Clostillbegyt a UTZ

Anonymní
19.10.22 09:46

Clostillbegyt a UTZ

Ahoj,

vím že diskuzí na téma clostillbegyt je zde hodně.

Abych tak nějak popsala svůj problém. Přestala jsem menstruovat po očkování na covid-19. Stanovena dg hyperandrogenní stav - vyšší hladina testosteronu. Na půl roku nasazena antikoncepce, po půl roce, při kontaktování své lékařky, s tím že se chceme začít snažit, mi byl nasazen clostillbegyt a utrogestan. Problém je ten, že si mě lékařka nezve na UTZ, clostillbegyt jsem teď užívala druhý měsíc, už jsem lékařku i sama kontaktovala že bych na UTZ chtěla, ale nevzala mě a pak už mi ani neodpověděla. Co byste v takovém případě dělaly? UTZ jsem chtěla hlavně i z důvodu, že jsem v minulosti měla 6×6×6 cm cystu a málem skončila na operaci.

Taky mám strach z vícečetného těhotenství, první měsíc kdy jsem měla negativní ovulační testy mi lékařka poslala na mobil recept s injekcí ovitrelle, ale to vše na slepo… Jsem z tohoto přístupu dost nešťastná…

Děkuji moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8664
19.10.22 10:13
@Anonymní píše:
Ahoj,

vím že diskuzí na téma clostillbegyt je zde hodně.

Abych tak nějak popsala svůj problém. Přestala jsem menstruovat po očkování na covid-19. Stanovena dg hyperandrogenní stav - vyšší hladina testosteronu. Na půl roku nasazena antikoncepce, po půl roce, při kontaktování své lékařky, s tím že se chceme začít snažit, mi byl nasazen clostillbegyt a utrogestan. Problém je ten, že si mě lékařka nezve na UTZ, clostillbegyt jsem teď užívala druhý měsíc, už jsem lékařku i sama kontaktovala že bych na UTZ chtěla, ale nevzala mě a pak už mi ani neodpověděla. Co byste v takovém případě dělaly? UTZ jsem chtěla hlavně i z důvodu, že jsem v minulosti měla 6×6×6 cm cystu a málem skončila na operaci.

Taky mám strach z vícečetného těhotenství, první měsíc kdy jsem měla negativní ovulační testy mi lékařka poslala na mobil recept s injekcí ovitrelle, ale to vše na slepo… Jsem z tohoto přístupu dost nešťastná…

Děkuji moc :kytka:

tady existuje jen jediné řešení a to je změna lékaře. Bez UTZ kontroly nic takového už znovu neber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68940
19.10.22 10:25

Změnila bych lékaře. Ten, který naslepo nasadí antiestrogeny bez následné kontroly, navíc s cystama v anamnéze, fakt není někdo, v jehož péči bych chtěla strávit následné těhotenství. Tvé úvahy jsou zcela správné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 10:29

Také bych nejraději lékaře změnila, ale uz nevím kudy kam, chci k někomu kdo se problémy opravdu zabývá… K této lékařce jsem přišla letos, předtím jsem byla u doktorky, ke které jsem vždy přišla že opět nemám menstruaci (po očkování), ta mi vždy udělala UTZ, pronesla že nějaká sliznice narostlá je a nasadila mi na pár dní norethisteron a nebo mi píchla vyvolávačku a konec… Nevzala mi krev a nic… Takže mi po pár měsících došla trpělivost a šla jsem jinam, a teď zase tohle… Opravdu už nevím kam mám jít :( …

• Citovat
  • Upravit
21311
19.10.22 10:43

A odkud jsi? Projed si reference lékařů v okolí a přestup jinam. Bez uz bych clostik dále nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 10:45
@Tichošlápek píše:
A odkud jsi? Projed si reference lékařů v okolí a přestup jinam. Bez uz bych clostik dále nebrala

Jsem od Olomouce.

• Citovat
  • Upravit
21311
19.10.22 10:47
@Anonymní píše:
Jsem od Olomouce.

Tak to bohužel neporadím, třeba tu někdo bude vědět. Ale změnu bych určitě provedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.22 10:51
@Tichošlápek píše:
Tak to bohužel neporadím, třeba tu někdo bude vědět. Ale změnu bych určitě provedla

Už se po něčem jiném poohlížím na internetu… Teď teda čekám jestli dorazí menstruace a pokud ano, zkusím to jinde… Brala jsem teď clostil druhý měsíc, první měsíc jsem dostala ovitrelle a teď druhý jsem čekala zda ovulace dorazí alespoň později, pozitivní ovulační test byl 10.10., tedy 17 den cyklu, takže ovulace mohla být tak 18-19 den cyklu, BT neměřím tak přesně nevím. Určitě na miminko nespěchám jen bych ráda důsledného lékaře a taky jistotu že mi tělo po těch všech problémech funguje…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex