Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, maminky.. Teď někdy bych měla mít MS, mám to nepravidelné, tak jsem si udělala test jelikož se s přítelem už půl roku snažíme.. Zelený test pepino, čárka se začala rýsovat tak po minutě, test dělán ráno, druhý test prováděn odpoledne z lékárny dr max, tak bych chtěla znát váš názor, jestli to vypadá nadějně
Jo, vypadá to na těhotnstvi. Udelej si jeste za dva dny pro potvrzení a pak za dva, tri tydny k doktorovi ![]()
Zitr ráno si udělám ještě ten druhý od dr Maxe (modrý) a uvidím, snad to tentokrát vyjde, ale dneska mě začalo pobolívat v podbřišku takže myslím, že spíše přijde MS ☹️️
@Villanelle tak jsem si teď dělala, spodní je dnešní, čárka je silnější, ale přesto slabá, chvilkové návaly křečí mám furt, takže stále čekám jestli mrcha přijde 🥺
@Majales156 dr.max je známí tím, že má méně barviva. Držím palce, aby se ms nerozjela ![]()
Koupila jsem si Digital clearblue, myslíte, že by už mohl ukázat výsledek?
@Majales156 Myslím, že ano.
Mě těhotenství potvrdil a to můj duch na testu byl sotva vidět a dál mě nebavilo duchy lovit.
Hodně štěstí.
Tak to vypadá nadějně 🤩 snad se prcek udrží :smiling_face_with3_hearts:
@Majales156 píše:
@Villanelle tak jsem si teď dělala, spodní je dnešní, čárka je silnější, ale přesto slabá, chvilkové návaly křečí mám furt, takže stále čekám jestli mrcha přijde 🥺
Já jsem při obou těhotenstvích ze začátku měla příznaky, jako by přicházela MS ![]()
Ahoj tě potřebuji poradit jsem poprvé v takové situaci 7.11 jsem dostala menstruaci a udělala jsem si tehotensky tes a Visla mi tam slabá čárka a 12. 11 jsem si zase udělala tes a zase slabá čárka mužů být těhotná??
![]()
Ten červený test je ze 7.11
A zelený je 12.11