Co brát před těhotenstvím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
hdt
54
5.3.25 14:36

Co brat pred tehotenstvim?

Dobrý den,

s manželem plánujeme mimo. Nemohu se rozhodnout který z těchto přípravku používat. Prosím o radu. :kytka: :kytka: :kytka:

Dr. Max Pregnafolin I
Verra Komplex Plodnost & Těhotenství
Femibion 1 Plánování a první týdny těhotenství

Předem děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
903
5.3.25 14:41

Za mě určitě ne femibion to bylo šílené 🤢

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
5.3.25 14:55

Nebrala bych nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.3.25 14:56

Pokud chcete komplexní řešení včetně DHA tak Dr. Max Pregnafolin I. Pokud řešíte ovulaci / plodnost → Verra Komplex.
Pokud chcete hlavně kvalitní folát a jód a nevadí vám doplnit DHA zvlášť(neobsahuje) → Femibion 1.
Ale přijde mi to lehce zbytečné. Ale napsala jsem shrnutí skrz to, co daný doplněk obsahuje. V dnešní době, kdy je na vše doplněk stravy je těžké občas pochopit, že to jsou jen marketingové tahy a člověku stačí vyvážené stravování. :palec:

Příspěvek upraven 05.03.25 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
5.3.25 14:58

Nepotřebuješ nic, stačí ti normální pestrá strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35492
5.3.25 15:38

Stačí listovka a pestrá strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16165
5.3.25 15:45

Já nebrala nic. Ani v těhotenství :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
5.3.25 16:19

@hdt Vykašli se na tyhle marketingové blbiny, to je zbytečné utrácení peněž. Kup si obyčejnou kyselinu listovou, to je jediné, co potřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
5.3.25 16:25
@paja120 píše: Více

Nepotřebuje ani to, i to je jen marketingový tah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
5.3.25 18:32

Tak to je dobré, ty chceš brát nějaké vitamíny a ostatní tě od toho spíše odrazují? Já už tady asi některé věci vážně nepochopím. Navíc odpovědi úplně mimo tvůj dotaz.
Podívej, určitě dobrý a cenově dostupný je ten Pregnafolin. Jinak je opravdu nejdůležitější ta kyselina listová /folát. Pokud si správně pamatuji má to být 800 té KL, většinou v těch komplexech bývá toto množství za den. Pokud bys třeba měla samostatné tbl.KL, já jsem měla a brala jsem 2× za den, 2 po 400. Takže záleží, co ti bude vyhovovat ;-)

• Citovat
  • Upravit
16165
5.3.25 20:06

@Mandarinka104 A proč je potřeba něco nutně brát? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
5.3.25 20:37
@Dahlia0409 píše: Více

Přesně tak. Proč? Fakt chci vidět studii, která by prokázala, že je nějaká souvislost mezi výskytem vývojových vad a braním vitamínů. Jenže ona žádná není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16165
5.3.25 20:46
@Janli píše: Více

Přesně tak. Ano, doporučuje se to dost často. Ale doporučení není nutnost a povinnost, že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
5.3.25 21:50

@Dahlia0409
Tak to si snad delas srandu? A proc je potreba zenu, ktera plánuje těhotenství, odrazovat od toho, aby brala vitamíny??? :D
Tomu jako říkáš dobra rada jo??? Wooow, počkej, vezmu si tužku a papír, abych si to mohla zapsat :lol: To, že tys nic nebrala bylo tvoje rozhodnutí a tvuj problém. Ale ostatní treba neco brát chtějí a zase je to jejich rozhodnutí. Navíc lékaři, snad vsichni lekari, opravdu doporučují KL, tj uplne normální :)

• Citovat
  • Upravit
2277
5.3.25 21:51

Nic bych nutne nebrala. pokud se normálně stravujes a jsi jinak zdrava, tak mas vse v potrave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí