Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
CokeLady píše:Žesťovka píše:Jé, to je dobrý i za pěknou cenu, ale matraci už mám… teď zrovna čtu, že tato matrace nesmí být počuraná, protože to jsou přírodní matroše (kokos, pohanka) a hrozí plísně…
mám tenhle komplet i s chráničem matrace a spokojenosthttp://www.sambaby.com/…e-klin-akce/
ten chránič matrace se dá koupit i samostatně za cca 250,–tady jsem ti jen dala odkaz na komplet v akci co mám já
každopádně ten chránič je super,je příjemný,malá se pod ním nepotí,jinak oboustraný prostěradlo mám taky,ale to používám v cestovní postýlce,která je spíš na hraní,než na spaní ![]()
@CokeLady píše:
To jo, ale igelit se umyje… ty jsi psala, že počůranou kůži necháš jen uschnout…
To ano, ale kolik se toho na tu kožešinu dostane? Přes látkovou plínu, svrchňáky, overal, spací pytel, prostěradlo, osušku?
Zatím se to ale malýmu podařilo jenom jednou - a to když ho ke spánku ukládala babička, malýho dala do jednorázovky a tu na něj nainstalovala předkem na zadek ![]()
@-PET- píše:
Pod prostěradlo jsem dala ovčí kůži a na ni froté osušku. V případě nehody vyperu prostěradlo a osušku, kůže uschne
To je dobrej napad, asi se inspiruju ![]()
a nebo ja mam prosteradlo od ferreti je to tusim a to je nepropustne ne zadny gumovy hnus, ale nahore je fakt prijemne jemnoucke frote a pod tim je nejaka nano vrstva ci co, navic hodne rychle schnou
teda ne ja mala…
@cacenka píše:
a nebo ja mam prosteradlo od ferreti je to tusim a to je nepropustne ne zadny gumovy hnus, ale nahore je fakt prijemne jemnoucke frote a pod tim je nejaka nano vrstva ci co, navic hodne rychle schnouteda ne ja mala…
A ktere mas? Jsem na ne ted koukala a maji hodne druhu
@cacenka píše:
presne tohle
http://www.malvik.cz/…coral-fleece
super diky ![]()
neni zac jen jsem nej dlouho cekala v cechach jsem nenasla naskladneny nikde ![]()
Prodávají chránič matrace, natahne se přímo na matraci, na to dá prostěradlo nebo ani nemusí. Prodává se ve dvou rozměrech 60/120 a 70/140cm, je prodyšně, tak se děti nepotí. Dá se sehnat na netu, ale i v obchodech.