Co dál? Balík jsem si neobjednala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4062
14.5.13 14:05
@avinka píše:
@1024 Prostě jsem zaplatila 200kč balík, který jsem si neobjednala ale pán z ppl mi řekl že je to prostě na mé jméno, v balíku je dětský dudlík takže asi nějaký vtípek :roll:

Tos opravdu neměla přebírat, natož platit. Nemáš žádnou takovou povinnost. Tvoje jméno si přece na balík může napsat kdo chce, ty to nijak neovlivníš, takže tě to nemůže k ničemu zavazovat. Kurýrovi se prostě nechtělo řešit vratku, tak zkusil zatlačit a vyšlo mu to. Příště se nedej.
Víš, od koho ten balík přišel? Jestli jo, tak je kontaktuj a stěžu si. Jestli ne, tak bych to možná zkusila zjistit na tom PPL, od koho to bylo (nevím, jestli ti to řeknou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
14.5.13 14:06

Taky by mě k převzetí nikdo nedonutil, když je to neočekávaná zásilka. Doručovatele bych se zeptal: „Jak můžu vědět, že v tom balíku není výbušnina - nebo nějaké infikované svinstvo?“ Tyhle dodávkové služby mají zaměstnance (některé) placené tak, že za určitý počet nedoručených balíků jim strhávají z pohyblivé složky mzdy. Takže si chlapec možná snažil zachránit část výplaty…

Edit: Přesně takhle přišel o ruku bývalý vídeňský starosta Helmut Zilk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
14.5.13 14:06

@avinka

Dej mi adresu, budu ti každý den posílat balíček na dobírku, když si ho musíš převzít :)

• Citovat
  • Upravit
9868
14.5.13 14:07

Hele a kdyz je to na dobirku, tak ty penize od tebe ta ppl pak musi nekomu dat, ne? nebo jak funguje dobirka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 14:11

Ty jo, to mě hned napadl „vtípek“, ale drsně nejapnej, no :(.
Jinak nebylo to od firmy, ze které jsi si třeba něco dřív objednala? Nám se to stalo nedávno, že manželovi přišel balík a za týden další, s něčím jiným, oni si tam nepřepsali adresu a nechali tam tu poslední, takže to přišlo nám.
Chápu Tě, že kdyby to na mě vybalil, taky bych se nevykroutila, jsou to někdy docela hulváti a navíc objednávám hodně, tak bych třeba v tu chvíli nevěděla, o co se zrovna jedná a že to není moje zásilka. Ale, jak píšou holky, obrať se na ten e-shop. Policie nemá cenu, žádný TČ ani přestupek by se v tom těžko našel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
14.5.13 14:15

Ted se to stalo manželovi. Volali mu na mobil a že za hodinu přijedou. Manžel řekl, že si nic neobjednal a že nic přebírat nebude. Nicméně za hodinu přijelo PPl autíčko. Spolešně se dopídili, že číslo někdo zadal sice manželovo, ale adresa byla neplatná a my jsme člověka, který to poslal vůbec neznali. Takže nic a jel to asi zkusit zase jinam 8o

• Citovat
  • Upravit
1011
14.5.13 14:27

Tak to je docela síla. Asi bych nepřebrala. Pokud už se stalo, zkusila bych si je najít a něco jim pěkně od plic napsat, případně pohrozit ČOI, jak už někdo výše psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avinka
14.5.13 14:34

Někdo to objednal z kojeneckých potřeb asi naschvál ale to už se nezjistí jaký člověk, no nic příště jsem poučená :think:

• Citovat
  • Upravit
Everyone
14.5.13 16:39

@avinka Do 14 dnů můžeš cokoli bez udání důvodu vrátit, takže můžeš i tento balík poslat zpět. Ovšem poštovné zaplatit při odeslání musíš, ale to snad nebude tak moc peněz

• Citovat
  • Upravit
1206
14.5.13 17:23

@avinka nemáš třeba hlasité uplakané dítě? Že by Ti to chtěl takto naznačit nějaký soused?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová