Co dáváte pít 13měsíčnímu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já dávám čistou vodu z kohoutku.. Když čaj, tak sáčkovaný, obě děti mají nejraději fialový od Megafytu, je to tuším pro posílení obranyschopnosti..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávám vodu nebo normální ovocný čaj. Většinou ráno udělám čaj a až ho vypije tak má vodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Redene detske stavy, sackovy caj, cistou vodu, vodu z ovoce, kdyz mu ho varim.
Na granulovane caje pozor, je to vlastne cukerny roztok.
- Citovat
- Upravit
Zadne vody slazene ani neslazene nekupujeme. V tomto veku pili caje pytlikove i granulovane, vodu s kvalitnim sirupem a hlavne mleko…cistou vodu plivali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá nechce moc pít, takže dáváme cokoli co do ní dostanu. Prý lepší než nic. Takže ředím džusy, štávy z ovoce… Sladké, ale s vodou u ní nepochodím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neperlivovu vodu ani granulované čaje jsem nedávala a pořád nedávám. Kluk pije čistou vodu, vodu s kvalitní šťávou, ředěné ovocné šťávy, čaje - pytlíkované neslazené. Na oslavách dostává trochu dětského šáňa.
- Citovat
- Upravit
Dávám jen čaje a samotnou vodu, ještě teda kojeneckou.
Džusy ani šťávy dětské ji nechutnají, čaje pouze dětské ovocné.
Myslím že na sladký minerálky má času dost, a granulované čaje taky nejsou ideální, jsou hodně slazené a kazí zuby, nehledě na cukry zbytečný celkově přijatý z těch čajů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle slazené vody nedáváme doteď, v tomto věku pil vodu a víceméně u toho zůstal, případně čaje od Lerosu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Temer rocni dcera pije jenom cistou vodu z kohoutku, obcas caj lesni plody od Babio, ale jine caje a stavy plive.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neperlivá Dobrá voda ochucená obsahuje benzoan sodný /jako i většina dětských „pitíček“ kromě Kubík water myslím/, který NENÍ vhodný pro děti.
Tady počtení:
http://www.emulgatory.cz/seznam-ecek?…
To už bych radši dítku naředila kvalitní sirup. Když tedy nepije vodu nebo sáčkové čaje.
EDIT:chyběla mi závorka, která měnila smysl věty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vodu z kohoutku uz od roka, rano caj s trochou medu (davam od Lerosu vsechny druhy na stridacku)..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prvorozeny pil v tehle dobe vyhradne vodu.Pak jsem kupovala granulovaneho sunarka, je bez pridaneho cukru.
Druhorozeny byl chronicky nepic, dostaval vodu se stavou jeste nez mu byl rok (yo, jupi), ostupne se rozchlastal tak, ze ted kdyz mu dam do flasky vodu, tak ji lemta stejne rychle jako vodu se stavou ![]()
Doplnuju nekdy bylinkovymi caji nebo ovocnymi, nekdy koupim multivitaminovy 100% dzus a redim.
Za sebe rikam, radsi sladky piti, oni se rozpijou a pak to jde redit a redit, az jsou na vode. Balenou vodu nekupujem, voda zkohoutku je stejne kvalitni, stoji mnohem mene a dojde k nam sama zkohoutku, nikdo pro ni nemusi jezdit a tahat ji o schodech nahoru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys píše:
Prvorozeny pil v tehle dobe vyhradne vodu.Pak jsem kupovala granulovaneho sunarka, je bez pridaneho cukru.
Druhorozeny byl chronicky nepic, dostaval vodu se stavou jeste nez mu byl rok (yo, jupi), ostupne se rozchlastal tak, ze ted kdyz mu dam do flasky vodu, tak ji lemta stejne rychle jako vodu se stavou
Doplnuju nekdy bylinkovymi caji nebo ovocnymi, nekdy koupim multivitaminovy 100% dzus a redim.Za sebe rikam, radsi sladky piti, oni se rozpijou a pak to jde redit a redit, az jsou na vode. Balenou vodu nekupujem, voda zkohoutku je stejne kvalitni, stoji mnohem mene a dojde k nam sama zkohoutku, nikdo pro ni nemusi jezdit a tahat ji o schodech nahoru
Od kdy dáváš nepřevařenou vodu z kohoutku.My máme 13 měsíců a zatím stále převařuju. A máme vlastní studnu s hlídanou vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit