těhu nakazí.
Fetus, za chvili tady máš ovul jako na koni :P Také si myslím, že si to musí oba hezky naplánovat a těšít se na snaženíčko.
Určitě nám to musí vytjít :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.8.05 14:48

Ahojky vespolek :lol: ,
už to tu ani nestíhám číst, mám teď dovču, takže se na net moc nedostanu.. Jdu jen oznámit, že zatím je vše OK, mimísci zřejmě rostou, protože už se nevejdu do žádných kalhot a večer, když jsem nafouklá, vypadám jak v pátém měsíci… :lol: 15.8. jdu za dr. na krev, nevím, jestli bude dělat i UTZ, ale možná ano. Trochu jsem se už zklidnila a nepřipouštím si už žádné větší obavy, říkám si, že pokud se mají mimísci narodit, tak se narodí a pokud ne, stejně s tím nic neudělám… :D A zatím nešpiním, ani nemám silné bolesti, tak snad v pohodě.

Moc vám všem držím palečky a posílám prskanec: pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
27
4.8.05 15:03

Ahojky holky,
tak jsem nachvilku tu.Co se týče,tak jsem zjistila,že má dalších 50tis. dluh o kterém jsem také neměla páru.Možná je to divný,ale co jsem 4 dny bez něj,tak se mi hodně ulevilo.I když to hrozně bolí a mrzí mě jak to všechno dopadlo,ale už jsem na 99% rozhodnutá,že bude rozvod. Zničit se totiž nenechám.Už teď plánuju jak si upravím a dovybavím byteček a začnu si klidně žít. :wink:
Jinak Eviku,tobě mooooooooooooooooooooooc gratuluju a přeju vám všem 3 hodně zdravíčka a ať řádně rostete. Hladím pupíka.
Mějte se všechny fajn a opatrujte se.
A řiďte se následujícími slovy: MILUJTE SE A MNOŽTE SE!!!!!!!!!!!
Pa Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.8.05 17:20

Ahoj Evi,
ještě jsi mi neřekla, jak se vám to tak skvěle povedlo, byla jsem na dovče když jsi nahlásila tu super zprávu…?

ahoj Zuzi,
díky moc, snad se dám víc dokupy…

ohlásím se po dovče za 14 dní papa
Vaše Lucka 01

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.8.05 17:21

ahoj Ilčo,
taky se připojuju, držím palce, věřím že ti to všechno dobře dopadne a budeš mít krásnej života…taky teď nejsem v dobrém rozpoležení, taky jsme začli mít možná už z toho všeho vztahový problémy, kdybys chtěla pokecat, dej mi maila…
díky pa Lucka

• Citovat
  • Upravit
27
8.8.05 11:27

Ahoj Luci, když budeš chtít,tak mi můžeš písnout na ilca25@seznam.cz
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...