Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda
chtěla bych od vás radu píšu příběh a nevim jak pokračovat mělo by to být ve smyslu že fenka jezevčíka potká vlka tak to nějak končí a dál nic nemám ale nevim jak dál potom se zkrátka zamilujou a zkončí to nějak jako romeno a julie oba umřou a taky by mě zajímalo jestli je to dobrý popravdě moc psát neumim
![]()
Dnes byl krásný den dokud ………..
Budu vám vyprávět o psí lásce, kterou bohužel ukončilo něco hrozného. Tak tedy byla žena jménem Kristýna, která měla svou věrnou fenku jezevčíka, a tu moc milovala, jmenovala se Kačka. Je to Kristýnin nejmilejší přítel a právě o Kačce je tento dnešní příběh.
Bylo to slunečné ráno a Kačka vstala. Šla ven, až před cukrárnou našla vzkaz: Přijď za město večer v osm. Čte a říká si „no co zkusit to můžu“ a tak večer v osm čeká za městem a už si myslí, že to byl jen nějaký povedený fór až najednou vidí záblesk očí které hned zmizí a rychle se rozeběhne za nimi. Něco pronásleduje. Až. Konečně je to v pasti myslí si.
Po třetí větě mě to přestalo bavit… Hrůza
sorry… celkově hrozný ![]()
Promiň, ale pro koho ten příběh píšeš? Za prvé mi to nepřijde zajimavé a za druhé nechápu proč píšeš příběh, když ani nevíš co s tím… ![]()
Koukám na profilovku, že máma dovolila koupit morče ![]()
Na 13 je to myslím optimální text. S pokračováním namáhej hlavu sama, ráda si tvůj příběh potom přečtu. Když ho nenapíšeš sama, tak to nebude tvůj příběh, takže by to bylo o ničem…
. Nebo to máš do školy a musíš to mít nějak rychle?
@K2007 to je těžký, hodila jsi sem jen kousek
napiš to celé sama a pak to sem dej
co tanec, trénuješ? ![]()
@Kallkapa
ne jenom si píšu když se nudim ale jak řikam psát (přemejšlet nad tím) to mi moc nejde ale chybama se člověk učí ![]()
@Jasněnkaa
no zatim ne ale chtěla bych se domluvit s trenérkou na aerobiku jestli by semnou nespíchla nějakou sestavu ![]()
Ahoj, mně to teda slohově zatím přijde hezký
hezky poskládaný věty, slova se neopakují ![]()
Ale moc nevím v čem máme pokračovat, já teda nechápu, co tam ta Kačka chytla, tak nemůžu začít… ![]()
@Anonymní píše:
@K2007 promin ale jako dost nuda
promiň, ale jako proč anonym ![]()
Na slohovce bych tohle brala jako klasické klišé, vlastně bez nápadu, prostě opsané příběhy, pohádky, co se tradují…
Ne, ne, ne…
@K2007 no hele, na nic nečekej, prázdniny jsou tu za chvilku
příběh dopiš sama a pak ho sem šoupni ![]()
@Tarinka píše:
Ahoj, mně to teda slohově zatím přijde hezkýhezky poskládaný věty, slova se neopakují
Ale moc nevím v čem máme pokračovat, já teda nechápu, co tam ta Kačka chytla, tak nemůžu začít…
asi blechu do kožichu ![]()
asi nová J. K. Rowlingová
raději zkus něco jiného ![]()