Vždy se dostavi MS

Anonymní
16.10.22 12:40

Vždy se dostavi MS

Ahoj, už nějakou dobu se s manželem snažíme o miminko. Ale nějak se nedaří. A už začínám přemýšlet, že už se asi ani nepodaří. Vždy se ta potvora dostaví. Na začátku roku jsem mela cca 10 dni zpoždění, krásné dve čárky na každém testu a nakonec dorazila. Dlouho potom jsem mela dále pozitivni testy, než se úplně vyloučilo HCG.Pred začátkem léta se to stali opět, par dni zpoždění, testy pozitivní a zase to skončilo, tak jako v tom prvním a teď naposled. Čili během 3/4 jsem měla 3× biochemicke těhotenství, nebo jak to nazvat. Už si pomalu rikam, ze nema smysl už zkoušet. Prožil si někdo něco podobného? Q fim to může být zapříčineno? Jinak uz jedno dítě mám se současným manželem, ale to už 8 let.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
16.10.22 12:59

A konzultovala jsi to s gynekologem? Kolik je ti let? Snazite se jen od ledna? To prece jeste neni zadna doba.

Kazdopadne, tohle musis resit jinde nez tady, na gynde ti muze napsat treba progesteron. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12591
16.10.22 13:13

To je zvláštní, nechala bych se už vyšetřit. Alespoň nějaký hormonální profil nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
16.10.22 13:17

My se snazili s pritelem rok a půl. Uz jsme byli objednani na kliniku a meli jit na IUI. Myslela jsem ze ty dve vytoužené čárky na testu uz nikdy neuvidim. Ja z toho byla tak vystresovana, že mi bylo i zle furt od žaludku. Na IUI jsem se na posledni chvili vykaslala a rekli jsme ze to necháme jeste osudu. Doktor mi nasadil Citelec 10, na celkové uklidnění (byla jsem fakt hodne vystresovana). No a za měsíc, krásná druha čárka na těhotenském teste. Ted tu mam krasneho 3 měsíčního chlapečka :-)
Tím vás chci jen trochu povzbudit. Ja si taky myslela, že už to nikdy nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
16.10.22 15:22

Ahoj, já měla biochemické těhotenství Xkrát a určitě ještě víckrát, ale to jsem se ani netestovala. Na důvod se nepřišlo. Normálně se to děje, žena se o tom třeba ani nedozví. Jak dlouho se snažíte? Je dobrý, že vůbec otěhotnět dokážeš, to je první krok. To znamená, že se vám tvoří vajíčka i spermie. Ale je třeba řešit, proč se to pak neuchytí. Další postup ti řekne gynekolog nebo CAR, určitě bych aspoň k jednomu z nich zašla na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
16.10.22 19:02

Ja doporucuju vyšetření v caru a hlavně vyšetření reprodukční imunity. Můžou za tim byt vysoké/vyšší hodnoty nk buněk. Tělo může „likvidovat“ oplodnene vajíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí