Bolestivá prsa měsíc v kuse

Anonymní
17.10.22 17:33

Bolestivá prsa měsíc v kuse

Ahoj :)
Obracím se na Vás s dotazem jestli jste to třeba některá neměla tak jako já. 8.9. jsem byla na gynde. Byla to běžná prevence a protože se snažíme o miminko tak jsme chtěli vedět že je vše v pořádku. MA mi skončila 6.9. Měla jsem ji dlouhodobě pravidelnou přesně na den.. po té prevenci u paní doktorky mě 10. v sobotu začaly bolet šíleně prsa, myslela jsem si že je to třeba nějaké příznak těhotenství nebo tak něco :) no a tak trošku jsem to moc žrala takže jsem si dělala testy byla jsem samozřejmě zklamaná protože to bylo negativní. Řekla jsem si teda že to nebudu řešit, že až miminko přijde tak to přijde..MS přišla o pět dní dřív než měla a bylo to spíš první dva dny špinění. myslíte že je možné po návštěvě u gynekoložky mít rozhozené hormony nebo čím by ty prsa mohly být? a taky to rozházená menstruace :) nějak mi to nejde do hlavy, tak jen jestli některá z vás třeba nemá podobnou zkušenost? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
633
17.10.22 19:08

Nevysadila jsi v nedávné době antikoncepci? Já to tak měla, po vysazení bolestivá a citlivá prsa prakticky celý cyklus, několik měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.10.22 19:59

Antikoncepci neberu, ani jsem nikdy nebrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.10.22 20:34

Ahoj, mě se stalo něco podobného… Bolela mě prsa mesic v kuse i manzel říkal, že jsou nějaka větší, udelala jsem si test a negativní… Proběhla ms a prsa porad bolela a další ms už nedorazila… :andel:
Nehledala bych v tom úplně vedu, ženské tělo není stroj a hormony občas trošku blbnou :) každopádně držím palečky, ať se vám zadari, jo a antikoncepci jsem nebrala už hodně let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.10.22 23:39

@Alcounek Moc děkujeme :hug: miminko chceme, ale říkali jsme že tomu necháme volný průběh, uvidíme..každopádně napíšu kdyby náhodou nedorazila, ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí