Utrogestan a padání vlasů

4
2.9.11 16:07

Utrogestan a padání vlasů

Ahoj, jsem tu úplně nová, ale Vaše příspěvky pročítám již dlouhou dobu. Nyní bych ale chtěla poradit, co dál. Jsem 10. den po KET a beru Utrogestan „spodem“ v dávce 2-2-2 . Krom jiných „normálních“ nežádoucích účinků, jako je bolest prsou a pobřišku, či malátnost, jsem si asi před dvěma dny všimla, že mi na hřebenu zůstalo nějak moc vlasů. Nevěnovala jsem tomu pozornost, ale dnes…kdykoliv hrábnu do kštice, mám plnou ruku vlasů :cry: . Chci se zeptat, jestli některá z Vás nemáte podobnou zkušenost, případně, jak jste to řešily. Díky. PS: volala jsem do CARu, ale bohužel je pátek odpoledne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4526
2.9.11 16:26

To bych spíš řekla, že tělo ti bere nějaké látky a proto ti padají ty vlasy.. Někomu padají a někdo je má naopak v těhotenství hustší a lepší.
Utrogestan to určo na svědomí nemá. Brala jsem ho a vpoho. Jen když se zapíjí, tak po něm bývá nevolno, proto je lepší ho užívat jak píšeš „spodem“ :)

Příspěvek upraven 02.09.11 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.9.11 16:29

to není z utroše, to je z hormonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.9.11 16:29

ahojky…já mám takovej dojem…že je to napsané i v nežádoucích účincích…že můžou padat vlasy. Kdyžtak si přečti letáček. Určitě to brzy ustane…a v pondělí si zavolej do CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.9.11 16:31
jizvíková píše:
to není z utroše, to je z hormonů

A utroš…je co?? hormon néé?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.9.11 16:37

V nežádoucích účincích to právě vůbec není. Navíc…Utrogestan neberu poprvé. Při mém prvním těhotenství jsem ho brala až do 12. týdne a po prvním IVF jsem ho „brala“ také a nikdy mi nic takového neudělal. Proto jsem opravdu zmatená. Asi mi nějak blbnou hormony, protože mám pocit, že jsem celá oteklá a přibrala jsem snad 5 kilo za těch 10 dnů. Nic jiného, než ten Utroš nemám, vysadila jsem i kafe… Zkrátka nevím, co se děje..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.9.11 16:46

omlouvám se…tet jsem se dívala a je to napsané u Clostíku.
Mě teda taky tet konkrétně padají hodně vlasy a jdu v pondělí na hormonální profil…jestli nemám málo estrogenu…to prej dělává.Tak se uvidí :-) Ale pěkně mě to štve…za chvíli na té hlavě nebudu mít nic.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí