Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
jsem totálně bez nápadu co uvařit a upéct o víkendu. Tak jsem si přišla pro inspiraci sem. Tak budu ráda když napíšete co budete vařit a péct vy
![]()
@pikola
Já právě taky nevím..nápady na nule..Přes týden je dítě ve škole tak jí tam. Ale ted jsem se hecla, že o víkendu něco dobrého uvařím a upeču ![]()
@Kikuška90
Hmmm plněný bramboráky bych si dala taky, ale dcerka by mi to nejedla.
Dneska mi zůstalo nepředvídaně dítě doma tak jsem rozmrazila omáčku na těstoviny a v sobotu znojemskou s rýží a jablečný štrůdl, na neděli by se mi šiknul nějaký nápad ![]()
Koupila jsem dnes bůček a budou s toho o víkendu šunkafleky, péct se chystám metýnku se švestkama ![]()
Budu doufat, že se vtírneme ke tchánovcům na oběd.
Vůbec se mi totiž nechce vařit.
Ba ne, potřebuju zdělat dýni a květák, takže bude dýňová polévka (možná ještě dneska k večeři) a květáková, pak to vidím na znojemské řízky a něco nenáročného (špagety, rizoto…)
A péct nic nemůžu, nehřeje mi trouba. Takže když budou doma hodní, dostanou možná puding. ![]()
Co cheseecake nebo perník s čokoládou a kokosem?
Obojí je hned, akorát cheesecake musí přes noc tuhnout ![]()
Včera jsem dělala brownies, takže o víkendu asi nic péct už nebudu. Starší dítě na sladký moc není, jí jedině palačinky, medový perník a lívance. A my s manželem aspoň nebudeme tlustý ![]()
Dneska dělám lososa se salátem a bramborovo-mrkvovým pyré. Zítra mám v plánu boloňský špagety a v neděli panenku s fazolkami a opečeným bramborem.
@vikki.v
Ten cheseecake mě láká dlouho, nějaký vyzkoušený-oblíbený receptík by nebyl? ![]()
Děláte některá ten guláš do trouby, případně jak?? A hlavně jestli chutná rodině?
![]()
V sobotu upecu kralika, udelam houbovou omacku a knedlik (mnam mnam
) a mrkvovou buchtu
v nedeli jsme pozvani od tchanu ![]()