Co dát pod prostěradlo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
700
22.3.12 15:10
CokeLady píše:
Žesťovka píše:
mám tenhle komplet i s chráničem matrace a spokojenost :) http://www.sambaby.com/…e-klin-akce/
Jé, to je dobrý i za pěknou cenu, ale matraci už mám… teď zrovna čtu, že tato matrace nesmí být počuraná, protože to jsou přírodní matroše (kokos, pohanka) a hrozí plísně… :roll:

ten chránič matrace se dá koupit i samostatně za cca 250,–tady jsem ti jen dala odkaz na komplet v akci co mám já :) každopádně ten chránič je super,je příjemný,malá se pod ním nepotí,jinak oboustraný prostěradlo mám taky,ale to používám v cestovní postýlce,která je spíš na hraní,než na spaní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
22.3.12 20:52
@CokeLady píše:
To jo, ale igelit se umyje… ty jsi psala, že počůranou kůži necháš jen uschnout…

To ano, ale kolik se toho na tu kožešinu dostane? Přes látkovou plínu, svrchňáky, overal, spací pytel, prostěradlo, osušku? :nevim: Zatím se to ale malýmu podařilo jenom jednou - a to když ho ke spánku ukládala babička, malýho dala do jednorázovky a tu na něj nainstalovala předkem na zadek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
24.5.12 12:54
@-PET- píše:
Pod prostěradlo jsem dala ovčí kůži a na ni froté osušku. V případě nehody vyperu prostěradlo a osušku, kůže uschne :-)

To je dobrej napad, asi se inspiruju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.5.12 10:12

a nebo ja mam prosteradlo od ferreti je to tusim a to je nepropustne ne zadny gumovy hnus, ale nahore je fakt prijemne jemnoucke frote a pod tim je nejaka nano vrstva ci co, navic hodne rychle schnou :) teda ne ja mala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
31.5.12 10:40
@cacenka píše:
a nebo ja mam prosteradlo od ferreti je to tusim a to je nepropustne ne zadny gumovy hnus, ale nahore je fakt prijemne jemnoucke frote a pod tim je nejaka nano vrstva ci co, navic hodne rychle schnou :) teda ne ja mala…

A ktere mas? Jsem na ne ted koukala a maji hodne druhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.5.12 10:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
31.5.12 10:55
@cacenka píše:
presne tohle
http://www.malvik.cz/…coral-fleece

super diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.5.12 11:20

neni zac jen jsem nej dlouho cekala v cechach jsem nenasla naskladneny nikde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
7.11.12 14:05

Prodávají chránič matrace, natahne se přímo na matraci, na to dá prostěradlo nebo ani nemusí. Prodává se ve dvou rozměrech 60/120 a 70/140cm, je prodyšně, tak se děti nepotí. Dá se sehnat na netu, ale i v obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí