Clostilbegyt II

Napsat příspěvek
Velikost písma:
242
27.7.05 17:07

Ahojte :D

To nám začínají teda pěkné tropy,co?Tak teplo jsme neměli ani v Řecku na dovči.A teď když člověk musí makat tak to příjde 8)A samo že o víkendu se nám to pokazí :( No nic ,končím s negativismem a vyrazíme s manžou na kolo.Snad nevypustíme duši :D

Ilčo,hladím tvoji dušičku a cítím s tebou(mě to čeká příští týden :twisted: )Ale věřím že to zase zkousneš(jako my všechny Snažilky)a začneš bojovat nanovo :) Pokud se už cítíš na IVF tak do toho jděte!Přeju ti pevné nervy :lol:

Ajuško,to zní moc slibně :D Rozhodně jste proto udělali maximum a ty vitamíny manžovi určitě dávej!Mají jen pozit.účinky :D

Tak vám všem přeji hodně pohody a //.Pa pa Zuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.7.05 08:40

Zuzi

Zuzi:
To vedro je vazne hrozny. Ne , ze bych teplicko nemela rada, ale kdyz musim sedet v kancelari a jeste se snazit na praci myslet…nekdy to da vazne zabrat.
Dneska ma byt 36, vubec nevim jak to preziju. More by se nam hodilo :-)

Ja jsem dneska 13DC a ovulace zatim nikde. U mne je to ale slozitejsi, protoze k ovulaci vlastne u mne normalne nedochazi (PCO) . Minuly mesic jsem byla hyperstimulovana Puregonem/ovulace byla ukazkova a mozna i dve :-), takze tento cyklus pry nesmim brat nic a telo je snad nastartovane a mohla by se ovulace podarit. Nevim nevim. BT si uz ani nemam nervy merit. Snazime se uz rok a pul.
Mej se moc hezky
tulipanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.7.05 11:24

Ahojky holky,
tak jsem furt taková nějaká zmatená a divná. Dnes jsem 36DC.BT jsem za poslední 3 dny je 37,36,7,36,8. Po úterním rozhovoru s Dr. počítám s tím,že z toho nic nebude,ale znáte to.Ta malinká kapička naděje a doufání,že třeba už tam vždycky je a zůstává.Tu mi nikdo nevezme.
Jinak s vámi naprosto souhlasím.Tohle počasí je naprosto šílené.Zítra asi zabalím batůžek a vyrazím s rodičema (bohužel bez manžílka) na chaloupku.Tam bude mě i našemu pesanovi nejlíp.
Zuzi,tobě děkuji za pohlazení dušičky.Určitě to pomohlo a je mi líp.
Zatím pa pa
 Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.7.05 12:02

iLCA

Mila Ilco,
ja na tvem miste bych taky nehazela flintu do zita :-)
A kdyz mas takove BT, to ti ani nevzal krev? To by bylo hned jasno, ne?
A testik ti vysel kolikaty den od ovulace negativni?
Urcite to nevzdavej a kdyby to vazne ted nevyslo, za mesic je dalsi sance :-) i kdyz se to hrozne vlece.
Hezky den
tulipanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.7.05 12:25

Ahojky Tuli,
flintu do žita určitě házet nebudu :) Po rode a 3/4 už doufám i v zázraky.
Je pravda,že jsem se divila,protože mi nedělal ani UTZ ani mi nevzali krev. Prý to nemá cenu. No nechám to ještě chvíli uležet a když MS po neděli nepřijde,tak si udělám další testík a uvidím.
Když to nedopadne,tak nastanou opět včeličky a IUI.Ale i v tom blbém období (psych.) jsem v kouktu duše optimista.
Razím heslo: Naděje umírá poslední.
Měj se fajn a pa
 Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
28.7.05 14:05

Ilca

Ahoj Ilci,
to je moje oblibene rceni: Nadeje umira posledni.
Jednou jsem si precetla na jedne zdi od sprejeru a to mi zrovna nebylo do zpevu, ze „Nadeje umira posledni a ja nechci umrit nez nadeje“ :-)
A ja bych dodala " A ne driv , nez bude to vysnene miminko :-)

My se snazime rok a pul. Doktori mi uz doporucuji IUI, takze se tomu uz branit nebudu. U mne je problem s tou anovulaci, takze se zase bude alespon neco dit:-)
Mej se moc hezky
tulipka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.7.05 14:56

Tuli,to heslo je skvělý.A s tvým dodatkem souhlasím do posledního písmenka.
Jen abych ti řekla svůj názor o IUI.Dle mého názoru je to to nejmenší zlo,když už nepomáhají jen prášečky.Jediný,co mi dává docela zabrat je ta hrozná dávka hormonů. První injekce který do mě hustili byl Menogon.Ten byl v pohodě.Ani nebolel. Teď je to horší. Rvou do mě Fostimon a ten bolí jak čert.Ale i to se dá vydržet.Co by ženská nevydržela a neudělala pro vysněný mimi.

Holky,víte co zjišťuju? Že z toho hroznýho vedra se mi zavařuje mozek.Jsem úplně šílená.Nic si nepamatuju a chytá mě hroznej rapl.

Tak zatím pa,mějte se krásně a brzké //
Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.7.05 18:31

Ahojky holčiny,
prosím vás poraďte mi.Nevíte některá co znamená,že má manžel „teratospermie“? Nějak nemůžu nikde na netu najít vsvětlení kterému bych rozuměla. Manžovo vysvětlení bylo,že tam má místo spermijek vetřelce kteří požírají ty moje vajíčka a proto nemůžu otěhotnět. 8O :?
A ještě jedna otázka. Nevíte některá jak dlouho se čeká na výsledky imunologického vyšetření?

Děkuji za rady.
Pa a mějte se

Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.7.05 08:15

ILCA

Nazdarek holky,
to vedro bude dneska vazne pekelny.
Tak vsem preju , aby to v praci vydrzely bez uhony :lol: :lol:

Mila Ilco,
o tech terakospermijkach jsem nic neslysela. Zkusim se ti taky podivat na netu.
Na Imuno jsem jeste nebyla, ale chci se priste zeptat doktorky.
Vim , ze se na to dlouho objednava, tak abych potom nemusela dlouho cekat.
Tak se mej moc hezky a s tim, ze ti to vedro dela v hlave galamatyas, s tim mas uplnou pravdu a nejsi urcite jedina. Ja se vubec nemuzu soustredit a uz vubec ne na praci:-)
 Tulip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
29.7.05 08:27

Ilca

Mila Ilco:
Tak jsem nasla jen toto strucne:
Teratospermie představuje zvýšení počtu abnormálních spermií v ejakulátu.

Nic jineho, takze vazne nevim.
papa
Tulip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.7.05 10:20

Ahojky holky,
já z toho vedra asi umřu.Připadám si jako přejetá parním válcem. Nechce se mi ani hnout,natož pracovat a přemýšlet.

Tuli,děkuji za info,ale myslím,že z toho stejně moc rozumná nebudu.Abnormální??? To sedí. Ten můj manža taky nepatří mezi normální lidi. :D Taky je tak trochu abnormální :D Takový moje dospělý dítě. :D

Zatím pa a úspěšně přežijte ty horka.
Ilča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.7.05 10:21

Jinak: Dnes jsem 37DC a BT v 6:15 byla 36,7. Tak nevím.Myslíte,že mám ještě šanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.7.05 10:41

Ahoj holky, Ilčo,
to vedro je fakt nesnesitelný. Dneska jsem nic moc v práci neudělala, produktivita fakt mizivá. Mám ráda teplo, ale ne tohle. Nebo být někde ve stínku u vody. A to je v Liberci většinou chladněji a hnusněji než jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.7.05 10:43

Ilčo,
u Tebe to vypadá slibně, držím palečky na //! Já jsem teprve 19 dc, ovul byla i tulení. Ale teď jsem měla 4 klíštata, tak mě to docela rozhodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
29.7.05 10:47

Ilčo,
u Tebe to vypadá slibně, držím palečky na //! Já jsem teprve 19 dc, ovul byla i tulení. Ale teď jsem měla 4 klíštata, tak mě to docela rozhodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí