Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ted ti tady všichni napíšou žes mu neměla lézt do mobilu atd atd. Za mě - nakopnout ho do prde.le. Pokud teda nemáte dítě, pak bych nebyla tak razantní, ale kdoví.
@miacek bohužel jsem zažila něco podobného před rokem. teď spolu čekáme mimi.
Nemůžu mu to zapomenout ale nechci odejít mám ho ráda. Je to těžké. Musíte sama najít jaké východisko opravdu chcete
@miacek píše:
Máme spolu dvouměsíční holčičku.
Tak to je hodně blbé. Asi nezbude než to brát tak, že z nějakého důvodu je s tebou a ne s ní, ikdyž to zamrzí a raní, asi bych to špatně rozdýchávala. ![]()
Co bych dělala? Byla bych hodně ostražitá a také bych si chystala zadní vrátka pro případ, že by to plánování budoucnosti s jinou začal realizovat ![]()
@renata-l on si někdo řekne nepodvedl tě tak to neřeš nebo že to je blbost, ale mě to tak nepřijde, přijde mi to jako takový zklamaní.. Pořád to mám v hlavě a mrzí mě to od něj, protože mě vyčítá když si píšu s kamarádem( nic o plánovaní budoucnosti, jen čistě kamarád) a pak tohle objevim u něj..
Já to udělala tak ze se to stalo a snažím se zapomenout ale cokoliv objevím což opravdu namatkove kontroluju ne ze u něj sedím nebo hrabu do telefonu:)) ale když je na pc nahlidnu atd a jak něco objevím je konec. Prcka teprve čekáme:)
Musíte si dát trochu dohromady co očekáváte co chcete dal jinak se ztoho zhroutite.
@miacek pisubze vás chápu že jsem něco takového zažila horší v tom ze se s dotyčnou scházel a tvrdil že je déle v práci. ![]()
My jsme se kvůli tomu pohádaly a on mi řekl, že to je jen kdyby nebyl semnou, ale tak sakra jednou je semnou máme spolu miminko tak proč si plánuje společnou budoucnost s někým jiným.. nechápu.. ještě tam píše, ptal se jí jestli je lechtivá a ona že jo ale jen když nemá oblečení a on jí napsal, že u něj by chodila jen bez šatů.. ![]()
Miacek @miacek jak to máte doma teď? Pokud chcete můžete napsat i soukromou mužem popovidat
@renata-l tak to jste měla horší
ale mě mrzí i tohle..
Já kdybych mu lezla do mobilu na PC nic nenajdu, ale jsem takový smolař že je vše náhodně, chtěla jsem se podívat u něj na pc na jízdní řád a dá se říct, že to tam na mě vyjelo tak jsem si to přečetla no, zvědavá
![]()
@miacek Střádej si finance na zadní vrátka, je možné že to vypisování nezůstane jen tak.
@renata-l no je to lepší já jsem mu odpustila, ale pořád mě to trápí a mám touho mu to vyčítat a předhazovat ale vím, že bych tím vztah uplně zabila tak mlčim.. ![]()
Ahoj holky, chtěla znát váš názor na tuhle situaci: našla jsem partnerovi ve zprávách jak si píše s jednou slečnou o tom jak kdyby nebyl se mnou tak by byl s ní, měly by miminko a celkově plánování budoucnosti. Co si o tom myslíte? Mě se udělalo špatně, začla jsem se klepat a pochopitelně jsem na něj na*raná.