Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám 4-letou dcerku a má ráda knížky. Hlavně čteme před spaním
Máte nějaké oblíbené? Co se líbí vašim dětem? Ráda bych nějakou inspiraci, ať najdeme něco nového, děkujeme ![]()
Káťa a Škubánek, Mach a Šebestová, Pohádky z pařezové chaloupky, klasika B. Němcová Pohádky pro maličké, Bulatov, Krása nesmírná (Ruské pohádky)Medvídek Pů
Tohle frčí u nás ve školce…
Kouzelná bašta - bude nadšená, děti se u toho řehtaj, pokaždé když to čteme. Je to sto let starý, ale napsaný jak včera.
a nová O líné babičce - skvělá
A zase ty princezny - https://www.google.cz/webhp?…
Káťa a Škubánek, Pipi Dlouhá Punčocha, Krysáci, Chaloupka na Vršku a pak u nás frčí Špalíček pohádek.
Holky, to kupujete furt nové knížky, nebo chodítě do knihovny? Dvouleťáka začalo zajímat čtení, ale ty dětské knížky prostě přečteme nejpozději během pár dnů. Špalíček pohádek máme přečtený snad už i pozadu a mě z toho hrabe (nemluvě o nutnosti číst minimálně 3× deně perníkovou chaloupku).
@Svistice chodíme do knihovny, ale máme i hodně knížek doma. Často něco přineseme z knihovny a nemůžeme se s tím rozloučit, tak objednávám ![]()
@Svistice Začli jsme do knihovny. Půjčila jsem Dášeňku, Medvídka Pú a O Květušce a máme to za 14 dní přečteno. To bych se nedoplatila. Ale bohužel ve zdejší knihovně toho taky moc není.
Jinak u dcery ve školce jede Skřítek Medovníček.
@Moise Já ty knihy nemám kam dávat(3 banánové bedny svých knih mám u tchýně na půdě a další minimálně tři u mojí matky). A vrážet třeba co dva týdny dvě stě do nové knihy, tak na to taky nemám.
Asi tedy zamíříme do místní knihovny.
Kupuji nové, ale až budou číst samy, tak se pokusím u dětí probudit zájem o knihovnu ![]()
Chodíme do knihovny, nakupuju po bazárcích, k narozeninám-vánocům něco nového..
@Pipi 00 Medovníčka s těma říkankama jsem taky jednoho koupila, ale moc nezaujal. U nás dlouho jeli krtci, takové ty knihy říkadel, ale teď už chce číst souvislý text (i když asi stejně zatím všechno nechápe).
V Levných knihách jde sem tam taky natrefit na dobré knížky, většinou okolo 59 korun.