Clostilbegyt - kontroly?

157
4.9.11 18:49

Clostilbegyt kontroly???

Ahoj všechny zdravím jsem tu úplně nová a hned s takovým dotazem.

Rok a půl se snažíme o miminko s manželem.Řekla jsem to doktorce a ta mě bez nějakých vyšetření a čehokoliv jiného hned napsala clostík.A řekla jen tak mimochodem ať se objednám za 3 měsíce.Ale když jsem si o tom doma přečetla dost mě to vyděsilo…

jak často a jaké kontroly během braní máte a měli jste nějaké vyšetření před.Bojím se aby nebylo naopak ještě hůř…navíc mám leiden mutaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zdenninka
4.9.11 19:54

Ahojík tak ja tento mesíc také dostala clostilbegyt a jeste k tomu prednison. Clostik zacinam brát zitra 3 den měsíčku a prednison od začátku mesicku a jdu na kontrolu 14 den od menzes

• Citovat
  • Upravit
2654
4.9.11 19:54

Ahoj já užívala clostík 7. měsíců.....taky mi doktorka neudělal žádnou kontrolu…žádné odběry…a na konrolu jsemš šla taky až po 3. měsících…a to mi napsla další balení…vůbec jsem nechodila na nějaké kontroly jestli dorůstají ty folikuly apod. Jo příbalový leták vypadá děsivě,ale který ,ne? Třeba na antikoncepci to je taky počteníčko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.9.11 20:04

No děkuju moc.Jsem trochu klidnější hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.9.11 20:05

Prednison to je k čemu????Jestli se můžu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
4.9.11 20:10

http://www.lekarna.cz/…5mg-tablety/
ja tomu moc nerozumim, tak ti to kopčím

• Citovat
  • Upravit
1051
4.9.11 20:49

Teda nevím, ale mě by nikdo bez pravidelné měsíční kontroly na UTZ nedonutil Clostík brát.Přeci jenom každá na něj máme jinou reakci,někdo minimální, někomu se dělají po něm cysty.Já ji měla skoro 3cm už v 2.měs. braní Clostíku, takže mi ho ihned musel vysadit.To není legrace pak..
Ale co jsem tak četla, tak někteří doktoři to tak dělají.Napíší recept a pul roku je pak pacientka nezajímá…nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.9.11 21:02

Tak třeba já se svou nemocí leiden mutace nemůžu antikoncepci tak doufám že doktorka ví alespoň co dělá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
4.9.11 21:06

Taky mám Leidena, zjistili mi to po 1.MA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
4.9.11 21:14

no já teda nevím, uvážení je na tobě, ale já osobně obdivuju lékaře, který ti napíše clostík, a vezme si na triko že bez jakýchkoliv kontrol budeš ok. Žádala bych kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenninka
4.9.11 21:30

Ja si taky myslím, ze tě mela nejdřív prohlednout a s manzelem vas nekam poslat.A pokud ti predepsala klostík tak bych tam v půlce cyklu zašla at jukne jak probíha ovulace.

• Citovat
  • Upravit
157
5.9.11 08:03

No udělám to tak že hned jak to začnu brát tak tam teda zkusím zavolat.Ale myslím si že se tam stejně dřív jak za měsíc,měsíc a půl nedostanu :-( mám moc pacientek a krapet nestíhá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
5.9.11 08:08

jak myslíš, tady jde o tvé zdraví, ne o zdraví ostatních pacientek. to že má narváno je myslím její problém :nevim:

Mystaro píše:
No udělám to tak že hned jak to začnu brát tak tam teda zkusím zavolat.Ale myslím si že se tam stejně dřív jak za měsíc,měsíc a půl nedostanu :-( mám moc pacientek a krapet nestíhá :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
5.9.11 08:18

To asi jo pořád se to ve mě tluče.Mám či nemám.A jestli ne okamžitě hledám nového gynekologa a možná ještě líp rovnou půjdu do Car :-)
Pořád čtu a rozhoduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital