Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miacek píše:
Přítel 28 let mě je 26.. i kdyby mu bylo 20 tak přeci jen mě to trápí..
No vzhledem k veku by me to trapilo hodne, to už by rozum mit mel. Obzvlast kdyz bylo mrne planovane. Tohle by u mne neukecal ![]()
@blobfish píše:
„moje žena se mnou vůbec nespí, jako já se už dost dlouho držím, protože jsem věrnej chlap a rodina je pro mě vším, ale…“
ale… ty jsi tak krásná a tvůj manžel si toho vůbec neváží… ![]()
@blobfish píše:
@miacek Tak vidíš, to je úplně mimo. Podle mě si někde zaflirtovali, on je celej na větvi z toho, že o něj má zájem taková mlaďoška, ona ho zase vidí jako zkušenýho chlapáka. To fakt není nijak ojedinělý. Ale málokdy se stává, že by se chlap vykašlal na pohodu a jistotu domácího krbu a šel se starat o nějakou téměř ještě puberťačku. Fakt bych se spíš soustředila na váš vztah, protože flirt bokem je jedna věc, vzájemná neúcta věc druhá.
Fracek je to, potřeboval by pořádně na prd..l :
@Blekota píše:
@miacek Střádej si finance na zadní vrátka, je možné že to vypisování nezůstane jen tak.
To bych nerozdýchala.. Možná se dá spoustu věcí překousnout a člověk opravdu musí být tolerantní.. Ale já osobně bych na to pořád myslela, žila v nejistotě, přestala bych mu důvěřovat… Mám tříměsíčního chlapečka, takže chápu, že by bylo těžké to zvládnout sama, ale pokud bych nebyla úplně finančně na dně, odešla bych
Takový chlap tě přeci nemůže milovat, nebo ano???
@miacek přemýšlela jsi o azylovem domě? i když nevím jestli tam může bafan:(
Koukej, můj chlap si jednu dobu furt taky s někým vypisoval, některé konverzace jsem i četla.
Máme dítě, v létě se bereme. Takže za mě, jde zapomenout, znovu začít důvěřovat, ale musí chtít oba. Já jsem mu jasně od podlahy řekla, že ze mě vola dělat nebude, když chce ať hledá štěstí jinde. Nešel.
Ti chlapi opravdu jen občas potřebujou pohladit Ego od nějaké jiné, vědět že jsou stále Alfa samci. ![]()
![]()
Pozn. ale je pravda, přijít mu na to ještě jednou už letí jak namydlený a on to ví. ![]()
@renata-l já už ani nějak extra nehlídám…hodně mi to usnadnilo to, že už nechodí o víkendech do hospod. Takže sedí doma a hraje on-line hru, kde se ženská fakt neobjevuje. ![]()
@kve-tinka to je taky dobrý
jenže já mám grafika takže je skoro24h na pc tak si může psát zase qle nevím to
a hlavně soboty dělá Dj na diskotéce tak nevím:)
@renata-l ty jo DJ, tak to by byla asi moje smrt, už na začátku vztahu…všechny víme, co umí alkohol s ženskýma… jak si myslí jak jsou najednou sexy a umí nejlíp tančit
![]()
@kve-tinka no jo neudelam nic:)) holky ale ted jsem tvrda ma doma boj chce delat dj tak maka i doma pere uklizi a tak. fakt sranda:)))
Co by sa stalo, keby si mu oznamila, ze si si to nechcene precitala, ale pretoze ho milujes, tak mu nechces stat v stasti, a moze si kludne planovat buducnost s tou druhou, akurat alimentov sa nezrieknes?
@miacek píše:
@renata-l já bych to taky nečekala, protože on mě vyčítal, že jsem odepsala dlouholetému kamarádovi když se mi narodila holčička, to byla hned scéna, tak mě tak přesvědčil že já jsem ta špatná. Já to tak brala a dávala si vinu sobě a pak najdu tohle..Lituju toho, že jsem mu hned druhý den řekla, že mu odpouštím a nikam se nestěhuju
měla jsem ho nechat vycukat tak týden..
nojo ted už s tím nic neudělám..
A zase sa potvrdzuje, ze ziarlive sceny robi len ten, co ma sam maslo na hlave ![]()