Co by mi mohlo být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
833
28.12.14 23:27

Ahoj, já mám to samé! nic to není, opravdu jen nějaká viroza! V krku mě taky pálí a bolí ráno- to je proto, že se všechny ty hleny, jak z kašle, tak z rýmy drží v krku- nemají kam ztéct, je to hnus, ale je to tak! Jinak není divu, vždyť bylo pořád teplo- to se breberky šíří rády a do toho ten vítr a teď mráz… Ale když se ti to nezlepší, tak musíš k doktorovi… Já třeba rozhodně nemám čas na ležení, musím makat a do toho hodiny běhat se psem po polích- to si vždy přijdu jak na Sibiři :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
28.12.14 23:27

Jooo deti, to jsou taky male bakterie… :mrgreen:

Uvidis, ze za par dni bude dobre, caj, citron, med, odpocivat, a pit tekutiny a bude fajn :palec:

• Citovat
  • Upravit
3165
29.12.14 04:35
@smudlik.esta píše:
Co je na tom intimního???

A co je ti do toho? Potřebuješ nutně vědět nick nemocné uživatelky?? 8o :roll: Třeba nechce před mužem fňukat, tak přišla tady a zeptat se. Můj chlap občas zadá klíčová slova problému a odkáže ho to na emimino, takže taky by mi nebylo příjemné, kdyby nutně musel vidět i mé dotazy o mém zdravotním stavu - pokud to není vyloženě akutní.
Uvědom si, jsi na internetové diskuzi. Po zveřejnění nicku nepředpokládám, že tě to osvítí a najednou budeš schopná přijatelnější reakce. Ve výsledku - jaký je pro tebe rozdíl v tom, když zakladatelka založila anonymní dotaz na místo neanonymního? Reagovala bys snad jinak? Nebo jsi měla potřebu si jen tak rypnout, aby ses zavděčila zdejším rýpalkám, které toto dělají pravidelně? Myslím, že ti může být skutečnost anonymity či odkrytého nicku u řiti. Stejně tak nevyčteš o koho se jedná… :zed: V podstatě ty sama, nádhero, porušuješ pravidla emimina a to je odpovídání MIMO TÉMA! :lol:
(nejsem zakladatelka, ale už mě takové fifinky serinkají, které pořád prskají na anonym… jako by snad věděly z nicku víc :mrgreen: prostě drbny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
29.12.14 07:32

@Maculinka Prosimte a Tvuj muz vi Tvuj nick atd.ze by Te dle toho nasel?! Nevidim v tom sice nic tak tajneho, ale ze bych mu vykladala takove detaily jakej mam nick na emiminu, to zase jako ne e :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
29.12.14 08:16

Viroza, kterou já běžně přecházím :mrgreen: jojo já vím, maminka mi pořád říká, že na to dojedu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
29.12.14 08:29

Mam to same :? Zkus co nejvic lezet, pij caj, snad nas to brzy prejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
29.12.14 08:32
@Anonymní píše:
@majki.r Jenze ja nejsem zvykla se povalovat uz je to na me dlouhy a jsem z toho nerv

Tak si zvykni. ;)

Jinak máš úplně normální zánět horních cest dýchacích, patrně virového původu, tj. virózu. Bude zřejmě trochu chycena i Eustachova trubice (indikuje to loupání v tom uchu - opět běžná záležitost u viróz tohoto typu). Jsi šťastný člověk, že takovou věc řešíš poprvé v životě… Pokud by se ale kašel zhoršoval či přidaly teploty, je třeba k lékaři, zda-li se nejedná o bakteriální zánět, ten se může rychle zkomplikovat v něco vážnějšího (zánět průdušek, plic,…) Každopádně v místnosti, kde spíš je třeba, aby bylo spíše chladněji a vlhčeji. Vezmi si paralen a posilni se vitamínem C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
29.12.14 10:45

@Tinkka Samozřejmě, že ví. Používáme stejný PC, občas se neodhlásím. :nevim: On si něco vyhledá na google, klikne na odkaz od emimina a je automaticky přitom přihlášen na mě. Takže ano, ví můj nick. ;) Navíc na tomto zrovna v dlouholetém partnerství neshledávám nic sci-fi, že ho zná. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
29.12.14 10:49

@Maculinka Tak to jo, sci fi určitě ne, to jsem nepsala. Mě by to taky nevadilo, ale nepovažuji to za nutné. Každej máme PC svůj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
29.12.14 10:50

@Tinkka To my nemáme na výběr, máme jen jeden PC :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
29.12.14 11:00

@Maculinka tak hlavně, že je nějakej, to je důležitý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
29.12.14 11:16

Já mám naprosto to samé už od 20.12. a taky se mě to už zdá dlouhé :? Ale tady bych to asi neřešila, je to prostě nějaká viroza. Ty to máš poprvé v životě, že máš potřebu se tady s tím svěřovat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
29.12.14 12:42
@krtek7489 píše:
Já mám naprosto to samé už od 20.12. a taky se mě to už zdá dlouhé :? Ale tady bych to asi neřešila, je to prostě nějaká viroza. Ty to máš poprvé v životě, že máš potřebu se tady s tím svěřovat? :think:

Taky jsem si to pomyslela, virozu snad znamé všichni dobře, že jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
29.12.14 14:39

@Tinkka jo? Prvni virozu sem mela az ve 22, mam silnou imunitu a ani rymu jsem nemivala, kasel nic… ted ve 27 jsem ji mela podruhe, poprve i boleni v krku. Ja to proste taky neznam… ale vim coto je. Znam to z okoli, ale citit to a nevedet co se deje, bylo taky takove podivne… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7151
29.12.14 14:47

@shellmyska tomu se mi nejak nechce verit, ze jsi byla za cely zivot 2× nemocna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí