Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jo a ke vsemu jsem dostala 25.12. menstruaci tak jsem nejaka rozlozena
Nějaká lehčí virózka, nebála bych se, jen bych se šetřila a počkala bych, až to přejde. ![]()
@majki.r Jenze ja nejsem zvykla se povalovat uz je to na me dlouhy a jsem z toho nerv
@Anonymní píše:
@majki.r Jenze ja nejsem zvykla se povalovat uz je to na me dlouhy a jsem z toho nerv
tak na to nemám radu…je to pár dní, to zvládneš ![]()
@majki.r kolik dni myslis? Vadi mi ze jsem unavena a porad me neco boli hlava v uchu v krku zada nohy jsem
zahlenena a nemuzu normalne fungovat
@Anonymní píše:
@majki.r kolik dni myslis? Vadi mi ze jsem unavena a porad me neco boli hlava v uchu v krku zada nohy jsem
zahlenena a nemuzu normalne fungovat
To ti nepovím, každé tělo je jiné ![]()
@majki.r Jsem si predstavila film pelisky a jak dlouho budes na tom wc? Dlooouho ![]()
@Anonymní píše:
@shellmyska Jsi me rozesmala az jsem zacala kaslat
to byl ucel
jinak si myslim, ze to neni nic vazneho, jen nastydnuti. Kdyz sem te rozesmala, zaslouzis si pravdu ![]()
@Anonymní píše:
@majki.r Jsem si predstavila film pelisky a jak dlouho budes na tom wc? Dlooouho
miluju ten film
jinak myslím že klasická viroza, prolejvej se čajema a vitamíny.
@shellmyska No vyznelo to fakt dobre povedlo se ti to
jsem cekala jak me nekdo bude strasit a ty tohle, ja kdyz nevo chytnu od deti tak je to mazec jedno boli v krku druhy cele noci prokasla ale ve dne by chtel se mnou tancit a nejspis me i snist ![]()
Ahoj holky prosim Vas nevite co by mi mohlo byt? Uz od 23.12. jsem jak presla unavena mela jsem suchy kasel bolely me zada kdyz jsem se zacala smat rozkaslalo me to, tak jsem zacala brat sinupret forte dne treti den kasel povolil poctive se povaluji jak jen to jde, teplotu nemam, obcas mi lupne v uchu po ranu pali v krku, vadi ze jsem takova malatna…poradite? Taky to nektera z vas mela?