Teplý příkrm na cesty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2021
28.1.13 16:17

teplý příkrm na cesty

Maminky, zítra jedeme pryč už ráno po 7.hodině a tak bych potřebovala poradit, jak uchovat příkrm teplý? slyšela jsem že ho zabalit do alobalu. ale co když mi to stejně nepomůže a já to budu mít za tři hodiny už studené? nemohl by v tom případě mít třeba dvě ovocné přesnídávky za den a bez zeleninovýho příkrmu? co byste mi poradily? děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
28.1.13 16:21

Nechala bych cestou ohřát někde v mikrovlnce. Ovocná přsnídávka není plnohodnotný oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
28.1.13 16:22

Normálně bych si dala porci studeného příkrmu do misky pokud máš a tu bych pak někde ohřála, dělávala jsem to tak, na každém rohu jsou restaurace a nikdy neměl nikdo problém ohřát vodu na sunar nebo oběd pro dítě.
Klidně můžeš dát dva ovocné příkrmy, ale klidně bych to udělala, jak píšu.
Nebo pojedeš úplně mimo civilizaci? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269

Úplně bez problému bych jeden den zeleninu prostě vynechala, protože studená je fakt hnusná a teplý to jen tak neudržíš, i v tom alobalu to vydrží hodinu?
vzala bych nějakou sušenku, ovoce (banán), rohlík nebo tak, kdyby prcek náhodou nechtěl druhou ovocnou přesnídávku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798

@terulína na druhou stranu osmiměsíční jeden den bez plnohodnotného oběda přežije úplně v klídku.
Ohřívač do auta asi nemáte… takže někde ohřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
28.1.13 16:28

Ja bych si to vzala s sebou studene a ohrala na zastavce nekde v motorestu. My mame jeste takovou sikovnou vec na cesty, je to ohrivacka lahvi do auta, takze bych si to zabalila do sklenicky od vyzivy a ohrala i cestou v aute. Jinak bych byla pripravena i na to, ze na ceste mi jidlo proste odmitne a bude chtit jen mleko. U osmimesicniho bych to moc neresila a dala mu ho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
28.1.13 16:28

Uvař to a pak to dej do termoobalu. Do oběda by to mělo zůstat aspoň trochu vlažné.(záleží jaký máš termoobal) No a pokud ti to nebude chtít, tak mu dáš pouze mléko. Vůbec bych si z toho nedělala těžkou hlavu. Tak pro jednou nebude mít teplý příkrm. Nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.1.13 16:31

Dala bych si to do misky studené a někde ohřála, případně i klidně dala studené. Z x hodin teplého jídla se mi dělá zle. Co všechno za hnus se v tom začne množit.

• Citovat
  • Upravit
74219
28.1.13 16:37
@lucenka píše:
Dala bych si to do misky studené a někde ohřála, případně i klidně dala studené. Z x hodin teplého jídla se mi dělá zle. Co všechno za hnus se v tom začne množit.

To je fakt, že jak je nějaké jídlo nějakou dobu teplé a zavřené, tak se to zapaří a smrdí to, sama bych to do pusy nedala a svému dítěti taky né, to bych jí raději koupila holandii a nadrobila tam sušenku na oběd, jak zapařený příkrm :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
28.1.13 16:43

Ja budu asi za krkavci matku, ale pokud jsme nekde venku a neni mikrovlnka, tak prikrm dam v pokojove teplote a dcera to stejne sni :nevim: Sklenicky chutnaji stejne teple nebo studene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
28.1.13 16:46

Venku jsme dávala uplně běžně při pokojový teplotě, když to nevyšlo tak místo oběda doistala banán, rohlík, cokoliv. ono s eto jednou enzblázní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
28.1.13 16:54

@Petulinaxx To máš pravdu. Mě syn nechce teplé jídlo ani doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.1.13 17:14

Ja jsem dceri neohrejvala ani zeleninu, nemela to moc rada…ale zase je docela zima, tak by to melo byt trochu vlazne. Ale staci vzit termosku s horkou vodou a nejaky siroky hrnicek a tam to na chvilku dat. Nebo bych dala dvoje ovoce, zeleninu bych nechala na doma na veceri. nedelala bych z toho vedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68873
28.1.13 17:22

Tuhle jsem se neplánovaně ocitla v situaci, kdy opravdu nebylo kde ohřát, tak jsem vytáhla z tašky studené a i když to nevzbudilo obvyklé nadšení, tak hladové dítě tu neohřátou skleničku snědlo na posezení až do dna (což nebývá 100% pravidlem ani u ohřáté).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
28.1.13 17:42

Tak já myslím, že jeden den na přesnídávkách mimčo nezabije, dokonce ani dva. :roll: Holky, nehroťte to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí