Co budete vařit a péct o víkendu?

39
11.9.15 10:26

Co budete vařit a péct o víkendu?

Ahoj,
jsem totálně bez nápadu co uvařit a upéct o víkendu. Tak jsem si přišla pro inspiraci sem. Tak budu ráda když napíšete co budete vařit a péct vy :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
11.9.15 10:29

Já ani nevím co vařit dneska k obědu, natož víkend :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
11.9.15 10:29

Segedín nebo Vepřo knedlo zelo a Bebe buchtu :*

• Citovat
  • Upravit
19198
11.9.15 10:30

My budeme mít zítra plněný bramboráky :palec: :palec: Už ted se těším :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
11.9.15 10:35

Asi kureci prsa na paprice s ryzi a bananove muffiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.15 10:37

@pikola
Já právě taky nevím..nápady na nule..Přes týden je dítě ve škole tak jí tam. Ale ted jsem se hecla, že o víkendu něco dobrého uvařím a upeču :mrgreen:

@Kikuška90
Hmmm plněný bramboráky bych si dala taky, ale dcerka by mi to nejedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.9.15 10:41

Dneska mi zůstalo nepředvídaně dítě doma tak jsem rozmrazila omáčku na těstoviny a v sobotu znojemskou s rýží a jablečný štrůdl, na neděli by se mi šiknul nějaký nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
11.9.15 10:45

Koupila jsem dnes bůček a budou s toho o víkendu šunkafleky, péct se chystám metýnku se švestkama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
11.9.15 10:45

Budu doufat, že se vtírneme ke tchánovcům na oběd. :mrgreen: Vůbec se mi totiž nechce vařit. :lol: :lol: :lol: Ba ne, potřebuju zdělat dýni a květák, takže bude dýňová polévka (možná ještě dneska k večeři) a květáková, pak to vidím na znojemské řízky a něco nenáročného (špagety, rizoto…)
A péct nic nemůžu, nehřeje mi trouba. Takže když budou doma hodní, dostanou možná puding. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
11.9.15 10:47

Co cheseecake nebo perník s čokoládou a kokosem? :) Obojí je hned, akorát cheesecake musí přes noc tuhnout :)
Včera jsem dělala brownies, takže o víkendu asi nic péct už nebudu. Starší dítě na sladký moc není, jí jedině palačinky, medový perník a lívance. A my s manželem aspoň nebudeme tlustý :-D
Dneska dělám lososa se salátem a bramborovo-mrkvovým pyré. Zítra mám v plánu boloňský špagety a v neděli panenku s fazolkami a opečeným bramborem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.9.15 10:50

@mamartina metýnku jsem si vygooglila a zkusím příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.15 11:08

@vikki.v
Ten cheseecake mě láká dlouho, nějaký vyzkoušený-oblíbený receptík by nebyl? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
11.9.15 11:09

Děláte některá ten guláš do trouby, případně jak?? A hlavně jestli chutná rodině? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.9.15 11:13

Nic. Pujdem do restaurace. Jeden den mozna jatra s ryzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
11.9.15 11:15

V sobotu upecu kralika, udelam houbovou omacku a knedlik (mnam mnam :P ) a mrkvovou buchtu :) v nedeli jsme pozvani od tchanu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí