Co dáváte pít 13měsíčnímu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Natyna píše:
Od kdy dáváš nepřevařenou vodu z kohoutku.My máme 13 měsíců a zatím stále převařuju. A máme vlastní studnu s hlídanou vodou.
nekdy od cca 8m? uz presne nevim. voda prazska, trubky nove, deti neposkozene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem vodu na klasické pití nepřevařovala nikdy, máme ale filtr… ![]()
Jinak pije: čaje, vodu, šťávu - nejvíc mu chutná od starší, ta mu ji vždy řádně osladí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
nekdy od cca 8m? uz presne nevim. voda prazska, trubky nove, deti neposkozene
tak já to taky zkusím…když se zašvihne, tak budu vědět po čem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluci 15 měsíců už dlouho pijí dětské sáčkové čaje. Mám jich spoustu druhů a výrobců, nejvíce jim chutná asi od Megafytu malin nebo lesní jahoda a a od Apotheke Rooibos. Výjimečně dám jablečnou šťávu od Babylove z DM ředěnou převařenou vodou z vodovodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ráno uvařím konvici ovocného čaje - třeba Picwick, Teekane osladím šťávou a pijeme to obě.. Malá si zvykla, nechce nic jiného ani granulované, ani džus.. Když jí nechám pít z normálního hrnku, baví jí to moc a vypije cokoliv - i vodu.. Z kohoutku, nepřevařuju..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás malej pije zhruba od roka vodu z kohoutku nepřevařenou, dětské čaje Leros, a Sunar. Nic jiného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Voda z kohoutku, syrup nebo granulovany caj, ale jen slaboucky-jen lehounce obarvena voda…sackove caje, redene dzusy..
Vodu z kohoutku pouziam od narozeni a vodu neprevaruju od 6 mesicu-zjistila jsem si kvalitu vody-videla jsem rozbory. Vodu z lahve davam jen jako nouzovku a zasadne prevarenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
Prvorozeny pil v tehle dobe vyhradne vodu.Pak jsem kupovala granulovaneho sunarka, je bez pridaneho cukru.
Druhorozeny byl chronicky nepic, dostaval vodu se stavou jeste nez mu byl rok (yo, jupi), ostupne se rozchlastal tak, ze ted kdyz mu dam do flasky vodu, tak ji lemta stejne rychle jako vodu se stavou
Doplnuju nekdy bylinkovymi caji nebo ovocnymi, nekdy koupim multivitaminovy 100% dzus a redim.Za sebe rikam, radsi sladky piti, oni se rozpijou a pak to jde redit a redit, az jsou na vode. Balenou vodu nekupujem, voda zkohoutku je stejne kvalitni, stoji mnohem mene a dojde k nam sama zkohoutku, nikdo pro ni nemusi jezdit a tahat ji o schodech nahoru
Ten Sunarek ale neni bez pridaneho cukru, jen tam neni repny ale hroznovy.Ale tak o neco zdravejsi to je. Moje deti ho ale stejne nechteli, chutnal jim jen Hipp nejlepe pomerancovy. Souhlas s tim, ze lepsi sladke nez zadne.Oba ted uz piji vsecko i vodu, zoubky maji zdrave a jsou hubeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má rok a nechce pít nic jiného než Nutrilon. Vodu musí dostávat na lžičce, čaj pil jen při nemoci - z nouze, když kvůli průjmu nesměl mít mléko. Za normálních okolností nevypije čaj, dětskou šťávu ani vodu. Mudr. ale říkal, že to nevadí
- Citovat
- Upravit
Ovocné sáčkové čaje
Ahoj holky, chtěla jsem se poradit ohledně dávkování čajů od Apotheky. Koupila jsem ovocné čajíky všeho druhu a na každém je napsáno, že maximální dávka od 9. měsíce je 1 šálek (1 čajový sáček) za den, čili 250 ml. Synátor má 15 měsíců, myslíte, že můžu dávat 2 hrnečky za den?? Četla jsem složení a jediný, co by mohlo být důvodem je přidaná lékořice kořen, ale nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit