Stimulace na ivf je mi zle

Anonymní
16.10.22 08:38

stimulace na ivf je mi zle

Dobré ráno holky,
omluvte anonym, ale já se za to IVF prostě stydím. Stimulaci před OPU procházím za svůj život už po třetí, první bylo darování a následným skončením OHSS v nemocnici, druhá stimulace byla kvůli dítěti, máme 3 leté dítě a teď mám třetí stimulaci kvůli druhému dítěti, z minula mi nic na KET nezbylo, tak musím znova, minule jsem měla Gonal a vůbec si nepamatuji, že by mi něco bylo, teď mám pergoveris a hrůza je mi zle, bolí mě podbřišek a dost, jsem jak dyňa nafouklá, nemám chuť k jidlu… dnes jsem 7 den stimulace, zítra jdu na kontrolu a asi si postěžuji, bylo vám taky zle?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
16.10.22 08:50

Já si brala gonal, právě kvůli minimu vedlejších účinků. Vím, že holkám, co měly jiný hormony, taky bývalo dost zle.

• Citovat
  • Upravit
11196
16.10.22 09:07

Já jsem taky stimulovala Pergoverisem, asi jsem měla štěstí, zle mi nebylo. Byla jsem akorát taková unavenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.22 09:28

Jako nechápu proč mi nedali zase gonal jako posledně, všechno na něm šlo dobře a dali mi něco jiného, stejně to teď už budu muset vydržet, doufám že mě čeká už jen 2 max 3 dny stimulace

• Citovat
  • Upravit
8451
16.10.22 09:59

Já jsem druhou stimulaci snášela taky hůř. Dokonce jsem před odběrem omdlela, což se nikdy jindy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
16.10.22 10:53
@Anonymní píše:
Jako nechápu proč mi nedali zase gonal jako posledně, všechno na něm šlo dobře a dali mi něco jiného, stejně to teď už budu muset vydržet, doufám že mě čeká už jen 2 max 3 dny stimulace

A chodíš do stejného centra? Hlavně, aby to všechno mělo ten výsledek v podobě zdravého dítěte :kytka: A už máš stimulaci skoro za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.22 10:55

@citlivaduse jj chodím do stejného centra, nešla bych jinam, chodím normálně do fakultky v Olomouci, projela jsem dřív všechny možný soukromé kliniky i ve vyhlášeném Zlíně a tam ani ťuk… navíc člověk zbytečně platí i to co nemusí

• Citovat
  • Upravit
10928
16.10.22 12:56
@Anonymní píše:

A kolik je ti let? Pergoveris se dava, aby vajicka lip dozraly. A vetsinou se dava starsim.

Ja mela taky Gonal, ale s Pergoverisem jsem mela lepsi vysledky, bylo vic dozralejch vajicek. Vek teda byl pod 30, jen vim, ze mi to s tim vekem rikala lekarka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.22 15:08

@DandátkoP poprvé jsem měla gonal a bylo mi 33 a teď mám 36 let, tak uvidím, v pátek jsem byla na utz a viděl cca 8 foliků velikosti 0,8 cm

• Citovat
  • Upravit
10928
16.10.22 16:56
@Anonymní píše:
@DandátkoP poprvé jsem měla gonal a bylo mi 33 a teď mám 36 let, tak uvidím, v pátek jsem byla na utz a viděl cca 8 foliků velikosti 0,8 cm

Joooo tak kdyby bylo 8 hezkych vajicek, tak by to byl hezkej vysledek. Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.22 13:10

Zítra jdu na OPU, musím říct, že takto jak mi je, mi ještě při stimulaci nebylo, opravdu jsem to skoro proležela, nafouklé břicho mám už teď a to bůh ví co mě čeká zítra za hrůzu, mám šílený průjem a už jsem i zvracela :roll: přemýšlím jestli mám zavolat do CAR dokud tam ještě jsou, nebo to říct zítra před OPU :think: nemám chuť ani na jídlo ani na pití, na nic, mám chuť vlézt někam do díry a tam chcipnout :roll:

• Citovat
  • Upravit
10928
21.10.22 14:58
@Anonymní píše:
Zítra jdu na OPU, musím říct, že takto jak mi je, mi ještě při stimulaci nebylo, opravdu jsem to skoro proležela, nafouklé břicho mám už teď a to bůh ví co mě čeká zítra za hrůzu, mám šílený průjem a už jsem i zvracela :roll: přemýšlím jestli mám zavolat do CAR dokud tam ještě jsou, nebo to říct zítra před OPU :think: nemám chuť ani na jídlo ani na pití, na nic, mám chuť vlézt někam do díry a tam chcipnout :roll:

Tyjooo, to jsem nezazila teda. Nafoukla jsem byla, obcas mi bylo divne, ale takhle mi nebylo. Asi bych se taky v caru zeptala. Kazdopadne vydrz! Zitra bude lip az je vyndaj! Napis pak, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 11:14

Tak hlásím že žiju, vajíček jsem měla 32 :roll: takže slušná nálož, každopádně mám léky od bolesti, jinak se cítím fajn, důležité je ať se mi to OHSS nerozjede v plné palbě, to že budu nafouklá a bude mě bolet břicho přežiju. všechno půjde zamrazit, takže až se dám do kupy, půjdu na KET.

• Citovat
  • Upravit
10928
22.10.22 11:27
@Anonymní píše:
Tak hlásím že žiju, vajíček jsem měla 32 :roll: takže slušná nálož, každopádně mám léky od bolesti, jinak se cítím fajn, důležité je ať se mi to OHSS nerozjede v plné palbě, to že budu nafouklá a bude mě bolet břicho přežiju. všechno půjde zamrazit, takže až se dám do kupy, půjdu na KET.

No tak uz je jasny, proc ti bylo tak zle. 32 vajec je masakr. :lol: tak odpocivej a hodne pij. Zkus si sehnat Protifar a pít. Pomuze to s tim OHSS. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 13:59

Ten protifar mám, dala jsem si ho do jogurtu, ale jen jednu odměrku, buď jsem slepá, nebo mimo po narkoze ale nikde jsem na pixle nenašla kolik toho denně můžu sníst :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex