Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj potřebuju poradit, když jsem hodně otevřela pusu, něco mi silně prasklo v uchu a cítím že mám z toho vevnitř nákou vodičku, ale nejde ven, co to k čertu je?
A nebyl to spis pant? Ono to tak dela, mne pak jako by mrazi, nez to prejde, muze ti připadat, ze mas vodu v uchu. Ja bych teda nikam nejela, pokud nic neboli a slysis normalne
No byla jsem na pohotovosti před měsícem mi píchali pravé ucho ![]()
@LadyTommy píše:
A nebyl to spis pant? Ono to tak dela, mne pak jako by mrazi, nez to prejde, muze ti připadat, ze mas vodu v uchu. Ja bych teda nikam nejela, pokud nic neboli a slysis normalne
No nebolí to nějak hrozně, spíš jen občas píchne, ale motá se mi hlava a bolí mě jakoby uprostřed na čele mezi očima, aby to zas nebyl zánět vedlešjších nosních dutin ![]()
@blumen píše:
No, vyresi to jen ORL.
no zítra zajdu k praktický, na pohotovosti ORL mě minule div nevyhnali, jak tam lezu s banálním problémem
Teda ne zítra, ale v pondělí jestli tam teda ted vůbec bude
@quanavera pokud to nebolí, dej si na to nahřátou vatu a v klidu, neplaš.. mi teď toto dělalo, když jsem měla zacpané dutiny. Klukovi nedávno praskl bubínek - zapraskalo, voda a krev z ucha.. ale taky vyfásl jen atb.
Pokud nemáš bolesti, tak bych na pohotovost rozhodně nejezdila. Třeba máš počínající zánět středouší, to by se bolest zhoršovala. Nebo je to něco banálního a moc se pozoruješ. ![]()
Nebyl to třeba čelistní kloub? Já ho mám špatně usazený a občas mě z toho šíleně bolí ucho a když hodně otevřu pusu, tak mi tam hodně praská. Já kvůli tomu už chodím na stomatochirurgii.