Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Ajusko,
klíšťata jsou svinstvo. Je pravda,že se v tomhle směru taky hlídám.Byli jsme na houbách a nabalila jsem se tak,aby se na mě žádná potvora nechytla.
A zdařilo se.
Za palečky děkuji.Po takové době bych byla šťastná jak blecha,ale nechci si dávat tolik nadějí.Potom bych opět musela ždímat polštářek i manžovo tričko.
No uvidíme.Když mrcha nedorazí o víkendu,tak zkusím v pondělí testík.
Ilčo,
držím moc palečky, ať tu rudou mrchu už nevidíš. Třeba to je tady nakažlivé, také hodně snažilek přešlo do těhulek.
Ty klíštata mě také namíchly. Mám z nich hrůzu. Také jsem byla oblečená, vyklepala jsem prádlo i jsem se vysprchovala a stejně.
Pá pá
Ajusko,to víš,ty malý potvůrky si najdou vždycky místečko kde se ukrýt a když je po všem,tak se zavrtaj a sajou.Ale myslím,že pokud nemáš místečka po klíšťatech zarudlá,tak se nemusíš ničeho bát.
Hlavně ti přeju hodně štěstíčka a ať vám to vyjde.
// zdar
Ilčo,
sleduji bedlivě inkriminovaná místečka, a snad to bude dobrý. Člověk je psychicky napnutý a potom moc přemýšlí.
Ajusko,
plně tě chápu.Taky všechno moc študuju a o všem moc přemýšlím.Člověk už špekuluje,co může mít jaký vliv na to aby vyšly // a pak z toho magoří.Alespoň u mě to tak bývá ![]()
Čau Holky,
tak teratospermie jsou opravdu abnormální spermie-tzn.mají špatnou hlavičku-třeba i dvě,bičík-taky může být zdvojený a rozhodně nejsou vhodné a ani schopné k oplození.Jenže tyto spermie může obsahovat i normální spermiogram.potřebovala bych uplné znění výsledku SPG a bysme mohli s manžou -embryologem něco komentovat a radit
Takto je to vytržené z kontextu ![]()
To vedro dnes bylo fakt k nevydržení!Navíc je mi celý den blbě a bolí mě docela hodně břicho
Mrcha je už nejspíš na blízku
Dnes jsem 25DC a tak to mám za pár ![]()
Mějte se lépe a užijte si víkend.Pa pa ZUZI
Ahojky Fetus,holčiny.
Fetus,děkuji ti za upřesnění.Už jsem alespoň trochu v obraze.
V pátek v noci dorazila mrcha.Je mi hrozně smutno.Ani ne z toho,že červená dorazila (dokonce se mi ulevilo),ale z toho,že mé snažení v tuto chvíli končí.Do včerejška jsem byla přesvědčená o tom,že manža je jediný chlap se kterým chci strávit celý život a mít s ním děti,ale to se změnilo.
Momentálně budu mít jiné starosti a vůbec se to nebude týkat miminka. Zjistila jsem,že nás tak zadlužil a lhal mi v takové spoustě věcí,že je možné,že nastane i rozvod. ![]()
Vím,že to sem nepatří a omlouvám se.
Doufám,že vám nebude vadit když se na vás přijdu občas podívat a prohodit pár slov i když momentálně nebudu patřit mezi snažilky. ![]()
Všem vám držím palečky ať brzy přijdou //.
Pa a loučím se.A děkuji za to že jste mě vzaly mezi sebe.
Ilča
ahoj ilčo.Tak to je něco.Chlapi jsou mizerové mizerní!!Taky o tom něco vím.Akorát ten můj se z toho zatím vždycky vykecal…ani nechápu proč mu to pořád baštím.Drž se!!
Ahojky bobikkkku,
tvůj chlap to alespoň okecá,ale ten můj se mnou o problémech (finančních) odmítá komunikovat.
Když si budeš chtít pokecat,tak mi písni na mailíka.Nechci tím otravovat ostatní holčiny.
Pa a všechny pozdravuju a pržím pěstičky ať brzy najdete //
Ilča
Ahoj holciny
Ilco, to jsem z toho smutná, takovéto starosti to je fakt hnus. Nevěš hlavu, ale chápu, že Tvé zklamání musí být hrozné. Drž se, z fora určitě neodcházej, budeš potřebovat podporu a tady ji určitě získáš, myslím si, že každý z nás řeší k těmto mimískovým problémům i problémy partnerské a rodinné. Nevěš hlavu, vidíš, příroda si to zařídila tak, aby mimi nebylo a mimi třeba vědělo, že nechce takovéhoto tatika.
Ahoj Ilco
tak ty toho musíš mít plný brejle
, to věřím.
Ale tady určitě nikomu nebude vadit, když nám budeš psát. Aspoń se vypovídáš a tady to můžem probrat.
Držím palce, aby ti to dopadlo dobře a rozhodně mu nic snadno neodpouštěj ![]()
Ahojky holky,
moc vám všem děkuji za podporu.Je pravda,že nikdy jsem se necítila tak zklamaně,nešťastně a bezmocně jako teď. ![]()
Nejhorší je to,že byl tak sobecký a to na úkor našeho vytouženého mimíska.To je to,co mu asi nebudu schopna jen tak odpustit. ![]()
Je mi hrozně a nedokážu udržet slzy. A to ještě musím být v práci a vůbec nejsem schopná se na cokoliv soustředit.
Děkuju za podporu.Jsem ráda,že jsem mezi váma.
Ilča
Ahoj Ilco,
od toho tady přeci jsme, abychom se navzájem podporavaly, ne? A trochu proti chlapum spikli. To zklamání musí být strašné. Pokud se k Tobě choval takto neupřímně, tak to asi není ten pravý.
To je blbý, že musíš být v práci, tak to nějak přečkej, a udělej si nějakou radost. Kup si něco hezkého, nebo vyraž někam na procházku. Až budeš sama, tak se vyplakej, ať to nezůstává v Tobě ![]()
Já si te'd přes oběd koupila podprdu. Hezkou bílou hladkou gelovku… ![]()
Ahoj Ilco,
to me vazne mrzi.
Myslim, ze to je proste osud a hlavne je videt, ze mimi presne vedelo proc si dava nacas
Takze si urcite pocka na lepsiho tatinka ![]()
Hodne stesti a drz se.
tulipanka
Čau Holky,
tak mrcha neomylně dorazila
a tak mi nezbývá než to opět zkoušet,že ![]()
Ilčo,mrzí mě že se tak trápíš
Nevím jak moc je to s manžou vážné,ale i dluhy se dají vyřešit.Nejdůležitější je jestli s ním chceš ještě být
Myslím na tebe aby to dopadlo co nejlépe ![]()
Luci,nějak ses nám odmlčela
Doufám že je vše O.K.
Evíku,už se těším až napíšeš jak ti krásně roste pupík a mimísci ![]()
Moc bych nám všem přála abysme to brzy taky zažily
a konečně se mohly těšit z // a zahnaly tu potvoru ![]()
Mějte se fajn a úspěšné snaženíčko
Pa pa ZUZI