Budu mít OHSS

Anonymní
17.10.22 11:02

budu mít OHSS

Ahojte,
na 99%budu mít OHSS, mám vysoké AMH, čeká mě IVF, OHSS budu mít za svůj život už podruhé, bylo to hrozné! byla jsem týden v nemocnici na kapačkách, nemohla jsem dýchat, břicho jak balón :,( dneska jsem byla na kontrole, jsem 7 den stimulace a mám tam 25 foliků, velikosti 1,5 cm a mnoho drobných, v CAR mi řekli, že mi vajíčka odeberou a zamrazí a vložení udělají až se mi vaječníky zmenší, ovšem posledně to trvalo víc jak 3 měsíce! :,( :,( :,( sedím v autě a brečím, nechci to zažít znova :,( navíc si nemyslím že mražené jsou prostě kvalitní, nejkvalitnější jsou čerstvé, ať si každý říká co chce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.10.22 11:14

Hodně pij, klidně 3-4l za den a pij protifar bilkovinu…já měla 40 folikuku, nízké dávky injekce a stejně hromadu…tím pitim a bilkovinou se tomu předešlo a rozehnalo… naštěstí jsem měla jen lehky ohhs, který jsem doma rozehnala… fakt hodně pij…
A není pravda že čerstvý et je lepší…mě nikdy čerstvé ET nevyšly…až KET
Anonym - údaje o zdraví

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.22 11:16
@Anonymní píše:
Ahojte,
na 99%budu mít OHSS, mám vysoké AMH, čeká mě IVF, OHSS budu mít za svůj život už podruhé, bylo to hrozné! byla jsem týden v nemocnici na kapačkách, nemohla jsem dýchat, břicho jak balón :,( dneska jsem byla na kontrole, jsem 7 den stimulace a mám tam 25 foliků, velikosti 1,5 cm a mnoho drobných, v CAR mi řekli, že mi vajíčka odeberou a zamrazí a vložení udělají až se mi vaječníky zmenší, ovšem posledně to trvalo víc jak 3 měsíce! :,( :,( :,( sedím v autě a brečím, nechci to zažít znova :,( navíc si nemyslím že mražené jsou prostě kvalitní, nejkvalitnější jsou čerstvé, ať si každý říká co chce.

Nestresuj zbytečně a věř lékařům… nemůžou ti dát čerstvé embryo pokud bys měla silný ohhs…ani ho mít nemusíš, hodně pij… doktoři vědí co dělají…tim vložením se to pak může ještě zhoršit a pak jde fakt o život

• Citovat
  • Upravit
3010
17.10.22 11:19

Tak nevím s tím ET a KET. Nám ET nevyšel až z KETu jsem v 24tt. A lepší když se dá tělo do pořádku, než se hrnout do čerstvého ET a pak si něco vyčítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.22 11:22

Hele, neplakej dopředu
Já měla odebraných 29 a mírný OHSS
Jela jsem si nakonec pro jedno čerstvé embryo a vyšlo to.
Hodně pij, fakt hodně a držím palce

• Citovat
  • Upravit
8664
17.10.22 11:54
@Anonymní píše:
Ahojte,
na 99%budu mít OHSS, mám vysoké AMH, čeká mě IVF, OHSS budu mít za svůj život už podruhé, bylo to hrozné! byla jsem týden v nemocnici na kapačkách, nemohla jsem dýchat, břicho jak balón :,( dneska jsem byla na kontrole, jsem 7 den stimulace a mám tam 25 foliků, velikosti 1,5 cm a mnoho drobných, v CAR mi řekli, že mi vajíčka odeberou a zamrazí a vložení udělají až se mi vaječníky zmenší, ovšem posledně to trvalo víc jak 3 měsíce! :,( :,( :,( sedím v autě a brečím, nechci to zažít znova :,( navíc si nemyslím že mražené jsou prostě kvalitní, nejkvalitnější jsou čerstvé, ať si každý říká co chce.

zbytečná panika dopředu. Pokud by ti hrozil OHSS, dají ti Decapeptyl ne Ovitrelle k závěrečnému zrání vajíček. Měla jsem něco podobného, okolo 20 vajec a nakonec jsem vůbec žádný OHSS neměla. To, že to poprvé tak dopadlo, neznamená, že to tak bude i podruhé. A hlavně, je opravdu lepší, aby se dalo tělo dohromady. K čemu ti pak bude, že ti udělají ET, když nebudeš fyzicky OK a pak se to neudrží? Přečti si studie o ET a KET, ty výsledky jsou opravdu velmi velmi srovnatelné. Není pravda, že je jedno horší nebo lepší… A v neposlední řadě, pokud jsi tak vystresovaná po jedné kontrole, kdy ještě není nic jasného, tak si třeba domluv prychoterapeutické konzultace, aby sis to v sobě trochu srovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.22 13:38

Psala jsem to rozrušená, téměř hned co jsem vyšla z ordinace a čekala v čekárně na anesteziologii, teď už je mi lépe, v hlavě jsem si to urovnala, předtím jsem byla trochu v šoku, bála jsem se, protože vím jaký to je… tak mě to mrzelo, to je zvláštní že vám některým vyšel spíš KET než ET. četla jsem si o ET i o KET, s tím že ET je lepší, je můj osobní pocit, celkově prostě to čerstvé ve mě budí lepší dojem, než to rozmrazené… děkuji že jste mě uklidnili, ve čtvrtek jdu na další kontrolu, koupím si ty drinky a pokusím se už pomalu začít zavodňovat, nebo mám víc pít až po OPU?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.22 13:50

Mám v papíru napsáno tohle, vůbec nevím co znamená ukončit agonistou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11710
17.10.22 14:31
@Anonymní píše:
Mám v papíru napsáno tohle, vůbec nevím co znamená ukončit agonistou :nevim:

Nějaký druh léku.
A zbytek jsem našla třeba tady:
 https://www.next-fertilityprague.cz/freeze-all

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.22 14:48

Tak to freeze all vypadá nadějně, slibně, začínám se trochu uklidňovat, jen jsem nikde nenašla, zda ty proteiny(bílkoviny) mám začít pít už teď, plus navýšit celkově tekutiny, nebo až po tom odběru.

• Citovat
  • Upravit
277
17.10.23 17:33

Ahojte, je tu niekto s kym by som o OHSS mohla pokecat? :,( tiez mi bolo dnes povedane ze ho mozem ocakavat som z toho nestastna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí