Co baví vaše puberťáky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
17.8.22 17:58

Jo zrmzlina. Tam mi tam chybí. Tuny různé zmrzliny moji puberťáci milují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.8.22 19:10
@Hojuza píše:
@Ou jo to občas dělám, s dcerou na nákupy, se synem moc nic, zapremyslim nad tím. Asi na mě fakt padl nějaký splín, že už za mnou nechodí, ale máš asi pravdu, že je mám nechat být.

Jako vono je to pro rodiče těžký, smířit se s tím, že prostě ta role, které vyplńovala poslední roky najednou oslabuje. Na nejrůznější pocity máš plné právo. Jen se v nich člověk nesmí utopit, no.

Furt tě potřebujou, jen jinak a víc v pozadí, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42476
17.8.22 19:24

Všechny moje děti se v pubertě „oddělovaly“, aby se v plnoletosti mohly zase nalepit… Klid, užívej si času, který tím vznikl. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
17.8.22 19:27
@Betty MacDonald píše:
Všechny moje děti se v pubertě „oddělovaly“, aby se v plnoletosti mohly zase nalepit… Klid, užívej si času, který tím vznikl. :hug:

Díky, asi si na tu roli potřebuji zvyknout. Vztah máme hezký, tak snad to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
17.8.22 19:30

Díky všem za inspiraci, něco neznám nebo mě nenapadlo a vyzkoušíme. Nicméně asi si hlavně potrebuji srovnat, že už spolu tolik času netravime a přesto je to v pořádku a pořád jsou to moje děti :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.8.22 20:55

A máme v rodině kluka. Toho baví od nějakých 8-9r., že se vrtá v kolech, babetách, pionýrech. Nevím, jak k tomu došel. Doma mu to nikdo nezakazoval. On si vždycky našetřil kapesné a co dostal k narozkám atd. Pak koupil nějakou hrůzu na Bazoši. Celé to přeoperoval, opravil. A pomocí rodičů se to prodalo. Něco si tím vydělal a začal znovu. Teď má 16r. Má úplně čerstvé papíry na motorku. Kterou si taky koupil za našetřené, opravil, poskládal. Šel se něčím takovým i učit. Takže jeho koníček. Ho nejspíš bude i živit. Jestli mu vydrží, jak se snaží a maká. Tak má dobře našlápnuto. Takže ten se baví celou pubertu opravováním kol, motorek, babet atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
23.8.22 17:01

Mám dceru, bude ji 15.
Naše společné aktivity se smrskly na nějaký společný shopping a dovolené mimo domov (a mimo dosahu nějaké wifi ) :lol:.
Ale zase na těch dovolených je to takové naplno :D - společenské hry, chození po horách, hradech, muzejích (sbírá turistické vizitky) a dokonce jsme byly společně jenom my 2 po 4 letech v kině!
Je pravda, že tím pádem mám více volného času na sebe s svoje záliby, které jsem když byla malá upozadila. A myslím, že tak je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí